Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

CNM ÇOK TEŞEKKÜRLER BAFOCUM DARISI BAŞINA OLACAK İNŞALLAHHH

valla belirtilerim kasık ağrıları bir de sağ kasığım batıyordu ara ara. göğüslerim şişti ve içindeki süt kesesi acıyordu. bu kadatr cnm mide bulantım henüz başlamadı cnm. :CüvCüv:

cnm daha gunune 3 gun varmış ıdrardamı kandamı baktın?

uffffffffffff kızlar kurtarın beni görümcem esir aldı msn de konuşuyoda konuşuyo patlıycam :mymeka:

evet ya demet sen daha öncw kan testi yaptırmıştın sanırım 0,30 çıkmıştı günün nezaman ne kada rönce kanda ne gatşf çıktı ve daha sonra pozitifi ne testiyle öğrendin kanda mı idrara mı

kız kvrck ççdışı yap kendini
bilg. kendi kendine kapandı dersin:))))))))

varya öksüz dedim annesi yok kendini yalnız hissetmesin yardımcı olayım kız sürekli abisine karşı dolduruyo beni abim şöyle kötü böyle kötü sonra gidip abisine benim hakkımda yalanlar söylüyo deli olcam ya :eek:klava:

kız sebinnnn gelemedin?
annemizde uyuyordur prayforu?
handede yok supremem o dagiremiyor?
ben de yoklama yapar gibi çağırıyorum herkesi:)

gaye bu arada nasıl oldun? düzeldin mi canım?
geçmişi okuyamıyorum bilg. kitleniyor. evde böyle bi sorun yok ama iş bilg. da oluyor maalesef:)))))

Canım progestan dün bitti artık regl bekliyorum....

evet ya demet sen daha öncw kan testi yaptırmıştın sanırım 0,30 çıkmıştı günün nezaman ne kada rönce kanda ne gatşf çıktı ve daha sonra pozitifi ne testiyle öğrendin kanda mı idrara mı

evet cnm erken olduğu için çıkmadı ama şimdi çıktı bebişim çok şükür rüyamda gördüm zaten bana sarıldı annem dedi öptü. oğlum olacak hissediyorum inşallahhhh :icecream:

uffffffffffff kızlar kurtarın beni görümcem esir aldı msn de konuşuyoda konuşuyo patlıycam kötükedihüso

varya öksüz dedim annesi yok kendini yalnız hissetmesin yardımcı olayım kız sürekli abisine karşı dolduruyo beni abim şöyle kötü böyle kötü sonra gidip abisine benim hakkımda yalanlar söylüyo deli olcam ya :eek:klava:

sureklı bu sekılde konusuyorsa bencede ayselımm ın dedıgı gıbı yap fazla da musade etme senle bu skeılde konusmasına kıskanıyodur belkı senı abısınden o yuzden yapıyoduyr buyuk ıhtımal :eek:klava:

afedersın ama dengesız bırsımı o? ne kadar can sıkıcı ya.engelle cnm sende bı surelıgıne

canım mutlaka msn konuşmalarını kaydet.

cnm abısıne soyle hatta yazılanları kaydet esınde gorsun resmen yuva yıkıcı cok sınır oldum vaşlla

iyiyim şükür sizeri sormalı.

henüz kese ve kalp atışın tanık olmadığım için kemnimi hamile saymıyorum :)

yalan gibi geliyor.biraz ğağrım var bulantı vs yok henüz.

kızlar ya sordum ama arada kaynadı sızce dahılıyeye mı gıdeyım yoksa normal gıttıgım jınekologa mı hanı sabah dedım ya karnım da sıslık sancı ve bobreklerımde agrı var dıye

canım mutlaka msn konuşmalarını kaydet.

kesınlıkle ne olur ne olmaz laızm olmaz ınsallah ama oılursa esınle paylasırsın Çok üzgünüm çoook

evet cnm erken olduğu için çıkmadı ama şimdi çıktı bebişim çok şükür rüyamda gördüm zaten bana sarıldı annem dedi öptü. oğlum olacak hissediyorum inşallahhhh :icecream:

adetimin 16.günü kantahlili yaptırdım 1.28 çıktı bende umudumu kaybetmiştim demekki olabiliyomuş sen ne zaman yaptırmıştın o tahlili

ben ondan güzelmişim beni ondan çok seviyolarmış sagda solda konuşuyomuş
hatta evlendikten sonra ben kilo aldım diye acayip seviniyomuş falan geçende abisinin eski sevgilisiyle tanıştırmaya kalktı beni kudurdum

kızlar ya sordum ama arada kaynadı sızce dahılıyeye mı gıdeyım yoksa normal gıttıgım jınekologa mı hanı sabah dedım ya karnım da sıslık sancı ve bobreklerımde agrı var dıye

kesınlıkle ne olur ne olmaz laızm olmaz ınsallah ama oılursa esınle paylasırsın Çok üzgünüm çoook

Canım böbrekten kasıklarına doğru gemen bir ağrı ise muhtemelen idrar yolu enfeksiyonudur..çünkü bende de oldu aynısı.. ben normal acile gitmiştim... ama ordan ürolojiye sevk ediyorlar... böbrek tarafınla ilgili sorun varsa ürolojiye gitmen gerek

X