tabi ki kan testi daha garanti.erken dönemde kanda görülen her gebelik tam anlamıyla gebeliğe dönüşmediği için yanıltabiliyormuş.yani kanda bakıldı gebelik var dendi ama adet gecikmesinden sonraki tam anlamıyla gebelik sayılıyor.hatta çoğu dr.ümitlendirmemek için adet gecikmesinden önce kan tahlili yapılmasını tavsiye etmiyor.
Canım inşallah bebişin yerleşme kanamasıdır olduğun ama şöylede bir durum var geçen ay farlutal kullandıysan eğer farlutal duphaston gibi söktürücü ilaçlar ara kanama lekelenme gibi şeyler yapabiliyorlar. Bence gününe kadar bekle ve öyle yap testini.
Canım inşallah bebişin yerleşme kanamasıdır olduğun ama şöylede bir durum var geçen ay farlutal kullandıysan eğer farlutal duphaston gibi söktürücü ilaçlar ara kanama lekelenme gibi şeyler yapabiliyorlar. Bence gününe kadar bekle ve öyle yap testini.
geldim yine.bayramdan beri iş-ev iş-ev.9'dan 9'a çalıştım.yetmedi eve götürdüm.çok yoruldum artık.bu akşam bir arkadaşım evine davet etti ve eşim ben gidemem sen istersen git dedi iyi mi?bende açtım ağzımı yumudum gözümü telefonda.başka konuşmasına fırsat vermedim.söyledim söyledim kapattım telefonu suratına.ama hırsımı alamadım.işte yine her ayki durum regl öncesi asabiyetim.10 gün içinde olurum herhalde.
bızım 2.ay kaydirigubbakcemile2 :gitme: :kedi:
ama karakter sabırsız naparsın
taam anladıkm sımdı tesekkurler ayselım ya kıslar sıze bısey soracam benım adetım 21 aralık sızce test yapsam cıkarmıııııııı ay merek edıyorum normalde 5 gun veya 4 gun once olurum hıc sasmaz ama genede umutlanmak ıstemıyorum
geldim yine.bayramdan beri iş-ev iş-ev.9'dan 9'a çalıştım.yetmedi eve götürdüm.çok yoruldum artık.bu akşam bir arkadaşım evine davet etti ve eşim ben gidemem sen istersen git dedi iyi mi?bende açtım ağzımı yumudum gözümü telefonda.başka konuşmasına fırsat vermedim.söyledim söyledim kapattım telefonu suratına.ama hırsımı alamadım.işte yine her ayki durum regl öncesi asabiyetim.10 gün içinde olurum herhalde.
çok sağolun kızlar güzel dilekleriniz için 17 si günümdü biliyosunuz adet olmayınca gidip kan testi yaptırdım hemşire değer olarakmı bakalım negatif pozitif olarakmı diye sordu negatif pozitif olarak bakılırsa 15 dk. çıkar dediler bende bi heyacan tamam öyle bakılsın dedim ama her ikisinede bakıldı 15 dakka sonra negatif sonuç verdi dün akşam aradım hemşire gebelik var muhtemelen 3 haftalık dedi ama bu gün gidip tekrar yaptırmam gerekiyomuş eğer değerlerde yükselme varsa sağlıklı bi gebelikmiş bende tekrar gidicem kanda adet gecikmesi olmadanda çıkıyor ama doktorlar önermiyor çünkü eğer sağlıksızsa gelişmiyormuş ve adet tarihinde adetle sonlanıyormuş
:ecrin_bebek:
Neyyyy
kız napıyosun..2 ay mıklava:
Biz napalım:gitme: :gitme:
Yas 30 3 sene olmus evlenelı 17 ay oömus doktor yolu asındıralı
çok sağolun kızlar güzel dilekleriniz için 17 si günümdü biliyosunuz adet olmayınca gidip kan testi yaptırdım hemşire değer olarakmı bakalım negatif pozitif olarakmı diye sordu negatif pozitif olarak bakılırsa 15 dk. çıkar dediler bende bi heyacan tamam öyle bakılsın dedim ama her ikisinede bakıldı 15 dakka sonra negatif sonuç verdi dün akşam aradım hemşire gebelik var muhtemelen 3 haftalık dedi ama bu gün gidip tekrar yaptırmam gerekiyomuş eğer değerlerde yükselme varsa sağlıklı bi gebelikmiş bende tekrar gidicem kanda adet gecikmesi olmadanda çıkıyor ama doktorlar önermiyor çünkü eğer sağlıksızsa gelişmiyormuş ve adet tarihinde adetle sonlanıyormuş
oy oy oy asabi kuzucuğum benim... boşver şekerim yemeği de yapma çek kapıyı git arkadaşına o evde kös kös otursun dursun. :))
Kızlar ben kaçarrrr... temizliğe başlayayım artıkın :)) hepinizi öpüyorum... akşama doğru belki girerim yine...
:ecrin_bebek:
NEYYYY
KIZ NAPIYOSUN..2 AY MIklava:
BİZ NAPALIM:gitme: :gitme:
YAS 30 3 SENE OLMUS EVLENELI 17 AY OÖMUS DOKTOR YOLU ASINDIRALI
Allahım ya habere bak.3 aylık erkek bebeği dövüp apartman girişine bırakmış şeref yoksunları.Allah bildiği gibi yapsın ne diyim
o yapacaktı yemeği zaten bu akşam.haber vermicem.spordan gelsin yapsın yesin kendisi.Alışverişe gidicem.gezcem tozcam.arkadaşlara gidemem çünkü son 4 seferdir hep bir işi çıkıyor ve ben yalnız gidiyorum.hayır diyorum ki görüşmek mi istemiyorsun onalarla eğer öyleyse söyle.hayır ondan değil bu akşam evde oturmak istiyorum diyor.sanki haftalardır her akşam dışardaydık da bu akşam evde oturmak istiyor.otursun tek başına.görsün gününü.yok çalışmak falan da.olmazsa da olmaz bu ay umrumda değil.
canım benim yaaa
bende kızıyorum ama ne çare
daha geçen gün önemli günler diye konuştuk ama 2 akşamdır icraat yok
eee her ay ben mi girişimde bulunayım haksız mıyım:kedi:
canım benim yaaa
bende kızıyorum ama ne çare
daha geçen gün önemli günler diye konuştuk ama 2 akşamdır icraat yok
eee her ay ben mi girişimde bulunayım haksız mıyım:kedi: