- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
kızlar..bugün kan verdim.. B-hcg 30188 =)))))))))Allahım sonunda 0,1 harici bir rakam görmek nasip oldu bana yaaa
darısı da bizlerin başına canım
tekrar tekrar diyorum allah sağlıklı hamilelik geçirip sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.
kızlar..bugün kan verdim.. b-hcg 30188 =)))))))))allahım sonunda 0,1 harici bir rakam görmek nasip oldu bana yaaa
ykızlar..bugün kan verdim.. b-hcg 30188 =)))))))))allahım sonunda 0,1 harici bir rakam görmek nasip oldu bana yaaa
y
yaw cahilimde bu hamilesin demek dimi 0,1 de çokmu küçük anamdımki
canım dostlarım arkadaşlarım çok özledim sizi beenn, pardon bizzz çok özledik....
lapacı tekrar tebrikler canım benim. ağladık gerçekten ama bütün ağlamalarımız böyle olacaksa hep ağlayalım bence
kızlar bu ayda olmadı 24ünde adet olmadım diye sevindim gittim kan tahlili yaptırdım 26sında sonucu almadan adet oldum günüm hiç geçmezdi hep 2 ,3 ,yada 1hafta önce olurdum onun için sevinmiştim günüm geçti diye ooooof ama gene olmadı oğlumu bile hazırlamıştım kardeş gelecek diye karnımı öpüyordu hep.neyse çok konuştum kusura bakmayın canım sıkkında......
canım.. çok saol.. tek tek okudum yazdıklarınız... çok teşekkürler....
çok şükür mucizem gerçekleşti..
lapacı canım tebtık ederım senı yaaaa degerın cok guzel darısı bızım basımıza canımmm:CüvCüv:
kızlar bu ayda olmadı 24ünde adet olmadım diye sevindim gittim kan tahlili yaptırdım 26sında sonucu almadan adet oldum günüm hiç geçmezdi hep 2 ,3 ,yada 1hafta önce olurdum onun için sevinmiştim günüm geçti diye ooooof ama gene olmadı oğlumu bile hazırlamıştım kardeş gelecek diye karnımı öpüyordu hep.neyse çok konuştum kusura bakmayın canım sıkkında......[/QUO
kac aydir deniyonuz canim? boyle olmasi normal bence, biryerde okumustum konrunmayi birakinca gecikmeler olabiliyomus rahim hazirliyomus kendini, sonrada bebek geliyo. subat bize ugurlu gelicek insallah.
kızlar..bugün kan verdim.. b-hcg 30188 =)))))))))allahım sonunda 0,1 harici bir rakam görmek nasip oldu bana yaaa
prayforu hoşgeldin canımmm
uzun zaman oldu görüşmeyeli
nasılsınız bakalımm?
prayforu hoşgeldinnn
canım.. çok saol.. tek tek okudum yazdıklarınız... çok teşekkürler....
çok şükür mucizem gerçekleşti..
kızlar herkese slm dün öğleden beri girmemiştim. ne çok yazışmışsınız. hepsini teker teker okudum. inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşucaz. benim de az kaldı adet günüme. bakalım inşallah bi mucize de benimki olur.