Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

valla sebinciimm.. bende hiiçç biiirrrr belirti yok.. ne ağlıyorum, ne daralıyorum, ne birşey hissediyorum =) o yüzden pek inanasım gelmiyo hamile olduğuma....
idrarım koyu ve kokulu değil
göğüslerimde damarlar çıkmadı
akıntım yok
ne bileyim hiçbir şey yok...sadece göğüslerim acıyor... arada midem birazcık bulanıyor.. hemen ceviz yada kraker alıyorum hiçbir şey kalmıyor.. birde ara sıra adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor.. hepsi bu.. başkada birşey yok bende... :nazar:

5-6 hafatlıkken benimde öyleydi canım sonradan başladı duygusallık falan

ne gelirse çekicez artık =) bu kadar bekledik sabırla...
hep öyle diyorlar çok hassas olunuyor diye.. bir arkadaşım buzdolabını açıp ağlıyormuş =))) öksürüp ağlıyormuş =))
çok şükür bende birşey yok... hayata merhaba diye bir dvd almıştım.. onu izledik.. ona bile ağlamadım yani.. normal zamanda olsa ağlardım... bebeklere dayanamıyorum çünkü =)) ilgincim yani ben...

ayyy arkadaşın da alemmiş yazık kııız neyseki benim o kadar değilkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar dün habertürk de ibrahim saraçoğlu konuktu sonun yaklaştığım için pek dinleyemedim hamile kalmak isteyen bayanlar hakkında da konuştu yani son zamanlarda pco lu bayanlar çoğaldı o yüzden beslenmemize dikkat edelim meyve sebzeleri yenmesi gereken ayda tüketelim diyordu

halev..bende izlemiştim bir kez tv de.. köşe başı tüp bebek merkezi oldu artık sağlıklı beslenemiyoruz diyordu saraçoğlu.. doğru gerçektende

Arkadaşlar bakın nasıl hamile kalmış
Merhaba, iki yılı aşkın süredir bebek istiyorduk.fsh hormonum yüksek çıkıyor ve adetim sürekli iki üç hafta gecikiyordu. Eşimin de hareketli sperm sayısı düşüktü. kendim 6 ay soğan, adetim düzene girince de incir kürü; eşim de keçiboynuzu kürü uyguladı. Allah'ın yardımıyla kürler dileğimize kavuşmamıza vesile oldu. Kürlerinizden fayda görenleri okudukça benim de ümitlerim artıyordu. Kürlere başlayacak arkadaşlara tavsiyem hocamın kürlerini sabırla uygulamaya devam etmeleri ve dualarını da eksik etmemeleri. Benim sürecim 8-9 ay sürdü ve bu ay tüp bebek tedavisine başlayacaktık ki hamile olduğumu öğrendik.

Arkadaşlar bakın nasıl hamile kalmış
Merhaba, iki yılı aşkın süredir bebek istiyorduk.fsh hormonum yüksek çıkıyor ve adetim sürekli iki üç hafta gecikiyordu. Eşimin de hareketli sperm sayısı düşüktü. kendim 6 ay soğan, adetim düzene girince de incir kürü; eşim de keçiboynuzu kürü uyguladı. Allah'ın yardımıyla kürler dileğimize kavuşmamıza vesile oldu. Kürlerinizden fayda görenleri okudukça benim de ümitlerim artıyordu. Kürlere başlayacak arkadaşlara tavsiyem hocamın kürlerini sabırla uygulamaya devam etmeleri ve dualarını da eksik etmemeleri. Benim sürecim 8-9 ay sürdü ve bu ay tüp bebek tedavisine başlayacaktık ki hamile olduğumu öğrendik.

kesinlikle kürler faydalı... ama doğru kürü uygulamak çok önemli..vede zamanlaması çok öenmli....
bu ay bende başlayacaktım ama hamileo lduğumu öğrendim işte biliyorsunuz.. hatta adet olmadan başlayacaktım da ev müsait değildi misafirlerim vardı =)

bu arada yeni hamişler varmı iki üç gün giremedim eşim çok hastaydı hep benim yumurtlama dönemimi bulur

bu arada yeni hamişler varmı iki üç gün giremedim eşim çok hastaydı hep benim yumurtlama dönemimi bulur

ayy canım benim geçmiş olsun aksilik işte.ama her işte bir hayır vardır sıkma canını.eşine de söyle dikkat etsin kendine lütfen :kızgın:

kızlar ben biraz uzanıcam.hepinizi öpüyorum.bir dahaki girişimde müjdeli haberler alırım inş.

ayy canım benim geçmiş olsun aksilik işte.ama her işte bir hayır vardır sıkma canını.eşine de söyle dikkat etsin kendine lütfen :kızgın:

sağol canım napalım hayırlısı bu ay gebelik oluşursa mucize olcak kızımla aynı gün doğcaklar kısmet bakalım

ben çok kararsızım sizce ne yapsam eşimle 25 de birlikte olduk hastaydı ama ilaç kullanmıyodu 27 ben yumurtladım feci bir ağrı ve akıntı oldu eşim 26 sından beri penisilin iğne oluyo bu günde çok akıntım var acaba ilişkiye girsemmi spermler kalitelimidir ya 25 deki spermlerin etkisi olduysa diyorum bu sefer iğneden dolayı gebelik oluşuyosa bile zarar verirmi bana akıl verin ne yapçamı bilmiyorum

arkadaşlar eski hastane dökümanlarıma baktım da 2007 yılı ultrasonunda küçük kistik yapılar izlenmiştir(PCO?) yazmışlar, 2008 yılındakinde de kapsülleri kalnlaşmıştır (PCO) yazılmış yeni dikkatimi çekti yani bende PCO var demek mi? bilmiyorumkismile :uhm:

ben çok kararsızım sizce ne yapsam eşimle 25 de birlikte olduk hastaydı ama ilaç kullanmıyodu 27 ben yumurtladım feci bir ağrı ve akıntı oldu eşim 26 sından beri penisilin iğne oluyo bu günde çok akıntım var acaba ilişkiye girsemmi spermler kalitelimidir ya 25 deki spermlerin etkisi olduysa diyorum bu sefer iğneden dolayı gebelik oluşuyosa bile zarar verirmi bana akıl verin ne yapçamı bilmiyorum

çok saol clarita.... teşekkürlerrr....
daha önce sormuştun sen bende internnetten bir yazı bulmuştum... ilaçlar sperm kalitesini etkiliyor diyordu... eşinde hasta zaten.. bu halde ikiniz içinde sıkıntı olur.. ama yok olmaz dersen deneyin tabi... ama o ruh hali ile ne kadar başarılı olur bilemem

arkadaşlar eski hastane dökümanlarıma baktım da 2007 yılı ultrasonunda küçük kistik yapılar izlenmiştir(PCO?) yazmışlar, 2008 yılındakinde de kapsülleri kalnlaşmıştır (PCO) yazılmış yeni dikkatimi çekti yani bende PCO var demek mi? bilmiyorumkismile :uhm:

herşeye pco yazıyor zaten bu doktorlar... ama anlattığın şeyler pco varlığına işaret.. daha öncede söylemiştim sana... iyice bir doktora gidip güzelce açıklama iste bence....

X