Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım klomen bende kıst yapıyo anca onlar erıdı dıye dusunuyorum bı dha kullanmayı dusunmuyorum dedıgınız gıbı hayatı akısına bırkamak lazııım doktor hıc sevmıyorumm ya o masaya cıkmak yanı buyuk sorunum olsa zaten bı cocuum var olmazdı dıye dusunuyorummm neyse sızınde kafanızı şişirdim herseyın hayırlısı
rabbım hepımızın gonlunun muradını versınnn

Hımm o farkındaysa iyi... sende dinle ama ciddiye alma o zaman... hatta seni eski kız arkadaşıyla tanıştırmak istemiş ya seni kıskandırma ve evinizde huzursuzluk çıkartmak amaçlı yapmış bence ve keşke hayır demeseydin... tanıştırsın bakalım ne olacaksa... Adamın tapusu sende yahuu kaydirigubbakcemile3 geçmiş adı üstünde geçmiş...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kıslar olede ben 1 5 sendır korunmuyorum 5 yasında bı oglum varr hazıran ayında kımsyasal gebelık yasadım klomen kullandım olmayınca olmuyo sızce doktara gıdeyımmı tekrar tabı bu 1.5 sene ıcınde buyuk acılar yasadım ben pıskolojıkmende olmayabılır dıyorum babam kanser hastasıydı henuz 50 yasında hayatını kaybettı 3 ay odu vefat edeliii bu arada rabbım neree varsa acıl sıfa versın hastalarımıza cok zor bana bı akıl verın doktora gıdeyımmı gıtmeyıyımmı arkadaslarım:gitme::gitme:
canım bence biraz sabret en azından bi iki ay daha bekle acınız daha çok yeni rabbim yardımcınız olsun

Canım bence biraz daha doğal yolla devam et... en azından 3 ay daha... klomenin etkisi ertesi ay da devam ediyor biliyorsun herhalde... o yüzden biraz zihnini boşalt ve hayatını akışına bırak... vücudun normal dengesine kavuşsun... Eminim ondan sonra müjden gelecektir...
Eğer hala olmazsa o zaman doktora gidersin.

snırım bende klomenin etkisini yaşadım geçen ay kasımda klomen+çatlatma iğnesiyle hamile kalamdım aralıkta hsg çektirdim hiçbişe kullanmadım 7 gün gecikmeyle adet oldum bu ay yine bişe kullanmyorum beklicez bakalım hayırlısı inşallah ya hamile kalırım yok olmucaksada gecikmeden gelir inşallah.....

tesekkur ederımkıslar ne guzel ınsan rahatlıyo burada bıraz yaaa cokkk saaolun hepımızın
muradı olur ınsallah

ögleden sonra komşum gelecek elimde birsürü elma var
elmalı kurabiye yapasım geldi ama bilmiyorum nası yapsam kolay oluyomu

canım klomen bende kıst yapıyo anca onlar erıdı dıye dusunuyorum bı dha kullanmayı dusunmuyorum dedıgınız gıbı hayatı akısına bırkamak lazııım doktor hıc sevmıyorumm ya o masaya cıkmak yanı buyuk sorunum olsa zaten bı cocuum var olmazdı dıye dusunuyorummm neyse sızınde kafanızı şişirdim herseyın hayırlısı
rabbım hepımızın gonlunun muradını versınnn

snırım bende klomenin etkisini yaşadım geçen ay kasımda klomen+çatlatma iğnesiyle hamile kalamdım aralıkta hsg çektirdim hiçbişe kullanmadım 7 gün gecikmeyle adet oldum bu ay yine bişe kullanmyorum beklicez bakalım hayırlısı inşallah ya hamile kalırım yok olmucaksada gecikmeden gelir inşallah.....

Bende bu kist hikayelerini okumuştum buradan ve doktorum klomenle biraz yardımcı olalım diyince bunu söylemiştim... Klomen + çatlatma iğnesi ile hamilelik oluşmazsa o yumurtanın kiste dönüşmesi normal bir durum.. bu klomen olmasa da gelişebilecek bir durum dedi bana... yani yumurtan herhangi bir sebeple kiste dönüşe bilir dedi.. klomende birden fazla gelişmiş yumurta elde edilebildiği için bu olasılık sadece biraz artış gösteriyor dedi.. Fakat bu arkasından söktürücü ile yada normal regl ile normale döner genellikle dedi.Ve klomenin ertesi ay da etkisi devam edermiş... bana klomen ile 3 hak verdi doktorum... 3 kere klomen ile deneyip hamile kalamazsan rahim filmi çekeceğim sana dedi...
Klomenle tedaviyi bırakıp hemen ertesi ay hamile kalan kişi sayısı çok sayıda...

