Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

mucizelerin açıklaması yoktur çünkü :sm_confused:

hoşgeldin aysel.. afiyet olsun...
nasılsın? artık toparladınmı kendini? geçtimi tansiyon şikayetin bulantın falan

iyiyim canımm
tansiyonum falan da normal artık
bi uyku için verdiği ilaç işe yaramadı daha da uyanık tutuyor galiba beni:)
bu akşam kullanmayacam deneme amaçlı bakalım uyuyabilecek miyim?

bir tek problem benim çalışıyor olmam ve ekstradan izmitte olmam...bir de devlet hastanesi gibi dimi, vizite kağıdıyla gidiliyor,ücreti farklımı?a.s....kuşum ben şöle düşündüm... şimdi ben daha yeni başladım ya denemeye 6 ay bırakıcam doktorada gitmiycem...baktım beceremedik... o zaman gidip muayne olucam.. ne dersin?

yazdıktan sonra aklıma geldi zaten izmitte oluşun =)))
üniversite hastanesi.. devlet hastanesi gibi yani.. hiç ücret ödemedik... spermiogram yaptırdık ve muayene oldum ben... vizite kağıdı falan almadım... direkt gidiliyor...
sen daha çookk yenisin canım benim... doktora gitmek için erken daha... doktorlar direkt klomeni dayıyorlar... biraz bekle bakalım ne olacak..iyice canına tak derse o zaman gidersin

ben hiç doktora gitmedim bebiş için ilk 6 ay kendin deneyeceksin baktın olmuyor ondan sonra gidilecek diye biliyorum. o yüzden hiç gitmedim açıkcası sadece düşündüğüm zaman kan testine hormon testine baktırdım tiroidime baktırdım o kadar kızlar

CANIM DOKTORLAR 1 YIL İSTEDİKTEN SONRA TEDAVİYİ TAVSİYE EDİYOR AMA YİNEDE BİRDE MUAYNEDEN GEÇMENİZ EŞİNLE BİRLİKTE DOĞRU OLUR BENCE EN AZINDAN Bİ PROBLEM VARSA ERKEN TEŞHİS İYİDİRopuyorumnanaktan

ya burdaki üniversitedeki doktor dedim bebek düşünüyoruz ama korunmayı bırakmadık bile...direk inanılmaz ağır antibiyotik yazdı iltihap kurutmak için ama nasıl ağır...bitince eşinle gel onun testlerini yapıp sana ilaca başlayacağız eğer o olmazsa rahim filmi çekileceksin dedi.. ya insan bir dene ne biliyim şöle böle der...çıktım muayneden dedim herhalde ben kısırım... adam hiç duygunu düşünmüyor, önceki doktorum senin adet düzensizliğin yok çok büyük ihtimalle tedavi gerkmiycek demişti... aman kuş dediğim gibi daha Bismillah... 1 ay oldu korunmayalı...olmazsa ararız çaresini ama olacak...pozitif inanç:dance: gelecek aya olamadı sonraki aya "duru" yada "kaan" yada ""mira" yada"baran"yada....

hoşgeldin supreme.. nasılsın bakalıımmm..iyisiniz inşallah =)

sen nerdesin bakimm yahuuopuyorumnanaktan
kıss bak görüyomusun benim gibi oldun aynı =)
bende adetimin 7.günü hamiş kalmışım ve pcos biliyosun
oyy cok sevindim yaa saglıkla tamamına ersin inş

benim belli zaten pko um varda eşim hiç kontrole gitmedi ama onunla biz ayrı şehirlerde çalışıyoruz, işi ağır biraz ki küçük bir ilçede çalışıyor izin alıp birlikte büyük bir hastanede yaptırmamız lazım... dediğim gibi bu 6 ay pozitif olacağız zemuszemus

çok alemsin edut.. güldürdün beni.. inşallah gelir bir an önce duru yada kaan yada mira yada baran yada.... =)

merhaba arkadaşlar nete giremiyorum çok fazla nasılsınız. yahu lapacık hamileymişsin kız okuduğumda inanamadım bikaç kez okudum canım benim Allah tamamına erdirsin sağlıkla al bebişini kucağına

sen nerdesin bakimm yahuuopuyorumnanaktan
kıss bak görüyomusun benim gibi oldun aynı =)
bende adetimin 7.günü hamiş kalmışım ve pcos biliyosun
oyy cok sevindim yaa saglıkla tamamına ersin inş

eehehhee..geldim işteee..yazmışsın dün okudum =)))
vallahi biraz değişik oldu ama çok şüküürrrrr çabalarım sonuçsuz kalmadı...
inşallah kalp atışlarınıda duyarızz.... =)

merhaba arkadaşlar nete giremiyorum çok fazla nasılsınız. yahu lapacık hamileymişsin kız okuduğumda inanamadım bikaç kez okudum canım benim Allah tamamına erdirsin sağlıkla al bebişini kucağına

çok saol samsakcıığıımm... ee bende inanamıyorum ki halaa =)))))
inşallaahhh devamıda böyle güzel ve mucizevi olur... darısı sizlerin başına inş... sürekli dua ediyorum sizler için.. rabbim kabul etsin

amin canım inşallah hepimiz bu güzel duyguları yaşarız.
artık bundan sonra bizim de dualarımız hem senin hem bebişin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…