Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

şu an hiç bir belirtimde yok ya o yüzden sanırım hissedemiyorum hamile olduğumu.. hayırlısı ne ise öyle olsun inş....
inşallah benim gibi güzel bir hikayenin baş kahramanı oluverirsin edacım.... bak hikayem başlayalı 1 yıl oldu.. ancak sonuç alabildim.. üstelik o kadar iğne oldum tedavi gördüm olmadı sonra kendiliğinden oldu.. rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin herkese... sen rabbimden iste, duanı et inşallah o da kabul eder...
belirtide arama hiç kendinde =)))) 6 haftalık oldum hala hiç belirtim yokk =))))) hiç belli olmaz o iş..

sanada günaydın kvrck.... halev sanada günaydın canım..
iyisiniz dimi kızlar.. bomba gibi bir güne daha başladık dimi?

sayende bomba gibiyiz kaç gündür canım opuyorumnanaktan
şöyle bi karara vardım buraya girip hamile haberi aldıgım hemen hemen herkes rabbimin işi bak gördün mü demek zorunda kaldı
kimse ya ben şunu yaptım bak bebek oldu diyemedi
belkide rabbim bunu istiyor işte zaman demek ki burda işte
siz dediginizde degil ben ol dedigimde olur diyor
işte bu bence olay anlıyorum galiba artık bunu

hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren bende hep bunu düşünüyorum.. tam olarak senin yazdıklarını.. yüce rabbim ol dediğinde oluyor.. gerisi hep hikaye.... o yüzden çok büyüksün allahım deyip hep şükrediyorum.. her seferinde sizler içinde dua ediyorum.. rabbiim kabul etsin inş...
upuzzuuunn hikayeyi yazdım işte... başka ne denebilir ki bu duruma dimi ama =)
zaten son gittiğim doktorda bana bu iş 2x2=4 değildir asla demişti..gerçektende öyle..

birşey daha söylemek istiyorum... normal yumurtlama günümden 2 hafta sonra yani adet olmam gereken tarifte yumurtlamışım..... asla malum günler geçti deyip ilişkiyi kesmeyin.. gün aşırı ilişki adet olana kadar devam etse şans daha yüksek oluyor.. hele benim gibi pcos lularda... biliyorsunuz supreme de böyle alakasız bir günde yumurtlamıştı.... tamamen şans ve tesadüf oldu benim mucize =))) inşallah sizlerde birer mucize kahramanı olursunuz canlarım

eşimin sperm tahlili normalin 4 katı çıktı bende hiçbi saglık problemi yok herşey tıkır tıkır işliyor daha önce hiç hapla falan korunmadım yaşım 25 herşey mükemmel hamile kalabilmek için sigaram yok alkolüm yok kilom boyum ideal
ama olmuyo işte bi nedeni yok çünkü olmuyo olmayınca olmuyo işte

zamanı elince olacak kvrck.. sabırla beklemekten başka çaremiz yok...
rabbim senin için bir yazı yazdı zaten.. zamanı geldiğinde bir bakacaksın ki dileğin kabul olmuş hihoyyyt

canım ama böyle yaparak kendini daha çok strese sokuyorsun yaşın evet çok ideal yaşam tarzında öyle ama bebişin demekki zamanını bekliyor stess hormonlarımızıda etkiliyor olacağı varsa da olmuyor hayırlısıyla olacak

zamanı elince olacak kvrck.. sabırla beklemekten başka çaremiz yok...
rabbim senin için bir yazı yazdı zaten.. zamanı geldiğinde bir bakacaksın ki dileğin kabul olmuş hihoyyyt

haklısınız canlarım ama derdim başka benim seneye şubatta eşim askere gidicek ve ben 1 sene yalnızım ailemin yanına gidicem mecburen ve bunu istemiyorum bazı özel sebeplerden dolayı eger bebegimiz olur ve birazcık büyürse o zaman bebegi bahane edip kendi evimde kalabilirim hem bana arkadaş olur bebegim bunu çok istiyorum

kvrck canımmm
rahat ol bitanem bebişin gelişini bazı şeyler için zorunlu kılma
elbette bizde anne olacaz ama hayırlı zaman tez vakitte gelsin diye dua edelim bitanem

Gunaydın herkese

gunaydın yenı annecik LAPACIII

günaydın güzel annemiz ve anne adaylarımız nasılsınız????

:kedi:
canlarım yaaa.. anne adayı lafı kulağıma ne hoş gelmeye başladı... vallahi sizin sayenizde durumu anlamaya başlıyorum... kendimi kaptırmayayım diye hiç konuşmuyorum bu konuyu..aklıma dahi getirmiyorum..zaten bir belirtimde yok hiç... o nedenle hamile olduğumu unutuyorum...siz burda yazınca aklıma geliyo =))))
çok hoş geldi şimdi....opuyorumnanaktan

günaydın gulus.. iyiyiz çok şükür... sabah sabah kaynatıyoruz.... sen nasılsın bakalım
oh oh maaşallah ne güzel valla bizde iş yerinde kaynatıyoruz erkekler daha dedikoducu ve içten fesatmış öğrendim ay şirketi kaynattılar iki dakkikada herkes birbirine düştü kaydirigubbakcemile3

kvrck NPSL'yi hatırlıyor musun?
eşi yurt dışındaydı
sadece birgün ilişki de hamiş kalmıştı hatta ikiz bebeklere:)
neden bizde olmayalım sadece bekleyelim bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…