supreme sen avrupa yakasında nerdesin gittin iyi bir doktor varmı
medical park göztepe....
sonra marmara üniversitesi hastanesine gittim tüp bebek bölümüne orda öğrendim hamile olduğumu...
yarında özel göztepe hastanesine gidicem.. bir arkadaşımın doktoruna...
ama devamlı gitmek istediğim yer medical park göztepe.... yeni temiz güzel bir hastane.. bir kaç doktoruna gittim... mehtap hn ve gökmen bey çok iyiler
lapacı canım ya bişey sorucam medical park göztepe de naslihan pakkal diye bi doktor vardı hala duruyomu ben ilk kızımda ona gidiyodum ama çok şükür onda hiç bi sorun olmadı hatta ilk ayda evlenir evlenmez hamile kalmıştım doğumumu da o yaptı hala orda mu hiç duydun mu
evet bitancım.. hala orda çalışıyor.. zayıfca bir doktor =)) mehtap hanımla odaları yanyana... bende mehtap hanıma gititm.. klomen tedavilerimi onda oldum
kizlar reglime iki gün var test ettim ve pozitif cikti
rabbim tüm herkesi sevindirsin insallahhhhhhh
:Saruboceq: canım benımAllah sonunu hayırlı etsin canımmm bu çabalar sonucu önce göbüşünde sonra kucağında bebişin olur inş. tatlımm
allahım ınsallah sağolunbafocum insallah güzel sonuclar gelir:Saruboceq:
evet bitancım mubarek cumaya geldi.allahm ılk denemede tutar ınsallahbafocum şu cuma gününün hürmetine ilk denemenizde tutar inşallah (Amin)
sağol guzelım ınsallahınsalalh bafocumm tutar yaa nbr nasılsınız kıslar
amin bitanem ama kahramanlıkta kımse senı gecemezolumunekankayizsmilehayırlısı olsun inşallah bafocum.. allah çabalarını karşılıksız bırakmasın... inşallah süper bir hikayenin süper kahraman annesi olursun canım
yok sebincim tüp bebek kısmetse:Saruboceq:bafo aşılamamı yaptırdı?Allah yardımcısı olsun inş. bugünlerini unutturacak sonuç alır çektiklerime değmiş der
kizlar reglime iki gün var test ettim ve pozitif cikti
günaydın kızlar
nasılsınız bakalımmmm
benim kırmızılar beklediğim üzere dün akşam geldiiii
hayırlısı şubat ayına kaldık inş.boshayallersmile
olleeeeeeeeyyyyyyyyy :lepi: :dance: tebrik ederim tatlım darısı hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almana artık opuyorumnanaktankizlar reglime iki gün var test ettim ve pozitif cikti
canım olsun. inşallah bi dahaki sefere. ben de az önce uyanıp lavaboya gittim. ben de adet oluyom sanırım. tuvalet kağıdına pembe akıntım gelmeye başladı bile.. kısmet artık. Rabbim herkesi mucizesiyle sevindirsin en kısa zamanda.
ay tatlım sende mi bugün çalışıyorsun :hulya:evet canımm zaten bu ay beklemiyordumm
hayırlısı canımmm vakti gelince bebişimde gelir:ecrin_bebek: