- 19 Kasım 2009
- 4.199
- 8
- 43
iyi düşün npozitif ol kan değerinde bi sorun yok nasılsa bebişin küçük olduğu için gözükmemiştir 2 hafta sonra gözükecek mucize bebişimiz ben iğneden sonra günümün dolmasını bekliyorum salı -çarşamba yada poerşembe test yapcam 14-15-16. günleri oluyo meryem suresine başladım cumartesi akşam ezanından önce okunacak dua varmış onu okucam allahım nasip ederse tam teşekkl hazırlanıyorum anlıcan ama sanki 1haftadır adet olcam gibi ağrım oluyo başka hiç bişe yok göğsümde ara sıra sızlama gibi bişe giriyo ağrı yok bakalım hayırlısı en geç hamilke kalamayan ben kaldım sanırım....
şu an hiç bir belirtimde yok ya o yüzden sanırım hissedemiyorum hamile olduğumu.. hayırlısı ne ise öyle olsun inş....
inşallah benim gibi güzel bir hikayenin baş kahramanı oluverirsin edacım.... bak hikayem başlayalı 1 yıl oldu.. ancak sonuç alabildim.. üstelik o kadar iğne oldum tedavi gördüm olmadı sonra kendiliğinden oldu.. rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin herkese... sen rabbimden iste, duanı et inşallah o da kabul eder...
belirtide arama hiç kendinde =)))) 6 haftalık oldum hala hiç belirtim yokk =))))) hiç belli olmaz o iş..