Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

arkadaşlar ben yemeğe gidiyorum gelince görüşürüz opuyorumnanaktan

bitan ve lapaci isimlerinizi merak ediyorum ben ama tabi sizin için sakıncası yoksa

slm kızlar hepizinize hayırlı cumalar geçmişi okudum da birazz dünden beri kaynatmışınız yine ah canım yaa ne sakıncası olucak benim adım leyla 6.5 yaşında bir kızım var onun da adı sümeyye opuyorumnanaktan ayselcim bakarsın sende de bi mucize olur kırmızıların gelmez bende adetimin bitmesini bekliyorum soğan suyu içicem sonra :jeyyar:

tanıştığımıza memnun oldumm kızın sene okula başlıyor di mi? Ana okuluna gidiyor mu?
canım ben bu ay olmadığını düşünüyorum aslında olmaması da iyi. Hastalandım ilaç falan kullandım yaa yan etki falan olsun istemiyorumm
tabi hayırlısı demeyi de ihmal etmeyeyim

lapacı yani annemiz neler yapıyorsun bakiim kendini yormak yok tamam mı gerçi Allah istedikten sonra ne kadar iş yaparsan yap düşmiycekse düşmez orası da ayrı tabi :)) en önemlisi şu 3 ay kendine dikkat et canım benim

bende memnun oldum canım yaşımda 25.5 :)) 26 sayılır aslında da eylül de doğunca insan öle oluyo bazen keşke ocak da doğsaymışım diyorum :)) kızım 1. sınıfa başladı okumayı söktü şimdi okumasını biraz hızlandırmaya çalışıyoruz çok ilaç kullandıysan bu ay olmasın öbür ay ikimiz hamiş kalalım :))

herkese merhaba iki dakikalığına girdim detayları akşam yazarım artık

bugun ilk iğnemi vurduk kızlar bana dua edin allahın izniyle ilk denememiz başlıyor....:teytey:

insallah kızlar =))

herkese merhaba iki dakikalığına girdim detayları akşam yazarım artık

bugun ilk iğnemi vurduk kızlar bana dua edin allahın izniyle ilk denememiz başlıyor....:teytey:

Allah sonunu hayırlı etsin canımmm bu çabalar sonucu önce göbüşünde sonra kucağında bebişin olur inş. tatlımm

inşallah canımm yaa hayırlısı ile tez zamanda olur mübarek cuma günü dualarımız kabul olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…