Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

inş.canım her bebek bir mucizekaydirigubbakcemile2
sebinim umutmadım göbek adı mucizeydi değil misırnaşık şey

caım öncelikle hangisi hayırlıysa o olsun benim kötü bir tecrübem oldu bu konuda kızıma hamileliğimde 5.5 aylık olana kadar erkek dediler benim hamileliğimde dişlerim çok ağrıyodu çok özel bir hastaneye gittim kadın doğum uzmanına burda ismini vermiyim dişimi yaptırabilirmiyim diye nedese beğenirsin bebeğin burnu yok dedi şok geçirdim günlerden cumartesiydi ogün içnde 5 hastaneye gittim hepsi normal dedi ama içimde acı oldu bikere ünlü hastaneye o yüzden dişimin ağrısını unuttum pazartesiyi bekleyip çapa tıp f. gittik orda 3 boyutlu ultrasonda baktılar herşeyi var ve kız olduğunu öğrendik ben sevinçten alıcama yavrum sağlıklı diye üzüldüm neden erkek olmuyo diye kendimi okadar hazırlamışımki oyüzden sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil şimdi iyiki kızım olmuş diyorum herşekilde evlat rabbim herkese versin çok uzattım ama paylaşmak istedim bence 6 aylık olana kadar çok şartlamayın kendinizi

kızlar ben gideyim kocis gelir birazdan bir peynirlik börek yapayım aksama yemek falan.... hadi öperim hepinizi ayı ayrı...mervam dualarım seninle kuşum

canım inşallah. umudumu kaybetmiyorum siz burada bana moral verdikçe ben çok rahatlıyorum. canım benim ya düşünsene 2 gün aramız var ikimizde hamiş oluyormuşuz bu ay ne güzel olurdu

biliyorsun ortak o kadar seyimiz var ki senle ... valla olur mu olur alah buyuk:lepi:

kızlar bende çıkıyorum. daha çamaşır ütü ve yemek var. hadi öptüm bafocuk sana da kolay gelsin. görüşürüz

önce saglık önemli .. hiç önemli değil cinsiyet... herkesin kız isteme sebebi şu.arkadas olmak için .... arkdaslarımın hep kızı var. hem hiç eşya almadan 4-5 yıl geçirebilirim. kaydirigubbakcemile3 birisi 6 yasında begendiği kıyafatlerini bana saklıyor 3 yıldır.. gecen ay ogrenince oyuncak verdi hediye...

klava: bazı doktorlar varya tam klava: lık yani

sana burnu yok diyen dr.un beyni yokmuş napsın

malesef bazı doktorlar ticarete döktü işi bulunduğum bölgede bir tane kadın doğumcun var oda aynı boş gebelik geçirdiğim zaman herşey normal deyip durdu ama ben rüyama inanıp iyiki başka dr gitmişim yoksa 9 ay boşuna beklerdim ve iyikide kızım olmuş erkekler annelerini bırakıp gidiyo kızlar öyle değil evlensede annesini arıyor

sponsorlar hazır yani hihoyyyt

ne için zor giriyorsun canım?CADIARZU

şimdi iki başlık varya çıkmıyo ben aysellimi tıklıyorum sonr son sayfadaki yazıyı sonra bekliyorum çıkmıyo bende kullanıcı kontrol panelindeki mesajlarımdan takip ediyorum sizi yeni başlıkla olsa sanki daha iyi olur gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…