evet canım yaa 12 olucaz pazartesi... daha alısamadım o yeni fert fikrine.. kız mı erkekmi belli değil komik oluyor. bebiş bebiş.. oğluş yada kızım demek istiyorum( cinsiyet önemli değilde bilmek istiyorum) . nedense ağzımdan oğluş çıkıyor gibi. kız olursa bana sürpriz olacak. ama herkes çok sevinecek...
dr 28 i demişti ben sabırsızlık ediyorum olur derse 25 i cuma günü gidicem doktora... bakalım ne var ne yok. şu testleri de hayırlısıyla atlatalımda rahat bir döneme gireceğim inşallah..
aysellimde de msj attım.herkesin bir fikrini alalım olmasa listedeki herkese ulaşmaya çalışalım ve hep beraber geçilsin.ya da kalmak isteyen olursa ben ona da razıyım.önemli olan bir arada olmak.
biz her şekilde bir arada oluruz. ama tarih kaydıkça yeni arkadasların katılımı olmaz gibi görünüyor. baslık nedeniyle.. belki burdan sohbete devam ederiz. kasım ve aralık diye baslayan herkes hamile olana kadar yani 1-2 ay kadar daha :) sonra her ay baska bi topikte bulusur destek tuları yaparız.. burdanda sohbete devam :1rolleyes:
canımcım ben de 30 oldum
gec evlenınce boyle eteklerın tutusuyor,benım gıbı oluyorsun
aa bıde 2 cocuk dsunuyoruz..offf hızlanmam lazım
ben de yeni katılım olmaz diye böyle bir şey söyledim senin ki de mantıklı.ilk kasım-aralık diye yola çıkanların hepsi hamile kalana kadar burda kalıp sonra ayrı bir topik de oluşturulabilir fakat işte tarihi ocağa şubata kayanlar kalma isterler mi burda ben onu merak ediyorum.şahsen topiğin isminin kasım aralık olması beni rahatsız etmez.sadece yeni katılım olmaz diye dedim.
Kızlar genel bir soru sorucam.henüz bu ayı tam olarak tamamlamasak da aramızda ben de dahil umudu ocak ayına kalanlar var.sanırım ocak-şubat içinde topik açılmış.peki şimdi umudu ocağa kalanlar topik mi değiştirecek?ben burada sıkı bir dostluk kuruduğumuzu düşünüyorum.ya hep beraber geçilir ya da bu topikte devam edilir diye düşünüyorum.sizin fikirleriniz neler?
siz hepiniz nerdeyseniz ben ordayım. buyrunnnnnnnnn
ayselciğimi hiç bırakmam zaten... :1hug: onun ilk sayfadaki yazısıyla geldim buraya ve sizlerle tanıstım..... bebişim geldi... :teytey:
mervam sıcak fikrini bi yerde okumuştum . ama dediğin gibi hamile kalmadan önce gitmek lazım-yumurtlama dönemine en yakın vakitte. ayağını sıcak tut diye kızlara boşuna tembih etmezler dimi?. bende çok istiyordum severim doğal termal hamamları ama şimdi gidemiyorum.. çok sıcak kötüymüş hamilelikte diye duydum.
ben başka bir topiğe gitmek istemiyorum:gitme:
bizim ismimiz değişir burada devam ederiz inş.
tebrık ederım canım evet bıldıgım kadarıylada hamıle kaldıktan sonra tehlıkelı tabiiiii ama hamıle kalmak ısteyen arkadaslara tavsıye ederım ne zaman ogrendın hamıle oldugunu benım gunume ıkı varda cıkarmı dıye merak edıyorummm
ben geldim
sebinim mesajı okudum
mod.lara bir mesaj
yönetici masasına bir mesaj daha attım
ismimiz değişir
benımde umudum ocaga bılıyorsunuz zaten % 1 olan sansımda 2 deneme yapabildik
ocakta sız nereye ben orayakaydirigubbakcemile5 sebincim
ben adet tarihimden 6 gün sonraydı öğrendim. 5 gün önce yaptığımda tek çizgiydi. hemde çok net .. :) bekle az daha sende bu perşembe yap. bizim ugurlu perşembemiz...
tebrık ederım canım evet bıldıgım kadarıylada hamıle kaldıktan sonra tehlıkelı tabiiiii ama hamıle kalmak ısteyen arkadaslara tavsıye ederım ne zaman ogrendın hamıle oldugunu benım gunume ıkı varda cıkarmı dıye merak edıyorummm
kasım ve aralık ayında çift çizgi görmek için biraraya gelip ,en geç 2010 şubat ayında gördükleri halde ayrılmayan arkdaşlar topiği yerimseniben