Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

erkeksiz gebelik icat edilse var ya ne süper olur kaydirigubbakcemile3

ehehheh valla ne guzel olur
onlara baglı kalıyoruz resmen
bende vurdumduymazlıktan sıkayetcıyım..
banada dun aksam esım amma taktın bu olaya dıyor
nedır bu hayata karsı hırsın dıyor
gelde :eek:klava: yapma

türkiye ekonomisi gibi 1 ileri iki geri gidiyoruz geriye doğru bi gelişme var:)) ya kafam çok karışık benim eşim azosperm hatta sıfır sperm tüp bebek denedik olmadı 1 sene sonra tekrar deneyeceğiz ama ben kafayı taktım olmazsa evlat edinmek istiyorum akşam bunu düşünmekten uyuyamadım

bütün büyükler çocuğun mu var derdin var deyip duruyor ama olmayınca da niye yok diye sorup duruyorlar.

YOK CANIM SENLE ıLGıSı OLUR MU HıÇ?
ÇALIŞIRKEN HER AN BURADA OLUNMUYOR MAALESEF
BEN YEMEĞE GEÇıYORUM GELıRıM HEMEN ÖPTÜM SENıopuyorumnanaktan

türkiye ekonomisi gibi 1 ileri iki geri gidiyoruz geriye doğru bi gelişme var:)) ya kafam çok karışık benim eşim azosperm hatta sıfır sperm tüp bebek denedik olmadı 1 sene sonra tekrar deneyeceğiz ama ben kafayı taktım olmazsa evlat edinmek istiyorum akşam bunu düşünmekten uyuyamadım

sağlığından olursun canım benim o kadar sıkıntı etme.Allah hayırlısı ise versin.Ne kadar zamandır deniyorsunuz bilmiyorum ama bir kere daha deneseniz tüp bebek.Evlat edinmek de iyi fikir tabi ama acele etmemek lazım.

Kızlar genel bir soru sorucam.henüz bu ayı tam olarak tamamlamasak da aramızda ben de dahil umudu ocak ayına kalanlar var.sanırım ocak-şubat içinde topik açılmış.peki şimdi umudu ocağa kalanlar topik mi değiştirecek?ben burada sıkı bir dostluk kuruduğumuzu düşünüyorum.ya hep beraber geçilir ya da bu topikte devam edilir diye düşünüyorum.sizin fikirleriniz neler?

Kızlar genel bir soru sorucam.henüz bu ayı tam olarak tamamlamasak da aramızda ben de dahil umudu ocak ayına kalanlar var.sanırım ocak-şubat içinde topik açılmış.peki şimdi umudu ocağa kalanlar topik mi değiştirecek?ben burada sıkı bir dostluk kuruduğumuzu düşünüyorum.ya hep beraber geçilir ya da bu topikte devam edilir diye düşünüyorum.sizin fikirleriniz neler?

aslında onu bende düşündüm sebincim. her ay atlaya atlaya hep beraber mi gitsek :)
genel bi anket yapalım olmazsa

maşallah tatlım 11. haftan bitecek :nazar: senin de. artık iyice alışmışsınızdır eve yeni bir ferdin geleceği fikrine

evet canım yaa 12 olucaz pazartesi... daha alısamadım o yeni fert fikrine.. kız mı erkekmi belli değil komik oluyor. bebiş bebiş.. oğluş yada kızım demek istiyorum( cinsiyet önemli değilde bilmek istiyorum) . nedense ağzımdan oğluş çıkıyor gibi. kız olursa bana sürpriz olacak. ama herkes çok sevinecek...
dr 28 i demişti ben sabırsızlık ediyorum olur derse 25 i cuma günü gidicem doktora... bakalım ne var ne yok. şu testleri de hayırlısıyla atlatalımda rahat bir döneme gireceğim inşallah..

aslında onu bende düşündüm sebincim. her ay atlaya atlaya hep beraber mi gitsek :)
genel bi anket yapalım olmazsa

aysellimde de msj attım.herkesin bir fikrini alalım olmasa listedeki herkese ulaşmaya çalışalım ve hep beraber geçilsin.ya da kalmak isteyen olursa ben ona da razıyım.önemli olan bir arada olmak.

mervam sıcak fikrini bi yerde okumuştum . ama dediğin gibi hamile kalmadan önce gitmek lazım-yumurtlama dönemine en yakın vakitte. ayağını sıcak tut diye kızlara boşuna tembih etmezler dimi?. bende çok istiyordum severim doğal termal hamamları ama şimdi gidemiyorum.. çok sıcak kötüymüş hamilelikte diye duydum.

X