Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hııım yok persembeyı beklemem de adet gunum pazartesı ogun yaparıııım cunku ben hep 5 gun once oluyorum o yuzden bıraz :1rolleyes::1rolleyes: heyacan yaptım zaten canımmmm

kanda baktır o zaman imkanın var mı?yakında bir hastane falan varsa git p.tesi

benimki de sınırda ocak 1 bir yıl daha siz nereye ben oraya kızlar. sebincim bi tüp bebek denemesi daha yapıcaz ama 2011 yılı yazına olmazsa ondan sonra evlat edinme olur. inşallah bu kadar beklememize gerek kalmaz bebek için bi mucize olur ve en kısa zamanda hamile kalırım

3 gün daha bekleyemicek gibimisin canım.belki çıkar ama sudet gibi erken yapmış olup boşuna negatif diye canını sıkabilirsin.bekleyebilirsen bekleyelim hep beraber he?

hımmm dogru soyluyon arkadasım dıyomya işte benım adetım hep 5 gun once geldıgı ıcın duzenlı bı sekıldee o yuzden heyacan yaptımm rabbım hepımıze herseyın hayırlısını versın

sağolun kızlar ismimiz değişirse aynı şekilde devam ederiz
sebinim perşembe listelerine başlayabilecekmisin canım
bu hafta çok sayımız inş. hamiş sayımızda çok olur:)

evet kuşum adı ne olursa olsun ben takipteyim :eek:

artı hamile olana kadar değil doğurana kadarkaydirigubbakcemile5

ilk hamiş olarak prayforu sen açarsın topiği canım olmaz mı?:1hug:

hayatta olmaz. sen listenin başına beni yaz her daim ..ayağımı sürüye sürüye giriyorum doktorun muayenesine zaten tuhaf tuhaf bakıyo.. diyodur bu kız yürüyemiyo nası bebek yaptı delikafadulden

:Saruboceq:
benimki de sınırda ocak 1 bir yıl daha siz nereye ben oraya kızlar. sebincim bi tüp bebek denemesi daha yapıcaz ama 2011 yılı yazına olmazsa ondan sonra evlat edinme olur. inşallah bu kadar beklememize gerek kalmaz bebek için bi mucize olur ve en kısa zamanda hamile kalırım

bu topik ne mucizeler gördü kuşum... hatta erkek infiriletesi topiğinde yeni oldu hatırlamıyormusun.... allahtan umudunu kaybetme.... hepimiz meleğe kavusucaz bır gun kaydirigubbakcemile5
hep beraber atlatacagız allahın izniye :Saruboceq:

hayatta olmaz. sen listenin başına beni yaz her daim ..ayağımı sürüye sürüye giriyorum doktorun muayenesine zaten tuhaf tuhaf bakıyo.. diyodur bu kız yürüyemiyo nası bebek yaptı delikafadulden

alemsınız yaaaa :dance::dance::dance:evet dıger tobıcda azıze kurmustu ama hamıle kalan tobıcı terketmıstı hıc hos degıl inş bu tobıcte bole seyler olmaz kıslar

İnş. canım.gerçekten bazı şeyler inanma ile alakalı.yürekten hep beraber diliyoruz ki kendiliğinden gelen bir mucize olsun bebişin.bir şeyi çok çok istemene rağmen olmuyorsa bil ki hayırlısı olmamasıdır.Allah büyük.inancımızı yitirmicez hiç bir zaman:1hug:

:Saruboceq:

bu topik ne mucizeler gördü kuşum... hatta erkek infiriletesi topiğinde yeni oldu hatırlamıyormusun.... allahtan umudunu kaybetme.... hepimiz meleğe kavusucaz bır gun kaydirigubbakcemile5
hep beraber atlatacagız allahın izniye :Saruboceq:

canım inşallah. umudumu kaybetmiyorum siz burada bana moral verdikçe ben çok rahatlıyorum. canım benim ya düşünsene 2 gün aramız var ikimizde hamiş oluyormuşuz bu ay ne güzel olurdu

canım benim inancını kaybetme sakın. en kötüsü o..
hem biz burda umutsuz kadın bırakmıyoruz.
hepimiz hep umutluyuz. en azından buraya geldiğimizden beri :)
bizim azosperm değildi ama sayı olması gerekenin yarısının da altıydı. tedavi dediler ama tedavisiz oldu..

X