Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Ayselcim ne güzel nekadar kisa sürüyor rglin benim ki masallah 8-9 sürüyo kaydirigubbakcemile3
Insallah bidaha hic olmassin canim. Bebisin gelir ...

Ayselcim ne güzel nekadar kisa sürüyor rglin benim ki masallah 8-9 sürüyo kaydirigubbakcemile3
Insallah bidaha hic olmassin canim. Bebisin gelir ...

İNŞALLAH CANIM YAAA
benim evet yoğun ama kısa sürüyor
hayırlısı canımmm
bence sen birkaç gün daha bekle sonra test yap tatlım acele etme

İNŞALLAH CANIM YAAA
benim evet yoğun ama kısa sürüyor
hayırlısı canımmm
bence sen birkaç gün daha bekle sonra test yap tatlım acele etme

Öyle düsünüyorum bende zaten. Yarinda beklerim gelmesse insallah carsamba yaparim belki bakalim.

Neyse öpüyorum sizi benim mesai bitti cikiyorum hadi görüsürüz yarin insallah,

kızlar ben geldim hepinizi okuyamadım ama doğum günümü kutlayan kutlamayan herkese...teşekkürrrr...yeni yaşımda inşallah hayırlıdırda bebişimle geçiririm...öpüyorum kuzular

Doğum günün kutlu olsun canımhihoyyytYeni yaşınla birlikte hamile kalırsın inşallah canım

bafo, nilde, bayars... ekstra öpüyprum..nede olsa kutlayan nadirlerdenisiniz....öpüldünüz ekstra..

kesinlikle gülüşcüm... adet olamamak zamanının geçmesi kadar kötü bişi yok... neyseki zamanında oluyorsun... bir sorun olmadığını gösterir bu
lapacım kusum nasılsın karsılaşamıyoruz ayy kalp atısınıda duyarmıs arkadaşım... :Saruboceq: darısı hepimizin başına aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet kızlar bana da öyle geliyor CADIARZU

ayy canım ya senlede baya konusamadık bir rast gelemiyoruz yaw olumunekankayizsmile

nasılsınız bakalım

kızlar ben şişyorum yaa mafoldumben 4.iğne mi vurdum iğneden önce 71 olan belim 89 oldu kafamçokkarıştı

şu işleri bir bitireyim ,sabahtan akşama başınızın etini yiyicem.. bebişi unutuyorum çoğu kere, çok yogunum. doguma kadar çok iş gelsin dedim, dilek kapısı açık saate denk geldi heralde :)
arada girip okuyup takip etmeye çalışyorum ama olmuyor...

edut mutlu seneler.seneye bebiş kucağında kutlarsın inşallah...

lapaci çok sevindim güp güp sesi hiç bu kadar güzel gelmemiştir sanırım...

hadi birileri gelsin lütfen.. herkes ezel seyrediyo galiba

selam kizlar...benim bir sorum olucak ben 9 haftalik oldugumu saniyorum ama tam emin degilim bana yardimci olurmusunuz........en son 1 aralik 2009da adet oldum ve 31 gunde bir adet oluyordum..sizce kac haftalik hamileyim..ben 8 ve 9 hafta arasinda kaldim (

8+5 sin tatlım. 9. haftadayım diye söylemen lazım. :hulya:

lorkee... merhaba canım..nasılsın? nasıl geçti gezin? anlat bakalım..neler yaptın?

kızlar ben şişyorum yaa mafoldumben 4.iğne mi vurdum iğneden önce 71 olan belim 89 oldu kafamçokkarıştı

gercekten mı :bbo: nıye o kadr sısırdı kı hormon yuklemesı yapılıo dıye mı soylemısmıydı dr bole bı etkısı oldugunu ...
neyse ya beben olsun da verırsın kıloları det degıl bosver...
ben de cok kılo aldım ya bolgesel yanı sınır oluyorum kendımme

lorkee... merhaba canım..nasılsın? nasıl geçti gezin? anlat bakalım..neler yaptın?

gunaydın canım ıyıyım cok sukur sen ve beben nasılsınız bakalım boshayallersmile
tatıl guzeldı degısıklık oldu dınlenme olmadı pek hergun sabahtan aksama gezdık :lepi:
dun de kardesımı emınonune goturdum takı falan alacaktı yıne koptu bacakalrım belım..
bıde gunum yaklastı agrım var bakalım hayırlısı

bizde iyiyiz.. çok şükür... şu ctesi gelse kontrolümü olsam daha çok rahatlıcam.. dr tam yerleşmş olacak ondan sonra herkese söyleyebilirsin dedi =)))
ne güzel ya.. çok severim gezmeyi... her yerim kopsun ağrıdan yine de gezerim ben =))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…