- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
CNM ÇOK TEŞEKKÜRLER BAFOCUM DARISI BAŞINA OLACAK İNŞALLAHHH
valla belirtilerim kasık ağrıları bir de sağ kasığım batıyordu ara ara. göğüslerim şişti ve içindeki süt kesesi acıyordu. bu kadatr cnm mide bulantım henüz başlamadı cnm. :CüvCüv:
kız kvrck ççdışı yap kendini
bilg. kendi kendine kapandı dersin:))))))))
:teytey:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
yaheyyaaa demetcim tebrikler...allah tamamına erdirsin insallah... darısı da hepimizin başına...
harika bir başlangıç oldu haftaya alkisalkisalkis
cnm daha gunune 3 gun varmış ıdrardamı kandamı baktın?
kız sebinnnn gelemedin?
annemizde uyuyordur prayforu?
handede yok supremem o dagiremiyor?
ben de yoklama yapar gibi çağırıyorum herkesi:)
gaye bu arada nasıl oldun? düzeldin mi canım?
geçmişi okuyamıyorum bilg. kitleniyor. evde böyle bi sorun yok ama iş bilg. da oluyor maalesef:)))))
evet ya demet sen daha öncw kan testi yaptırmıştın sanırım 0,30 çıkmıştı günün nezaman ne kada rönce kanda ne gatşf çıktı ve daha sonra pozitifi ne testiyle öğrendin kanda mı idrara mı
uffffffffffff kızlar kurtarın beni görümcem esir aldı msn de konuşuyoda konuşuyo patlıycam kötükedihüso
varya öksüz dedim annesi yok kendini yalnız hissetmesin yardımcı olayım kız sürekli abisine karşı dolduruyo beni abim şöyle kötü böyle kötü sonra gidip abisine benim hakkımda yalanlar söylüyo deli olcam yaklava:
varya öksüz dedim annesi yok kendini yalnız hissetmesin yardımcı olayım kız sürekli abisine karşı dolduruyo beni abim şöyle kötü böyle kötü sonra gidip abisine benim hakkımda yalanlar söylüyo deli olcam yaklava:
günaydııın iyi haftalar kızlaaaar.
yeni hamişler var tebrik ederimm.
canım mutlaka msn konuşmalarını kaydet.
evet cnm erken olduğu için çıkmadı ama şimdi çıktı bebişim çok şükür rüyamda gördüm zaten bana sarıldı annem dedi öptü. oğlum olacak hissediyorum inşallahhhh :icecream:
kızlar ya sordum ama arada kaynadı sızce dahılıyeye mı gıdeyım yoksa normal gıttıgım jınekologa mı hanı sabah dedım ya karnım da sıslık sancı ve bobreklerımde agrı var dıye
kesınlıkle ne olur ne olmaz laızm olmaz ınsallah ama oılursa esınle paylasırsın Çok üzgünüm çoook