Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

günaydın kızlarrrr
bugün dra gitcem bakalım bu sefer ne diyecek bebiş olmasığı için offfff ilaç yutmaktan sıkıldım akannehir

bizde iyiyiz.. çok şükür... şu ctesi gelse kontrolümü olsam daha çok rahatlıcam.. dr tam yerleşmş olacak ondan sonra herkese söyleyebilirsin dedi =)))
ne güzel ya.. çok severim gezmeyi... her yerim kopsun ağrıdan yine de gezerim ben =))))))
ben de cok severım bıde genelde hep regl oncesı ne denk gelır boyle cılgınlar gıbı gezmelerım ...
bebe ondan mı olmuyo acep sempatiksalakcinni

günaydın kızlarrrr
bugün dra gitcem bakalım bu sefer ne diyecek bebiş olmasığı için offfff ilaç yutmaktan sıkıldım akannehir

hayırlısı olsun canım ınsallah ılac yutulacak bı durum cıkmaz

ben de cok severım bıde genelde hep regl oncesı ne denk gelır boyle cılgınlar gıbı gezmelerım ...
bebe ondan mı olmuyo acep sempatiksalakcinni

hayırlısı olsun canım ınsallah ılac yutulacak bı durum cıkmaz
valla canım bu sefer ilaç değilde iğne olacağım gibi geliyor dr geçen defer öyle demişti

ya aslında bugün 14 günüm ama beklicem buraya cumayı yazdırdım da belki yarın belkide perşembe olmazsam testi yaparım......

ohh maşallah.. herkes burda.. herkese günaydın tekrar...
inş edacım.. inş güzel haberi verirsin bize canım yaaa... rabbim hayırlısını versin hakkında...
valla lorke.. bende çok geziyorum.. bu ay da ç ok gezdim ama bebiş geldi işte.. çok alakalı değil o iş onunla =))
gülüşcüm.. inşallah hayırlsıı olur hakkında.. bakalım ne dicek dr... her ne derse desin sen güçlü ol.. bak ben aşılama için gittim hamile olduğumu öğrenip geldim.. allahın takdiri.. hiç belli olmaz

günaydın kızlar ben geldim iyiyim inşallah adette olmam........
gunaydın eda...hadı bakalım ınsallah olmazsın opuyorumnanaktan
gunaydınnnnnnn
yarınmı gunun canım?
ınsallah olmazsın
hadı bakalım

gunaydın mugmug
ya aslında bugün 14 günüm ama beklicem buraya cumayı yazdırdım da belki yarın belkide perşembe olmazsam testi yaparım......

bence persembe yap topıkte ugurlu pers havası canlansın tekrr olmazmı ...
bende 7 sı yazdırdım ama aslında 3veya 5 ı olacak sanırım tarıh ...
gelmezse pers bende tet yaparım belkı bayanssulusmile

ohh maşallah.. herkes burda.. herkese günaydın tekrar...
inş edacım.. inş güzel haberi verirsin bize canım yaaa... rabbim hayırlısını versin hakkında...
valla lorke.. bende çok geziyorum.. bu ay da ç ok gezdim ama bebiş geldi işte.. çok alakalı değil o iş onunla =))
gülüşcüm.. inşallah hayırlsıı olur hakkında.. bakalım ne dicek dr... her ne derse desin sen güçlü ol.. bak ben aşılama için gittim hamile olduğumu öğrenip geldim.. allahın takdiri.. hiç belli olmaz
sağol bitanem yaaa bakalım hayırlısı

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

kızlar ben geldim hepinizi okuyamadım ama doğum günümü kutlayan kutlamayan herkese...teşekkürrrr...yeni yaşımda inşallah hayırlıdırda bebişimle geçiririm...öpüyorum kuzular
canım dün dogum gününmüş geç oldu ama dogum gününü kutlarım opuyorumnanaktan

kızlar 8. gündeyim adetimin çalışmalara başladık bu sefer öyle hergün olmuycak gün aşırı deniycez bakalım nolcak gerçi ben 17. gün ankaraya gidicem ama o zamana kadar yumurtlama günü gelir inşallah

günaydın kızlar
eda gülüş halev kvrck lapaci lorkee mugiii zeytinnn
nasılsınız bakalımmmm
sana da gunaydın ayselcımmm

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
gunaydın kvrck
kızlar 8. gündeyim adetimin çalışmalara başladık bu sefer öyle hergün olmuycak gün aşırı deniycez bakalım nolcak gerçi ben 17. gün ankaraya gidicem ama o zamana kadar yumurtlama günü gelir inşallah

hadı bakalım kolay gelsınn ...
ınsallah denk gelır gıtmeden

günaydın kızlar
eda gülüş halev kvrck lapaci lorkee mugiii zeytinnn
nasılsınız bakalımmmm
tatlım iyiyim sen nasılsın
hadi hayırlısı canım bol şans :kedi: iyi çalışmalar

edacığım canımm
birkaç gün daha bekle canımmm öyle test yaparsın
ayy inş. şubat ayının ilk hamişi sen olursun bitanemmm

Günaydın kızlar... misafirlerim vardı internete giremedim. Sanırım kimsede bir değişiklik yok. bende de yok. dkh'ye devam...

X