Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

selam ayse sen nasılsın ...
nası gıdıo varmı degısıklıkler hıssettıklerın vs

cnm çok şükür geçek ptesi ufak bi tehlike atlattık kanamam oldu biraz ama şimdi iyiyim
bulantım da çok az öyle şikayet edemem yani
yaramazlık yapmıyor bebişim
sendende güzel haberler bekliyor herkes bende tabi

merhabaa ayşşeeee....hoşgeldiiinnnnnnn =)

hoşbulduk güzel anne

canım zaten adetin 7.günü başlıyosun ve 15 gün uyguluyosun buyüzden bebiş olunca insallah tutar sogan kürünün bikaç günüyle çakışıyo bişey olmaz insallah yani. 2.kürde 15 gün yerine 10 gün yapıyosuna.s

sağolun canlarım aydınlatıcı bilgileriniz için, ben adetim bitince başladım küre sabah aç karnına akşam da yatmadan önce içiyorum bide sabahları saat 6 da vücut ısımı ölçyorum eğer bunları yapıp da tutturamazsam oluruna bırakmayı düşünüyorum Allahım ne zaman uygun görürse o zaman verir diye salıcam valla, çok uğraşmak da insanı üzüyor yeterince stresli bi işim var zaten :bbo:

evet gerçekten çok stresli bu iş.. ateş ölçmek falanda stres yapıyor... çıktımı indimi diye beklerken...
inş tez zamanda bebişine kavuşursun da hiiçç gerek kalmaz kürlere ısı ölçümlerine falan

ayselım nasılsın ..
topık cok sakınlesmıs valla ...
normalde basından kalkınca yetısememzdım sımdı bı cok ıs yapıom gelıom yıne aynı sayfada

kızlar ip atlamak sakıncalımıdır sızce hamılelerın yapmaması gereken sporlar ıcınde gecıyo ama acaba hamılelıgın hangı donemınden sonra sakınca olusturur kı...

kızlar ip atlamak sakıncalımıdır sızce hamılelerın yapmaması gereken sporlar ıcınde gecıyo ama acaba hamılelıgın hangı donemınden sonra sakınca olusturur kı...

canım ilk 3 ay spor önermiyorlar pko varsa özellikle yürüyüş bile vermiyolar. bende platese başlıcam bebiş için ara vermiştim. 12.haftayı bekliyorum boshayallersmile

inşallah canım benim. sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah :Saruboceq:

canım ilk 3 ay spor önermiyorlar pko varsa özellikle yürüyüş bile vermiyolar. bende platese başlıcam bebiş için ara vermiştim. 12.haftayı bekliyorum boshayallersmile

valla bu ay tuttuysa yandım desene ..
cok kılo aldım bu ara bolgesel olarak ozellıkle ben de arada plates yapıomda duzene koyayım dedım...
sureklı evde olunca alıyorum ıster ıstemez havalar az guzel olunca yurucem ama nerdeee

evet daha olmadım günüm bugün ama inşallah olmamda bebişimiz yıldönümzde sevindirir bizi...........
:Saruboceq: canım ınsalllh cok sua edıyorum hepimiz iöin

canım sağolasın bende hergun yazıyorum hem aylar sonra okumak ıstıyroum unutmamak ıcın herseyı yazmaya calsıyorum ...opuyorumnanaktan

inşallah lorkeninde bebişi gelmiştir....
benimde gelmiştir.......
bebişkomunda gelmiştir........
:Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ay ınsallah mujde ozledım yaa

kaydirigubbakcemile3 ya ne ipi

oo lorkecim lapaci neler yaptı bişey olmadı biliyorsun ... bebek nelere dayandı ne koltuklara, ne halılara dayandı ipe mi dayanamıcak kaydirigubbakcemile2

Eger Persembeye kadarda gelmesse ins. ozaman yapmayi düsünüyorum cnm,

canım ıcımde olumlu seyler var sana dair hadı hayırlısı alkisalkisalkis

biliyormusunuz pazar transfer olabılırmıs

resmen tırstımkafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3 ya ne ipi

oo lorkecim lapaci neler yaptı bişey olmadı biliyorsun ... bebek nelere dayandı ne koltuklara, ne halılara dayandı ipe mi dayanamıcak

kaydirigubbakcemile2 neyse ya ne olur ne olmaz bı hafta daha sabredeyım ne olcak sıstım sısecegım kadar zaten ..
bu aradada gıttım bı tane kemalpasa attım agzıma bilmiyorumkismile
biliyormusunuz pazar transfer olabılırmıs

resmen tırstımkafamçokkarıştı

kız ne tırsıon Allah ınsallah cok guzel sonuca ulastırır emeklerınızı bosa cevırmez ... duaedelım opuyorumnanaktan

Sagol bafocum insallah cnm.
Insallah sende kavusursun en kisa zamanda bebisinede biz halay cekeriz burda...

selam arkadaslar ben 9 haftalik gebeyim ama size bir sorum olucak lutfen yardim edin...ben gecen hafta esimle cinsel iliskiye girerken nemlendirici hep kullandim ama suan acaba hatami yaptim diyorum..bebeklere zarari olurmu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…