Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de cok severım bıde genelde hep regl oncesı ne denk gelır boyle cılgınlar gıbı gezmelerım ...bizde iyiyiz.. çok şükür... şu ctesi gelse kontrolümü olsam daha çok rahatlıcam.. dr tam yerleşmş olacak ondan sonra herkese söyleyebilirsin dedi =)))
ne güzel ya.. çok severim gezmeyi... her yerim kopsun ağrıdan yine de gezerim ben =))))))
günaydın kızlarrrr
bugün dra gitcem bakalım bu sefer ne diyecek bebiş olmasığı için offfff ilaç yutmaktan sıkıldım akannehir
valla canım bu sefer ilaç değilde iğne olacağım gibi geliyor dr geçen defer öyle demiştiben de cok severım bıde genelde hep regl oncesı ne denk gelır boyle cılgınlar gıbı gezmelerım ...
bebe ondan mı olmuyo acep sempatiksalakcinni
hayırlısı olsun canım ınsallah ılac yutulacak bı durum cıkmaz
günaydın kızlar ben geldim iyiyim inşallah adette olmam........
gunaydın eda...hadı bakalım ınsallah olmazsın opuyorumnanaktangünaydın kızlar ben geldim iyiyim inşallah adette olmam........
gunaydınnnnnnn
yarınmı gunun canım?
ınsallah olmazsın
hadı bakalım
ya aslında bugün 14 günüm ama beklicem buraya cumayı yazdırdım da belki yarın belkide perşembe olmazsam testi yaparım......
sağol bitanem yaaa bakalım hayırlısıohh maşallah.. herkes burda.. herkese günaydın tekrar...
inş edacım.. inş güzel haberi verirsin bize canım yaaa... rabbim hayırlısını versin hakkında...
valla lorke.. bende çok geziyorum.. bu ay da ç ok gezdim ama bebiş geldi işte.. çok alakalı değil o iş onunla =))
gülüşcüm.. inşallah hayırlsıı olur hakkında.. bakalım ne dicek dr... her ne derse desin sen güçlü ol.. bak ben aşılama için gittim hamile olduğumu öğrenip geldim.. allahın takdiri.. hiç belli olmaz
canım dün dogum gününmüş geç oldu ama dogum gününü kutlarım opuyorumnanaktankızlar ben geldim hepinizi okuyamadım ama doğum günümü kutlayan kutlamayan herkese...teşekkürrrr...yeni yaşımda inşallah hayırlıdırda bebişimle geçiririm...öpüyorum kuzular
sana da gunaydın ayselcımmmgünaydın kızlar
eda gülüş halev kvrck lapaci lorkee mugiii zeytinnn
nasılsınız bakalımmmm
gunaydın kvrckgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
kızlar 8. gündeyim adetimin çalışmalara başladık bu sefer öyle hergün olmuycak gün aşırı deniycez bakalım nolcak gerçi ben 17. gün ankaraya gidicem ama o zamana kadar yumurtlama günü gelir inşallah
tatlım iyiyim sen nasılsıngünaydın kızlar
nasılsınız bakalımmmm
hadi hayırlısı canım bol şans :kedi: iyi çalışmalarkızlar 8. gündeyim adetimin çalışmalara başladık bu sefer öyle hergün olmuycak gün aşırı deniycez bakalım nolcak gerçi ben 17. gün ankaraya gidicem ama o zamana kadar yumurtlama günü gelir inşallah
günaydın kızlar
nasılsınız bakalımmmm