selam ayse sen nasılsın ...
nası gıdıo varmı degısıklıkler hıssettıklerın vs
merhabaa ayşşeeee....hoşgeldiiinnnnnnn =)
hoşbulduk güzel anne
arkadaşlar birşey soracağım. soğan kürünü uyguluyorum ve ilişkide de bulunuyorum fakat kürü uygularken arada hamile kalma gibi bir durum söz konusu olurmu sonuçta soğan düşük tehlikesi yapıyorsa nasıl olacak bu iş aklıma çok takıldı vallahi bilmiyorumkismile
kürü zaten adete 10 gün kala sanırım bitiriyosun.. günü gününe uygularsan zaten bitecektir... bu da demek oluyor ki o ara hamile kalsanda zaten adet olmayacaksın ve anlayacaksın)))
hem adet geçene kaadr yapılan kürler bebeğe zararlı değil.. saraçoğlu sitesinden böyle diyor
sanırım dusuk tehlıkesı hemen hamıle oldugun ılk bı kac hafta olmuyo soganla ...
yıne sen emın olmak ıstersen saracogluna mesaj at
bıde sogan adet bıtınce baslamıstım bne yumurtlama sonunda bıttı kur
yanı bebek olusursa bıle en fazla 3-4 gunluk olur sanırım bılmem kı
ayşecim hoşgeldin nasılsın
sağolun canlarım aydınlatıcı bilgileriniz için, ben adetim bitince başladım küre sabah aç karnına akşam da yatmadan önce içiyorum bide sabahları saat 6 da vücut ısımı ölçyorum eğer bunları yapıp da tutturamazsam oluruna bırakmayı düşünüyorum Allahım ne zaman uygun görürse o zaman verir diye salıcam valla, çok uğraşmak da insanı üzüyor yeterince stresli bi işim var zaten :bbo:
iyiyim tatşım siz
amanda aman 11 haftalıkmı oldunuz siz
maşallah size ne zaman dra gittin en son
:Saruboceq:
bebişkom gelmesin elmesien yarın bi test yapsana
kızlar ip atlamak sakıncalımıdır sızce hamılelerın yapmaması gereken sporlar ıcınde gecıyo ama acaba hamılelıgın hangı donemınden sonra sakınca olusturur kı...
evet gerçekten çok stresli bu iş.. ateş ölçmek falanda stres yapıyor... çıktımı indimi diye beklerken...
inş tez zamanda bebişine kavuşursun da hiiçç gerek kalmaz kürlere ısı ölçümlerine falan
canım ilk 3 ay spor önermiyorlar pko varsa özellikle yürüyüş bile vermiyolar. bende platese başlıcam bebiş için ara vermiştim. 12.haftayı bekliyorum boshayallersmile
:Saruboceq: canım ınsalllh cok sua edıyorum hepimiz iöinevet daha olmadım günüm bugün ama inşallah olmamda bebişimiz yıldönümzde sevindirir bizi...........
canım sağolasın bende hergun yazıyorum hem aylar sonra okumak ıstıyroum unutmamak ıcın herseyı yazmaya calsıyorum ...opuyorumnanaktansaolasın bafocum... çok şükür iyiyim..sende iyisin inş... merakla bekliyoruz senin maceranı ve güzel hikayeni... tüp bebek blogunu ara sıra karıştırıyorum.. inş güzel haberi ilk denemede verirsin canım benim.... herşey gönlüne göre olsun
ay ınsallah mujde ozledım yaainşallah lorkeninde bebişi gelmiştir....
benimde gelmiştir.......
bebişkomunda gelmiştir........
:Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3 ya ne ipikızlar ip atlamak sakıncalımıdır sızce hamılelerın yapmaması gereken sporlar ıcınde gecıyo ama acaba hamılelıgın hangı donemınden sonra sakınca olusturur kı...
Eger Persembeye kadarda gelmesse ins. ozaman yapmayi düsünüyorum cnm,
kaydirigubbakcemile3 ya ne ipi
oo lorkecim lapaci neler yaptı bişey olmadı biliyorsun ... bebek nelere dayandı ne koltuklara, ne halılara dayandı ipe mi dayanamıcak
biliyormusunuz pazar transfer olabılırmıs
resmen tırstımkafamçokkarıştı