bitan ve lapaci isimlerinizi merak ediyorum ben ama tabi sizin için sakıncası yoksa
lapacı yani annemiz neler yapıyorsun bakiim kendini yormak yok tamam mı gerçi Allah istedikten sonra ne kadar iş yaparsan yap düşmiycekse düşmez orası da ayrı tabi :)) en önemlisi şu 3 ay kendine dikkat et canım benim
herkese merhaba iki dakikalığına girdim detayları akşam yazarım artık
bugun ilk iğnemi vurduk kızlar bana dua edin allahın izniyle ilk denememiz başlıyor....:teytey:
ne yapayım iştee.... aynı... hayatımda bir değişiklik yok şimdilik =)))
kendimi yormuyorum..yavaş hareket ediyorum.. geçen ctesi kıyı köşe evde temizlik yaptım.. tüm eşyaları çektim altlarını sildim yerine ittim hep tek başıma.. günlerce kaslarım ağrıdı.. bebek olduğunu bilmiyordum.. çok şükür birşey olmamış.. dediğin gibi olacağı varsa ne yaparsan yap oluyor... inşallah sağlıkla sıhhatle tamamlarım bu işi =)))
Kızlar ben yemeĞe geÇİyorummm
gelİnce gÖrÜŞÜrÜz
dün kuzenimle konuştum şu 3 ayı nasıl bitiricem bilmiyorum dedim.o da baksana benim oğlanın 2 yaşı bitti dedi.düşündüm doğru ben evlenirken o hamileydi şimdi bacaksızın 2 yaşı bitti.aslında zaman çabuk geçiyor ama ne bileyim çok yavaşmış gibi.duygusallık başladı mı sende?haberleri izlemeyeyim herşeye ağlayasım geliyor.akşamları çok sıkılıyorum içim daralıyor.gündüz bir şey yok akşam oldu mu ağzımda tükürük salgım artıyor ve midem bulanıyor iştahım kapanıyor.sende ne gibi değişiklikler var?
valla sebinciimm.. bende hiiçç biiirrrr belirti yok.. ne ağlıyorum, ne daralıyorum, ne birşey hissediyorum =) o yüzden pek inanasım gelmiyo hamile olduğuma....
idrarım koyu ve kokulu değil
göğüslerimde damarlar çıkmadı
akıntım yok
ne bileyim hiçbir şey yok...sadece göğüslerim acıyor... arada midem birazcık bulanıyor.. hemen ceviz yada kraker alıyorum hiçbir şey kalmıyor.. birde ara sıra adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor.. hepsi bu.. başkada birşey yok bende...
canım ben herseye aglıyordum ya =)) cok komikmişim şimdi gülüyorum 6haftanın sonuna dogru başladı benim bulantılarım ama ilk önce mide agrıları oldu geceleri uykudan uyandıran. şimdi bişey yiyemiyorum sabahları hep lavabodayım =(( 3aya kadar riskliydi cogu gitti azı kaldı seninde başlar yakında bulantıların, gögüslerim daha yeni acımaya başladı kaydirigubbakcemile3
ne gelirse çekicez artık =) bu kadar bekledik sabırla...
hep öyle diyorlar çok hassas olunuyor diye.. bir arkadaşım buzdolabını açıp ağlıyormuş =))) öksürüp ağlıyormuş =))
çok şükür bende birşey yok... hayata merhaba diye bir dvd almıştım.. onu izledik.. ona bile ağlamadım yani.. normal zamanda olsa ağlardım... bebeklere dayanamıyorum çünkü =)) ilgincim yani ben...
evet bukadar bekledik dimi boshayallersmile
hayırlısıyka saglıkla gelsinler:Saruboceq:
slm kızlar hepizinize hayırlı cumalar geçmişi okudum da birazz dünden beri kaynatmışınız yine ah canım yaa ne sakıncası olucak benim adım leyla 6.5 yaşında bir kızım var onun da adı sümeyye opuyorumnanaktan ayselcim bakarsın sende de bi mucize olur kırmızıların gelmez bende adetimin bitmesini bekliyorum soğan suyu içicem sonra :jeyyar:
napıyosun bakim nasıl gidiyo hamilelik bulantıların başladı mı? kalp atışlarını gördün dimi? napıyosun yaz hadii