Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

:teytey:

:teytey: :teytey: :teytey:

tebrıkler allah analı babalı buyutsun sımdıden

darısı hepimizin basına
amin insallahhhh hep duam dasiniz rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün en kisa zamanda insallahhh

feyzacım tebrıkler canım darısı basımızaaaaa:lepi::lepi:
sagol canim aminnnnn
Hayırlı olsun canım. Rabbim bebişin ve eşinle beraber mutlu uzun ömürler versin.
amin cok sagol darisi sana olsun insallahhhhh

olleeeeeeeeyyyyyyyyy :lepi: :dance: tebrik ederim tatlım darısı hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almana artık opuyorumnanaktan
cok sagol canim rabbim sizleride sevindirsin insallahh

Kizlar sabah Clear Blue digital test ile test yaptim ve hamile degilsin cikti. Rgl birgün kaldi sanirim olmadi bu ayda

Tatlim bu testde cift veya tek cizgi degil hamilesin yada degilsin yaziyor. birde kac haftalik oldugun.

slm canım. belki erkendir. adetin gelmezse tekrar yaparsın. benim de bugün günümden iki gün önce lekelenmem geldi. ama çok az. sürekli davam etmiyo. sabaha kadar normal adet gibi olmazsam test yapmayı düşünüyom. hepimizin en kısa zamanda bebişe kavuşması dualarımla...

Insallah kanaman kesilirde hamis oldugunu ögrenirsin cnm.

a ne guzelmıs ya
ıns en kısa zamanda HAMILESINyazısını görürsün bebişkomolumunekankayizsmile

INSALLAH tatlim yaaaboshayallersmile

Arkadaşlar beni tekrar listeye yazarmısınız.Şubatın 2 si.Gerçi son 2 aydır adetim çok düzensiz bakalım

herkes gezmelerde herhalde..
geldim ama kimseler yok bilmiyorumkismile

pazartesi görüşmek üzere kızlar... opuyorumnanaktan

anaaaaaaaaaaaa 2. sayfadaydık kızlar ya bulamadım topiği selam bu arada pazartesi görüşürüz.................

eet kimsecikler girmiyomu yawww

samsak gayeee aysellllllllllllllllllll nerdesınız kıslarrr

edacım az kalmıs durumlar nasıl

ben 3.iğnmi vurdum başlarken 71 cm olan belim 87 olduboshayallersmile yadık yaw

ne hikmetse ne zaman girsem kimse yok Çok üzgünüm çoook raporum bitti.yarın işe başlıyorum.yarın giremesem de salı görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…