Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ıns cnm mujde beklıyoruz

cnmcım gunaydın
nasılsınız

ben cıkıcam sımdı ama bımerhaba dıyım dedım
oglende gorusmek uzere

optum herkesıopuyorumnanaktan

Iyiyim tatlim sen nasilsin? Kirmizilari bekliyorum ikinci günüm gelmedi ins, gelmezde

ınsallah gelmez canıım daha oncde boyle gecıkırmıydiiii

Yok canim normalde düzenli yani 30-31 gün icinde oluyo dün 31.gündü dedim olur belki gece ama cok sükür henüz olmadi.
Ama sanki sürekli bisiler geliyormus gibi hissediyorum. Hemen gidip bakiyorum fakat bisi yok:)

kızlar inş allah dualarınızı kabul eder... inş güzel haberler alırız hepinizden..
dün akşam dua ediyorum... önceden tüm arkadaşlarım dileyen herkes diyordum.. dün akşam internette sanal da olsa tanıdığım tüm arkadaşlarıma hayırlı evlatlar nasip eyle diye dua ettim =))))))))))) artık yerine gitti mi bilmiyorum

Sagol tatlim...
Senin nasil gidior hamilelik bakalim??
Alisabildinmi bu duyguya?
Birde ne gibi belirtilerin var canim senin?

Sagol tatlim...
Senin nasil gidior hamilelik bakalim??
Alisabildinmi bu duyguya?
Birde ne gibi belirtilerin var canim senin?

iyi gidiyor çok şükür.... alıştım sanırım =) kalp sesini duyunca daha bir alıştım ve kabullendim =) biliyorsun tam bir şok oldu benim için bu bebek o nedenle hiç inanamadım..
valla bende hiiiççç bir belirti olmadı..sadece göğüsler acıyordu.. hepsi o.. halada öyle.... birşey hissetmiyorum.. ara sıra çok nadir karnımda dolgunluk oluyor ve midem bulanır gibi oluyor. bulanıyor bile diyemem yani.. o kadar az....
8. haftada başlar iyice diyorlar... bakalım şimdillik keyfim yerinde =)) ne hassasım, ne akıntım var, ne uykum var, ne damarlar çıktı göğsümde falan... hiçbirşey yok =)

:Saruboceq:

nasılsın
sukur kavusturana :teytey:

bebişkom gelmesin elmesien yarın bi test yapsana

Iyi canim cok güzel rahat gecirirsin insallah bütün gebeligini. Bende rgl günüm iki gün gectide o yüzden mrk ediyorum benide hicbir belirtim yok sadece gögüslerim sis ama acimiyo sayilir. Gaz var ama oda sogukdan sanirim.

4. ve son iğnemi vurucam kızlar yarın ılk kontrol dua edınde bi koli yumurtam olmustur sositososito

dua edın ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…