Ayrıca mervam'cım haklısın bir çocuğun var Allah bağışlasın inşallah 2. çocuğunda doğal yollarla hemencik gelir.. Fakat 1. çocuktan sonra ilerleyen idrar yolu enfeksiyonu yada başka sebeple tüpleri tıkanan yada sebepsiz infertiliteye düşen bayanlar da çok fazla... bence sen kendine belli bir süre tanı 3 ay 5 ay gibi ve bu süreyi hamile olarak tamamlayamazsan o zaman doktor yardımı alıp devam edersin... Umarım buna gerek kalmaz ve bebişin 21 ocakta göbüşünde olur.

ögleden sonra komşum gelecek elimde birsürü elma var
elmalı kurabiye yapasım geldi ama bilmiyorum nası yapsam kolay oluyomu

Ayy rahmetli babaanneciğim elmalı diye bir tatlı yapardı... süper olurdu.. üstü pudra şekerli falan... çayla süper giderdi... elma,tarçın ceviz v.s üçgen şeklinde hamurun ortasına konur harç sonra iki köşesi üstte birleştirilirdi... kenarlar açık kalırdı.fırından çıkınca da üstüne pudra şekeri... ayyy canım çekti valla...

Benimde eşim geçen gün pazara uğramış ve sağlıklı diye kereviz almışş... Ben nasıl yapcam şimdi onu yaaa :bbo: hiçte sevmem... hoşş eşimde sevmez ama ne kadar sevmese de ona "bu sağlıklı" dedin mi sevmese bile yer.

ins canım hepımızın duaları bu yenı yılda kabul olurrr hadı ben ıktım okula gec kaldım gelınce gorusuruk

kızlar bu arada şebnem ferah hayranları var mı aranızda? ben aşırı derecede hayranıyım... yeni albümü çıktı şebocuğumun... bende keyiflendim iyice...

mesajları okuayayım dedim ama çok sürecek.
senin mesaj attığın saatte dışarıdaki işleri hallediyodum şeker ayselim..ben yarasa gibi gece ayaktayım. uykum geliyo 1 saat uyuyp kalkıyorum. bazen aralıksız uyuyorum. bi enteresan oldu uyku düzenim..

selam kızlar..
ne güzel haberlerler baslamısız. demetçim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah...

çoook işim var bugün.ara ara gelicem malesef

kızlar bu arada şebnem ferah hayranları var mı aranızda? ben aşırı derecede hayranıyım... yeni albümü çıktı şebocuğumun... bende keyiflendim iyice...

bende cok severım ama albumden haberım yoktu bakalım dınleyelım nasılmıs sarkılar...
esımınde tarzı degıl o yokken ıstedıklerımı dınlıyorum ferıdun falan dınlemez mesela ...
ona concon populer sarkılar lazım castıkcastık :dance:

bende cok severım ama albumden haberım yoktu bakalım dınleyelım nasılmıs sarkılar...
esımınde tarzı degıl o yokken ıstedıklerımı dınlıyorum ferıdun falan dınlemez mesela ...
ona concon populer sarkılar lazım castıkcastık :dance:

Ben şebnemin ilk günden beri hayranıyım... gidebildiğim tüm konserlerine ve etkinliklerine gittim... Eşiminde tarzı değil ama ben tarzımdan vazgeçemiyorum... Ben rock ve heavy metal severim... ve çok dinledim... Şebnem ve Hayko apayrı yabancıları hele saymakla bitmez... :)) şimdi diyorum anne olursam değişik bir anne olacağım sanırım... Rockcı anne :)) Rabbim nasip ederde anne olursam çocuğumu mutlaka müziğe yönlendireceğim... gitar çalsın,bateri çalsın,keman çalsın... hepsine destek olacağım elimden geldiğince...

hadi kızlar sıze ıyı sohbetler ben doktora gıdıyorumm....
sanırımm jınekologa gıtmeye karar verdım olmadı yonlendırır o baska bolume bakalım... :eek:
gorusurzz

X