Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım inan tarih belirleyince olmuyor bende geçen yaz aman tatilim iyi geçsin gezeyim tozayım zıplayayım sonra düşüneyim dedim sonra işim yoğunlaştı aman şu yoğunluk bitsin dedim aman doğum mayısa hazirana gelsin dedim sonra kist çıktı rahim duvarı sorunum çıktı hiçbirşey planladığım veistediğim şekilde olmadı ve hala hamile kalmak için uğraşıyorum işine karışmak gibi olmasın ama aynı şehirde dahi olsan evde tek başına çocukla çok zor çünkü çocuk bu ateşlenir elini yakar ne bileyim düşer vs yanında mutlaka birileri lazım çocukluyken tek başına olmaz

gülüs;
sana katılıyorum bu konuda
ben çok kişiden duydum destekçi lazım mutlaka bunaldığında yarım saat bırakır çıkar gezer soluk alır evine dönersin yani
biri yanında mutlaka olmalı özellikle ilk aylarda

gulus27, mugmug1, barays günaydın hepinize hoşgeldiniz nasılsınız

sagol gülüş ya acayip moral verdin :bbo: o zaman bebek için 3 sene beklemek lazım mantıklı olan tekrar korunmaya başlamak lazım galiba
en güzeli bu bunu bende biliyorum ama buna eşimi ikna etmek oldukça zor adam tuhaf bir şekilde 180 derece döndü illa kızım olsun illa kızım olsun kaç yaşına geldim ben bebek istiyorum diyo benden çok o takip ediyo artık günleri falan önceden umrunda bile degildi of offff

bende gülüşe katılıyorum... yaz geçsin tatilimi yapayım diye bekledim... geçti sonra başladık 1 sene olmadı... artık umudu kestik tüp bebek merkezine gittik bi baktık hamileyim... rabbim ne zaman uygun görürse o zaman oluyor.. planladığında olmuyor maalesef... doğum günüme denk gelsin, eşimin doğum gününe denk gelsin, evlilik yıldönümüme denk gelsin, sevgililer gününe denk gelsin.. o kadar çok çalıştık olmadı.... hayırlısı buymuş demekki..
korunmayın ama sabırlada bekleyin... zamanı gelmişse olur gelmemişse de yapacak birşey yok..eşin askerden gelince devamm kaydirigubbakcemile

bana sorarsan canım hiç korunma oluruna bırakk
hormonlarınla oynama
ben çok pişmanım korunduğumaaa
dkhapı bende yan etki yaptı

dünyanın garantisi yok degil mi yarın yaşıycamız bile belli degil belki olmuycak hiç bebek belki istemeden gelicek belki babasız belki annesiz belki yapayalnız merhaba diycek dünyaya ama yiycek ekmegi alıcak nefesi varsa illaki gelicek o bebek ne biri durdurabilir ne de bu anı hızlandırabilir

evet doğru diyorsun

ah be güzelim benim sana söylediğim herşeyi oluruna bırak birşekilde iş dönüp dolaşıp senin sitediğin şekle giriyor çareler tüzeknmez korunmayı bırak eğer bebiş sahibi olamaya ruhen ve bedenen kendini hazır hissediyorsan zaten bebişin gelmek için zamanını bekliyor bi bakarsın ailenin yanına gitmek zorunda kalmazsında kardeşin senin yanına gelir yada annen arada değişiklik olur kayınvaliden gelir yada ne bileyim kuzenin senin bulunduğun şehirdeki üniversiteyi kazanırda senin yanına taşınır vs çözümsüz hiçbirşey yok herşeyi oluruna bırak senin için en güzeli olur hiç merak etme :1hug:

merhaba tatlım iyiyim ya sen?

iyiyim canım sağol. bu vücut ısımı ölçmeye başladım da ısım en az 35,6 en çok 36,2 oluyor aceb çıkarmı daha sonraları ayrıca bu pazar soğan kürüne başlayacağım adetimin 7. günü oluyor inşallah bir işe yarar kızlar.:Saruboceq:

ay canım hiç kendim takip etmedim yumuşlama zamanımı hep dr takip etti umarım sonuç alırsın iyi gelir sana tatlım

kızlar bu da bir haberrr

Bebekler ikiz, babaları farklı!
Genç anne, aynı günde hem eski sevgilisi hem de kocasıyla birlikte oldu. Doğan ikizlere şüphe üzerine DNA testi yaptıran baba, yalnız birinin babası çıktı. Diğer bebeği nüfustan düşürdü.

Olay mahkemeye yansıyınca, anne C.K.'nin gündüz eski sevgilisiyle gece de eşiyle birlikte olduğu, her ikisinden birden hamile kaldığı Adli Tıp raporuyla ortaya çıktı. Doktorların "Milyonda bir olur" dediği ve Türkiye'de ilk kez görülen olayın mağduru A.K. boşanma davası açtı ve kendisinden olmayan çocuğu da nüfusundan düşürdü. Öldürülme korkusu yaşayan Bitlisli anne ise her iki ailenin de kendisine 500 metreden fazla yaklaşmaması için mahkeme kararı çıkarttı.

ne kadar ilginç ve kötü bi durum böle kadınları da hiç sevmem madem yapıyon korun bari

ya ne olaylar yaşanıyor yaaaa ohaoldumsmile :umursamaz: :umursamaz:

çok güzel bir örnek.. milyonda bir oluyomuş ama olmuş.. kadının başına gelmiş... herşey oluyor bu hayatta.... umutsuz olmamak lazım.. o imkansız hikayenin baş kahramanı belkide birgün siz olacaksınız... elbette daha güzel bir hikayenin.. burdaki gibi bir hikaye değil =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…