Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gnaydın kızlar ben tembellik yaparken maşallah hepiniz muhabbeti koyulaştırmışsınız bile
erkeksiz gebelik icat edilse var ya ne süper olur kaydirigubbakcemile3
bütün büyükler çocuğun mu var derdin var deyip duruyor ama olmayınca da niye yok diye sorup duruyorlar.
türkiye ekonomisi gibi 1 ileri iki geri gidiyoruz geriye doğru bi gelişme var:)) ya kafam çok karışık benim eşim azosperm hatta sıfır sperm tüp bebek denedik olmadı 1 sene sonra tekrar deneyeceğiz ama ben kafayı taktım olmazsa evlat edinmek istiyorum akşam bunu düşünmekten uyuyamadım
KIZLAR NERELERDESİNİZ GÜNAYDIN HEPİNİZE SİZE GÜZEL HABERLERİM VAR BEN HAMİLEYİİİMMMMMMMMMMMMMM delikafadulden delikafadulden delikafadulden :ecrin_bebek:
yeni güzel annemize tebrikler...
hayırlısı olsun çok sevindim
Kızlar genel bir soru sorucam.henüz bu ayı tam olarak tamamlamasak da aramızda ben de dahil umudu ocak ayına kalanlar var.sanırım ocak-şubat içinde topik açılmış.peki şimdi umudu ocağa kalanlar topik mi değiştirecek?ben burada sıkı bir dostluk kuruduğumuzu düşünüyorum.ya hep beraber geçilir ya da bu topikte devam edilir diye düşünüyorum.sizin fikirleriniz neler?
evet bu konuda çok haklısın canımmm katılıyorum sana:)))
maşallah tatlım 11. haftan bitecek senin de. artık iyice alışmışsınızdır eve yeni bir ferdin geleceği fikrine
aslında onu bende düşündüm sebincim. her ay atlaya atlaya hep beraber mi gitsek :)
genel bi anket yapalım olmazsa