- 13 Ağustos 2009
- 4.214
- 0
günaydın gaye ve bebişkommm
nasılsınız
bebişkommm var mı bir gelişme
ıns cnm mujde beklıyoruzgünaydın kızlar ben geldim iyiyim inşallah adette olmam........
cnmcım gunaydınGünaydin herkese....oo masallah kalabalik yine topic..
ıns cnm mujde beklıyoruz
cnmcım gunaydın
nasılsınız
ben cıkıcam sımdı ama bımerhaba dıyım dedım
oglende gorusmek uzere
optum herkesıopuyorumnanaktan
Iyiyim tatlim sen nasilsin? Kirmizilari bekliyorum ikinci günüm gelmedi ins, gelmezde
ınsallah gelmez canıım daha oncde boyle gecıkırmıydiiii
ınsallah bu ay olmustur canıııım
kızlar inş allah dualarınızı kabul eder... inş güzel haberler alırız hepinizden..
dün akşam dua ediyorum... önceden tüm arkadaşlarım dileyen herkes diyordum.. dün akşam internette sanal da olsa tanıdığım tüm arkadaşlarıma hayırlı evlatlar nasip eyle diye dua ettim =))))))))))) artık yerine gitti mi bilmiyorum
Sagol tatlim...
Senin nasil gidior hamilelik bakalim??
Alisabildinmi bu duyguya?
Birde ne gibi belirtilerin var canim senin?
:Saruboceq:kızlar inş allah dualarınızı kabul eder... inş güzel haberler alırız hepinizden..
dün akşam dua ediyorum... önceden tüm arkadaşlarım dileyen herkes diyordum.. dün akşam internette sanal da olsa tanıdığım tüm arkadaşlarıma hayırlı evlatlar nasip eyle diye dua ettim =))))))))))) artık yerine gitti mi bilmiyorum
iyi gidiyor çok şükür.... alıştım sanırım =) kalp sesini duyunca daha bir alıştım ve kabullendim =) biliyorsun tam bir şok oldu benim için bu bebek o nedenle hiç inanamadım..
valla bende hiiiççç bir belirti olmadı..sadece göğüsler acıyordu.. hepsi o.. halada öyle.... birşey hissetmiyorum.. ara sıra çok nadir karnımda dolgunluk oluyor ve midem bulanır gibi oluyor. bulanıyor bile diyemem yani.. o kadar az....
8. haftada başlar iyice diyorlar... bakalım şimdillik keyfim yerinde =)) ne hassasım, ne akıntım var, ne uykum var, ne damarlar çıktı göğsümde falan... hiçbirşey yok =)
iyi gidiyor çok şükür.... alıştım sanırım =) kalp sesini duyunca daha bir alıştım ve kabullendim =) biliyorsun tam bir şok oldu benim için bu bebek o nedenle hiç inanamadım..
valla bende hiiiççç bir belirti olmadı..sadece göğüsler acıyordu.. hepsi o.. halada öyle.... birşey hissetmiyorum.. ara sıra çok nadir karnımda dolgunluk oluyor ve midem bulanır gibi oluyor. bulanıyor bile diyemem yani.. o kadar az....
8. haftada başlar iyice diyorlar... bakalım şimdillik keyfim yerinde =)) ne hassasım, ne akıntım var, ne uykum var, ne damarlar çıktı göğsümde falan... hiçbirşey yok =)
4. ve son iğnemi vurucam kızlar yarın ılk kontrol dua edınde bi koli yumurtam olmustur sositososito
dua edın ne olur
4. ve son iğnemi vurucam kızlar yarın ılk kontrol dua edınde bi koli yumurtam olmustur sositososito
dua edın ne olur