Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bitan ve lapaci isimlerinizi merak ediyorum ben ama tabi sizin için sakıncası yoksa

canım ismimi söylemek istemiyorum ben... çalıştığım şirkette buraya sık sık giren bir sürü kişi var... her şeyimi burda sizinle paylaşıyorum.. şirketteki arkadaşlar bebek denemelerim ve şu an hamile oluşum hakkında hiçbir şey bilmiyorlar.. merak ediyorsan özelden yazabilirim... ama burada söylemeyeyim opuyorumnanaktan

lapacı yani annemiz neler yapıyorsun bakiim kendini yormak yok tamam mı gerçi Allah istedikten sonra ne kadar iş yaparsan yap düşmiycekse düşmez orası da ayrı tabi :)) en önemlisi şu 3 ay kendine dikkat et canım benim

ne yapayım iştee.... aynı... hayatımda bir değişiklik yok şimdilik =)))
kendimi yormuyorum..yavaş hareket ediyorum.. geçen ctesi kıyı köşe evde temizlik yaptım.. tüm eşyaları çektim altlarını sildim yerine ittim hep tek başıma.. günlerce kaslarım ağrıdı.. bebek olduğunu bilmiyordum.. çok şükür birşey olmamış.. dediğin gibi olacağı varsa ne yaparsan yap oluyor... inşallah sağlıkla sıhhatle tamamlarım bu işi =)))

herkese merhaba iki dakikalığına girdim detayları akşam yazarım artık

bugun ilk iğnemi vurduk kızlar bana dua edin allahın izniyle ilk denememiz başlıyor....:teytey:

hayırlısı olsun inşallah bafocum.. allah çabalarını karşılıksız bırakmasın... inşallah süper bir hikayenin süper kahraman annesi olursun canım

ne yapayım iştee.... aynı... hayatımda bir değişiklik yok şimdilik =)))
kendimi yormuyorum..yavaş hareket ediyorum.. geçen ctesi kıyı köşe evde temizlik yaptım.. tüm eşyaları çektim altlarını sildim yerine ittim hep tek başıma.. günlerce kaslarım ağrıdı.. bebek olduğunu bilmiyordum.. çok şükür birşey olmamış.. dediğin gibi olacağı varsa ne yaparsan yap oluyor... inşallah sağlıkla sıhhatle tamamlarım bu işi =)))

dün kuzenimle konuştum şu 3 ayı nasıl bitiricem bilmiyorum dedim.o da baksana benim oğlanın 2 yaşı bitti dedi.düşündüm doğru ben evlenirken o hamileydi şimdi bacaksızın 2 yaşı bitti.aslında zaman çabuk geçiyor ama ne bileyim çok yavaşmış gibi.duygusallık başladı mı sende?haberleri izlemeyeyim herşeye ağlayasım geliyor.akşamları çok sıkılıyorum içim daralıyor.gündüz bir şey yok akşam oldu mu ağzımda tükürük salgım artıyor ve midem bulanıyor iştahım kapanıyor.sende ne gibi değişiklikler var?

bafo aşılamamı yaptırdı?Allah yardımcısı olsun inş. bugünlerini unutturacak sonuç alır çektiklerime değmiş der

Kızlar ben yemeĞe geÇİyorummm
gelİnce gÖrÜŞÜrÜz

afiyet bal şeker olsun ben de az önce yedim.inanırmısınız evlendiğimden beri 3. kere pilav yaptım.:roflol:ilk yaptım eşim tadına bile bakmadan yemedi (çok yemek seçer) bende o gün bir daha yemek yapmıcam sen yapıcan ben yicem dedim.bugüne kadar öyle oldu.sadece sebze yemeği yapıyorum kendime.bir kere de bir misafirime yapmıştım pilav.bir de bugün canım çekti yaptım.ne yaıp di mi?:asigim:

napıyosun bakim nasıl gidiyo hamilelik bulantıların başladı mı? kalp atışlarını gördün dimi? napıyosun yaz hadii

dün kuzenimle konuştum şu 3 ayı nasıl bitiricem bilmiyorum dedim.o da baksana benim oğlanın 2 yaşı bitti dedi.düşündüm doğru ben evlenirken o hamileydi şimdi bacaksızın 2 yaşı bitti.aslında zaman çabuk geçiyor ama ne bileyim çok yavaşmış gibi.duygusallık başladı mı sende?haberleri izlemeyeyim herşeye ağlayasım geliyor.akşamları çok sıkılıyorum içim daralıyor.gündüz bir şey yok akşam oldu mu ağzımda tükürük salgım artıyor ve midem bulanıyor iştahım kapanıyor.sende ne gibi değişiklikler var?

