arkadaşlar eski hastane dökümanlarıma baktım da 2007 yılı ultrasonunda küçük kistik yapılar izlenmiştir(PCO?) yazmışlar, 2008 yılındakinde de kapsülleri kalnlaşmıştır (PCO) yazılmış yeni dikkatimi çekti yani bende PCO var demek mi? bilmiyorumkismile :uhm:
herşeye pco yazıyor zaten bu doktorlar... ama anlattığın şeyler pco varlığına işaret.. daha öncede söylemiştim sana... iyice bir doktora gidip güzelce açıklama iste bence....
çok saol clarita.... teşekkürlerrr....
daha önce sormuştun sen bende internnetten bir yazı bulmuştum... ilaçlar sperm kalitesini etkiliyor diyordu... eşinde hasta zaten.. bu halde ikiniz içinde sıkıntı olur.. ama yok olmaz dersen deneyin tabi... ama o ruh hali ile ne kadar başarılı olur bilemem
slm kızlar herkese hayırlı cumalar
öyle gibi ama canım son baktırdığımda yani geçen yıl bu ay baktırmışım orada da "her iki over normal büyüklük ve senografik yapıdadır" yazılmış ve pco yu bu sefer yazmamışlar anlamadım gitti:uhm:
kızlar bide ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım nikah yapacağın zaman kan aldırıyorlar ya sağlık ocağından ben yaptırdım ve sonuç taşıyıcı çıktım gerçi bunu sordum çocuk yapmaya engel değil dedi çünkü sadece bende çıktı ve taşıyıcıyım diye dert etme demişti bilgilendirme yerine gittiğim de
iyim canım sen nasılsın... üşüttüm sanırım halsizim biraz bu gün
lapaci cnm sen hangi hast ye gidiyodun
kızlar ben çıkıyorum üşüttüm heralde yatıcam biraz by hamişler iyi bakın kendinize
medical park göztepe....
sonra marmara üniversitesi hastanesine gittim tüp bebek bölümüne orda öğrendim hamile olduğumu...
yarında özel göztepe hastanesine gidicem.. bir arkadaşımın doktoruna...
ama devamlı gitmek istediğim yer medical park göztepe.... yeni temiz güzel bir hastane.. bir kaç doktoruna gittim... mehtap hn ve gökmen bey çok iyiler
kızlar ben çıkıyorum üşüttüm heralde yatıcam biraz by hamişler iyi bakın kendinize
anladım canım sen anadolu yakasındasın CADIARZU pek bilmiyorum oradaki doktorları