selam hoşhgeldin
selam canlarım
Iyi canim cok güzel rahat gecirirsin insallah bütün gebeligini. Bende rgl günüm iki gün gectide o yüzden mrk ediyorum benide hicbir belirtim yok sadece gögüslerim sis ama acimiyo sayilir. Gaz var ama oda sogukdan sanirim.
:Saruboceq:
nasılsın
sukur kavusturana :teytey:
:
hosgeldın ..
nasılsın supreme bulantıların cok varmı hala...
kılo verdım yazmıssın zaten zayıfsın sanırım kac kg verdın
hosbulduk =) nasılsın regl olmamışsın hadi bakalım insallah hayırlı güzel haberler alırız
hoşbulduk kuşum iyiyim sende ne var ne yok =)
evet zaten zayıftım 2kilo vermişim en son tartı öyle dedi CADIARZU
ama ilk 20 haftada zaten 2-enfazla 2.5 kilo almak gerekiyomuş.
Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin ya :Saruboceq:
evet daha olmadım günüm bugün ama inşallah olmamda bebişimiz yıldönümzde sevindirir bizi...........
evet daha olmadım günüm bugün ama inşallah olmamda bebişimiz yıldönümzde sevindirir bizi...........
neyse cok sukur saglıgına zarar vermeyecek sekılde vermıssın 2 kılodan bısey olmaz opuyorumnanaktan
bende beklıom aslında 5 ı gunum ama gecn ay ılk defa gec geldı dıe 7 sı de olabılır az kaldı bakalım suan goguslerım cok fecı sancıo baskada bısey yok bilmiyorumkismile
ınsallah canoım ya supper hedıye olur :lepi:
neyse cok sukur saglıgına zarar vermeyecek sekılde vermıssın 2 kılodan bısey olmaz opuyorumnanaktan
bende beklıom aslında 5 ı gunum ama gecn ay ılk defa gec geldı dıe 7 sı de olabılır az kaldı bakalım suan goguslerım cok fecı sancıo baskada bısey yok bilmiyorumkismile
ınsallah canoım ya supper hedıye olur :lepi:
canım inşallah gönlüne göre olur ya:Saruboceq:
:Saruboceq: insallah gelmiştir minişinnhihoyyyt
hayırlısı olsun canım cok dusunmek ıstemıyorum acıkcası suan da kasıklarım falan agrıo zaten her an hersey olabılırinşallah lorkeninde bebişi gelmiştir....
benimde gelmiştir.......
bebişkomunda gelmiştir........
:Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
selam kızlar nasılsınız
selam kızlar nasılsınız
arkadaşlar birşey soracağım. soğan kürünü uyguluyorum ve ilişkide de bulunuyorum fakat kürü uygularken arada hamile kalma gibi bir durum söz konusu olurmu sonuçta soğan düşük tehlikesi yapıyorsa nasıl olacak bu iş aklıma çok takıldı vallahi bilmiyorumkismile
arkadaşlar birşey soracağım. soğan kürünü uyguluyorum ve ilişkide de bulunuyorum fakat kürü uygularken arada hamile kalma gibi bir durum söz konusu olurmu sonuçta soğan düşük tehlikesi yapıyorsa nasıl olacak bu iş aklıma çok takıldı vallahi bilmiyorumkismile