Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

benim belli zaten pko um varda eşim hiç kontrole gitmedi ama onunla biz ayrı şehirlerde çalışıyoruz, işi ağır biraz ki küçük bir ilçede çalışıyor izin alıp birlikte büyük bir hastanede yaptırmamız lazım... dediğim gibi bu 6 ay pozitif olacağız zemuszemus
canım pcolulara soğan kürünü çok tavsiye ediyorlar hiç denedinmi fayda gören çok hatta ben bile niyetlendim bi ara ama midem almadı içini temizliyormuşopuyorumnanaktan

canım pcolulara soğan kürünü çok tavsiye ediyorlar hiç denedinmi fayda gören çok hatta ben bile niyetlendim bi ara ama midem almadı içini temizliyormuşopuyorumnanaktan

yapıcam onu kuzum...adetimin 4. günü 7. gününde başlıyacağım...başlamıştımda lapaci dedi 7. günü diye..bende söz dinledim

hatta hemen arkasından incir kürü valla yumurtalıkların coşar sonra gelsin bebişleeer:CüvCüv:zemuszemus

eehehhee..geldim işteee..yazmışsın dün okudum =)))
vallahi biraz değişik oldu ama çok şüküürrrrr çabalarım sonuçsuz kalmadı...
inşallah kalp atışlarınıda duyarızz.... =)

duyarsın canım onuda merak etme ben 6+6 oldugunda ögrenmiştim o gün kalp atışını duymuştuk:ecrin_bebek:

lapaci tebrik ediyorum duaların kabul oldu hamileymişsin...filim gibi sizin hikayeniz de duyunca çok şaşırdım çok sevindim

hatta hemen arkasından incir kürü valla yumurtalıkların coşar sonra gelsin bebişleeer:CüvCüv:zemuszemus

annem ikiz bakarsın ikiz olur:)))
bu arada burası komik bir yer geçen gün namaz kılamk istedim sonundada hepinize dua ettim ederken aklımdakilerin niklerini söyledim ya çok güldüm sonra... lapaciya,srp16 ya yok samsaka bıyologule :))))))))

saolasın bullancaakk..... farklı bir hikayeyle merhaba dedi bize mucizemiz.. inşallah devamıda böyle güzel olur...
çok sağolun kızlar... allah hepinizden razı olsun

duyarsın canım onuda merak etme ben 6+6 oldugunda ögrenmiştim o gün kalp atışını duymuştuk:ecrin_bebek:

supreme sana birşey sormak istiyorum...
şimdi doktor 5+5 sin dedi dün... son adet tarihime göre ise 8+4 çıkıyor otomatik hesaplayıcıda... bir türlü anlamadım ben bu işi... sata göremi 5+5 im yoksa bebek tutunduğundan berimi 5+5 zaman geçmiş??? satım kaç benim şimdi ? sempatiksalakcinni

lapacı ne kadarlık bebişin...

doktorun demesi 5+6.. ama benim kafa karışık.. 2 hafta sonra daha net belli olur sanırım...kalp atışlarını duyucaz da kısmetse...
senin ne kadar oldu bullancak... aşağıda bir tarih sayacı koysana... görelim bizde bebişin gelişimini.. =) kalp atışlarını duyarsak hayırlısıyla bende koyucam

X