Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Iyi canim cok güzel rahat gecirirsin insallah bütün gebeligini. Bende rgl günüm iki gün gectide o yüzden mrk ediyorum benide hicbir belirtim yok sadece gögüslerim sis ama acimiyo sayilir. Gaz var ama oda sogukdan sanirim.

adet olana kadar sabırla bekle...herşey olabiliyor =) inşallaahhhh güzel haber verirsin hepimize.. belirti olması olmamasınada hiç takılma..bende hiç belirti olmadı..

:Saruboceq:

nasılsın
sukur kavusturana :teytey:

:

saolasın bafocum... çok şükür iyiyim..sende iyisin inş... merakla bekliyoruz senin maceranı ve güzel hikayeni... tüp bebek blogunu ara sıra karıştırıyorum.. inş güzel haberi ilk denemede verirsin canım benim.... herşey gönlüne göre olsun

hosgeldın ..
nasılsın supreme bulantıların cok varmı hala...
kılo verdım yazmıssın zaten zayıfsın sanırım kac kg verdın

hoşbulduk kuşum iyiyim sende ne var ne yok =)
evet zaten zayıftım 2kilo vermişim en son tartı öyle dedi CADIARZU
ama ilk 20 haftada zaten 2-enfazla 2.5 kilo almak gerekiyomuş.
Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin ya :Saruboceq:

neyse cok sukur saglıgına zarar vermeyecek sekılde vermıssın 2 kılodan bısey olmaz opuyorumnanaktan
bende beklıom aslında 5 ı gunum ama gecn ay ılk defa gec geldı dıe 7 sı de olabılır az kaldı bakalım suan goguslerım cok fecı sancıo baskada bısey yok bilmiyorumkismile

evet daha olmadım günüm bugün ama inşallah olmamda bebişimiz yıldönümzde sevindirir bizi...........

ınsallah canoım ya supper hedıye olur :lepi:

:Saruboceq: insallah gelmiştir minişinnhihoyyyt

canım inşallah gönlüne göre olur ya:Saruboceq:

inşallah lorkeninde bebişi gelmiştir....
benimde gelmiştir.......
bebişkomunda gelmiştir........
:Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
bafocum hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz
ekakalcım ne zaman yapıcaksın testini ona göre erkenden haber almaya gelelim zemuszemus
hı bu arada gayecim gördüm ankarada kar varken ki resimlerini ve resmen hırsımdan çatladım çok özledim ama ben yaaaaaa alsanaalsanasmile

inşallah lorkeninde bebişi gelmiştir....
benimde gelmiştir.......
bebişkomunda gelmiştir........
:Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hayırlısı olsun canım cok dusunmek ıstemıyorum acıkcası suan da kasıklarım falan agrıo zaten her an hersey olabılır

slm arkadaşlar bu aralar işlerim yoğun asyfayı aşağı alıyom iş yapana kadar, sonra bi bakıyom ki sayfalar çoğalmış maşallah.
hepiniz iyisinizdir umarım herşey gönlünüzce olsun bebişi olmayan hepimize bebiş nasip etsin güzel Allahım inşallahhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

arkadaşlar birşey soracağım. soğan kürünü uyguluyorum ve ilişkide de bulunuyorum fakat kürü uygularken arada hamile kalma gibi bir durum söz konusu olurmu sonuçta soğan düşük tehlikesi yapıyorsa nasıl olacak bu iş aklıma çok takıldı vallahi bilmiyorumkismile

kürü zaten adete 10 gün kala sanırım bitiriyosun.. günü gününe uygularsan zaten bitecektir... bu da demek oluyor ki o ara hamile kalsanda zaten adet olmayacaksın ve anlayacaksın )))
hem adet geçene kaadr yapılan kürler bebeğe zararlı değil.. saraçoğlu sitesinden böyle diyor

sanırım dusuk tehlıkesı hemen hamıle oldugun ılk bı kac hafta olmuyo soganla ...
yıne sen emın olmak ıstersen saracogluna mesaj at
bıde sogan adet bıtınce baslamıstım bne yumurtlama sonunda bıttı kur
yanı bebek olusursa bıle en fazla 3-4 gunluk olur sanırım bılmem kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…