Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ceylin ismide çok hoşşş bizim erkek olursa isim belli de kız olursa karar vermedik daha sağlıklı olsunda kız erkek farketmez ....

gerçekten komik bi durum kaydirigubbakcemile3 elif ismini bende severim kızım olursa elifmi koysam :uhm:

kuşum son adet tarihine göre degil zaten bak ultrason kagıdında week ve day yazar, döllendiğin günden itibaren saymaya başlıyorsun. ama biz pcos oldugumuz için hesaplayıcılar yanlış oluyor çünkü yumurtlama günlerimiz normal degil ve adet tarihlerimiz aynı sürede gerçekleşmiyor. sat ın son adet tarihin hihoyyyt

gerçekten komik bi durum kaydirigubbakcemile3 elif ismini bende severim kızım olursa elifmi koysam :uhm:

valla kuzum ben seviyorum ismimi ama "taha elif yasin" bebeklere koymayın derler hep yıldızları düşük olurmuş kiii oluyor ama güzel ismim diye söylemiyorum severim:sm_cool:

hoşbulduk canım iyiyim hamdolsun, sizde nevar ne yok bakalımolumunekankayizsmile

bizlerde iyiyiz vücut ısısıyla yumurtlama zamanımı ölçmeye çalışıyorum bakalım tutturabilecek miyim ilk defa bunu uyguluyorum hayırlısı arkadaşlar. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar..bugün kan verdim.. b-hcg 30188 =))))))))) allahım sonunda 0,1 harici bir rakam görmek nasip oldu bana yaaa

valla kuzum ben seviyorum ismimi ama "taha elif yasin" bebeklere koymayın derler hep yıldızları düşük olurmuş kiii oluyor ama güzel ismim diye söylemiyorum severim:sm_cool:
ayyyyy yesinler senin ismini sana bişe olmasın zemuszemusbide nur ağır gelirmiş çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…