valla sebinciimm.. bende hiiçç biiirrrr belirti yok.. ne ağlıyorum, ne daralıyorum, ne birşey hissediyorum =) o yüzden pek inanasım gelmiyo hamile olduğuma....
idrarım koyu ve kokulu değil
göğüslerimde damarlar çıkmadı
akıntım yok
ne bileyim hiçbir şey yok...sadece göğüslerim acıyor... arada midem birazcık bulanıyor.. hemen ceviz yada kraker alıyorum hiçbir şey kalmıyor.. birde ara sıra adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor.. hepsi bu.. başkada birşey yok bende... :nazar:

valla sebinciimm.. bende hiiçç biiirrrr belirti yok.. ne ağlıyorum, ne daralıyorum, ne birşey hissediyorum =) o yüzden pek inanasım gelmiyo hamile olduğuma....
idrarım koyu ve kokulu değil
göğüslerimde damarlar çıkmadı
akıntım yok
ne bileyim hiçbir şey yok...sadece göğüslerim acıyor... arada midem birazcık bulanıyor.. hemen ceviz yada kraker alıyorum hiçbir şey kalmıyor.. birde ara sıra adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor.. hepsi bu.. başkada birşey yok bende... :nazar:

canım ben herseye aglıyordum ya =)) cok komikmişim şimdi gülüyorum 6haftanın sonuna dogru başladı benim bulantılarım ama ilk önce mide agrıları oldu geceleri uykudan uyandıran. şimdi bişey yiyemiyorum sabahları hep lavabodayım =(( 3aya kadar riskliydi cogu gitti azı kaldı seninde başlar yakında bulantıların, gögüslerim daha yeni acımaya başladı kaydirigubbakcemile3

canım ben herseye aglıyordum ya =)) cok komikmişim şimdi gülüyorum 6haftanın sonuna dogru başladı benim bulantılarım ama ilk önce mide agrıları oldu geceleri uykudan uyandıran. şimdi bişey yiyemiyorum sabahları hep lavabodayım =(( 3aya kadar riskliydi cogu gitti azı kaldı seninde başlar yakında bulantıların, gögüslerim daha yeni acımaya başladı kaydirigubbakcemile3

ne gelirse çekicez artık =) bu kadar bekledik sabırla...
hep öyle diyorlar çok hassas olunuyor diye.. bir arkadaşım buzdolabını açıp ağlıyormuş =))) öksürüp ağlıyormuş =))
çok şükür bende birşey yok... hayata merhaba diye bir dvd almıştım.. onu izledik.. ona bile ağlamadım yani.. normal zamanda olsa ağlardım... bebeklere dayanamıyorum çünkü =)) ilgincim yani ben...

ne gelirse çekicez artık =) bu kadar bekledik sabırla...
hep öyle diyorlar çok hassas olunuyor diye.. bir arkadaşım buzdolabını açıp ağlıyormuş =))) öksürüp ağlıyormuş =))
çok şükür bende birşey yok... hayata merhaba diye bir dvd almıştım.. onu izledik.. ona bile ağlamadım yani.. normal zamanda olsa ağlardım... bebeklere dayanamıyorum çünkü =)) ilgincim yani ben...

evet bukadar bekledik dimi boshayallersmile
hayırlısıyka saglıkla gelsinler:Saruboceq::emir_bebek:

slm arkadaşlar ben geldim yemeğimi yedim burdayım bugün elektriklerimiz sık sık gidip gelior işyerinde o yüzden girmeme engel oluyor ama yılmam gelir gelmez açıveriyorum netikaydirigubbakcemile3

slm kızlar hepizinize hayırlı cumalar geçmişi okudum da birazz dünden beri kaynatmışınız yine ah canım yaa ne sakıncası olucak benim adım leyla 6.5 yaşında bir kızım var onun da adı sümeyye opuyorumnanaktan ayselcim bakarsın sende de bi mucize olur kırmızıların gelmez bende adetimin bitmesini bekliyorum soğan suyu içicem sonra :jeyyar:

bende bu pazar başlayacağım soğan suyuna inşallah işimize yarar :Saruboceq:

arkadaşlar dün habertürk de ibrahim saraçoğlu konuktu sonun yaklaştığım için pek dinleyemedim hamile kalmak isteyen bayanlar hakkında da konuştu yani son zamanlarda pco lu bayanlar çoğaldı o yüzden beslenmemize dikkat edelim meyve sebzeleri yenmesi gereken ayda tüketelim diyordu

napıyosun bakim nasıl gidiyo hamilelik bulantıların başladı mı? kalp atışlarını gördün dimi? napıyosun yaz hadii

pardon şekercim bir taraftan çalışıyorum da işe dalmışım.öyle çok fazla bulantım yok çok şükür sadece akşamları oluyor.kahverengi lekelerim oluyordu haberin vardır herhalde.o yüzden salıdan beri evdeyim raporluyum yattığım yerden açlışıyorum.kalp atışlarını 2 hafta falan önce ilk olarak görmüştük.geçen hafta tekrar gördük.sen napıyosun?

X