Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

eşimde bana eğer olursa cinsiyetini sormayalım demişti ama insan çok merak eder eminim.eşim illa bir şeyler süpriz olsun istiyor.hatta ilk fikri ailelere doğuma kadar haber vermemekti ama imkansız bir şey o.sonra cinsiyeti süpriz olsun o zaman dedi.

aysellimde de msj attım.herkesin bir fikrini alalım olmasa listedeki herkese ulaşmaya çalışalım ve hep beraber geçilsin.ya da kalmak isteyen olursa ben ona da razıyım.önemli olan bir arada olmak.

biz her şekilde bir arada oluruz. ama tarih kaydıkça yeni arkadasların katılımı olmaz gibi görünüyor. baslık nedeniyle.. belki burdan sohbete devam ederiz. kasım ve aralık diye baslayan herkes hamile olana kadar yani 1-2 ay kadar daha :) sonra her ay baska bi topikte bulusur destek tuları yaparız.. burdanda sohbete devam :1rolleyes:

ben de yeni katılım olmaz diye böyle bir şey söyledim senin ki de mantıklı.ilk kasım-aralık diye yola çıkanların hepsi hamile kalana kadar burda kalıp sonra ayrı bir topik de oluşturulabilir fakat işte tarihi ocağa şubata kayanlar kalma isterler mi burda ben onu merak ediyorum.şahsen topiğin isminin kasım aralık olması beni rahatsız etmez.sadece yeni katılım olmaz diye dedim.

siz hepiniz nerdeyseniz ben ordayım. buyrunnnnnnnnn
ayselciğimi hiç bırakmam zaten... :1hug: onun ilk sayfadaki yazısıyla geldim buraya ve sizlerle tanıstım..... bebişim geldi... :teytey:

benımde umudum ocaga bılıyorsunuz zaten % 1 olan sansımda 2 deneme yapabildik

ocakta sız nereye ben orayakaydirigubbakcemile5 sebincim

siz hepiniz nerdeyseniz ben ordayım. buyrunnnnnnnnn
ayselciğimi hiç bırakmam zaten... :1hug: onun ilk sayfadaki yazısıyla geldim buraya ve sizlerle tanıstım..... bebişim geldi... :teytey:

canım benım ya hatırlıyorum bizde bizde istiyoruuuu:Saruboceq:zzzzzzzzzzzzzzzzz

tebrık ederım canım evet bıldıgım kadarıylada hamıle kaldıktan sonra tehlıkelı tabiiiii ama hamıle kalmak ısteyen arkadaslara tavsıye ederım ne zaman ogrendın hamıle oldugunu benım gunume ıkı varda cıkarmı dıye merak edıyorummm

ben adet tarihimden 6 gün sonraydı öğrendim. 5 gün önce yaptığımda tek çizgiydi. hemde çok net .. :) bekle az daha sende bu perşembe yap. bizim ugurlu perşembemiz...

ben geldim
sebinim mesajı okudum
mod.lara bir mesaj
yönetici masasına bir mesaj daha attım
ismimiz değişir

hımm o zaman tarihler değiştikçe onlar ismimiz değiştirecek öyle mi? o da olur.önemli olan kocaman bir aile olmamız.erkeğin olmadığı kocaman problemsiz bir aile kaydirigubbakcemile3

ben adet tarihimden 6 gün sonraydı öğrendim. 5 gün önce yaptığımda tek çizgiydi. hemde çok net .. :) bekle az daha sende bu perşembe yap. bizim ugurlu perşembemiz...

hııım yok persembeyı beklemem de adet gunum pazartesı ogun yaparıııım cunku ben hep 5 gun once oluyorum o yuzden bıraz :1rolleyes::1rolleyes: heyacan yaptım zaten canımmmm

3 gün daha bekleyemicek gibimisin canım.belki çıkar ama sudet gibi erken yapmış olup boşuna negatif diye canını sıkabilirsin.bekleyebilirsen bekleyelim hep beraber he?

sağolun kızlar ismimiz değişirse aynı şekilde devam ederiz
sebinim perşembe listelerine başlayabilecekmisin canım
bu hafta çok sayımız inş. hamiş sayımızda çok olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…