Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar..bugün kan verdim.. b-hcg 30188 =))))))))) :nazar: allahım sonunda 0,1 harici bir rakam görmek nasip oldu bana yaaa

ooo super sonuca bak otuzbinlere varmis, senin bebisin bayagi buyumus. iki hafta sonra kalp atislariyla cinsiyetini bile gorurusunuz:lepi:

canım dostlarım arkadaşlarım çok özledim sizi beenn, pardon bizzz çok özledik....

lapacı tekrar tebrikler canım benim. ağladık gerçekten ama bütün ağlamalarımız böyle olacaksa hep ağlayalım bence

kızlar herkese slm dün öğleden beri girmemiştim. ne çok yazışmışsınız. hepsini teker teker okudum. inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşucaz. benim de az kaldı adet günüme. bakalım inşallah bi mucize de benimki olur.

y

yaw cahilimde bu hamilesin demek dimi 0,1 de çokmu küçük anamdımki:kahve:

sonuç 5in altı çıkarsa negatif..yani gebelik yok.. üstü çıkarsada belli aralıklar var... o aralıklara göre kaç haftalık gebe olduğun anlaşılabiliyo...

canım dostlarım arkadaşlarım çok özledim sizi beenn, pardon bizzz çok özledik....

lapacı tekrar tebrikler canım benim. ağladık gerçekten ama bütün ağlamalarımız böyle olacaksa hep ağlayalım bence

canım.. çok saol.. tek tek okudum yazdıklarınız... çok teşekkürler....
çok şükür mucizem gerçekleşti..

kızlar bu ayda olmadı 24ünde adet olmadım diye sevindim gittim kan tahlili yaptırdım 26sında sonucu almadan adet oldum günüm hiç geçmezdi hep 2 ,3 ,yada 1hafta önce olurdum onun için sevinmiştim günüm geçti diye ooooof ama gene olmadı oğlumu bile hazırlamıştım kardeş gelecek diye karnımı öpüyordu hep.neyse çok konuştum kusura bakmayın canım sıkkında......

kızlar bu ayda olmadı 24ünde adet olmadım diye sevindim gittim kan tahlili yaptırdım 26sında sonucu almadan adet oldum günüm hiç geçmezdi hep 2 ,3 ,yada 1hafta önce olurdum onun için sevinmiştim günüm geçti diye ooooof ama gene olmadı oğlumu bile hazırlamıştım kardeş gelecek diye karnımı öpüyordu hep.neyse çok konuştum kusura bakmayın canım sıkkında......

üzülme canım ya.. elbet zamanı gelince oda ben burdayım diyecektir... çocuğa keşke bu durumdan bahsetmeseydin.. şimdi ona bebek olmadığını anlatmak zor olacak...
hayırlısı olsun hakkında.. rabbim vakti zamanı geldiğinde sana da dileyen herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin

lapacı canım tebtık ederım senı yaaaa degerın cok guzel darısı bızım basımıza canımmm:CüvCüv:

çok tşkkürler mervam... 2 ay gecikmeden sonra bu kadar çıkması az bile yani =)))))))))
neyseki bu bekleyiş güzel bitti.. şükürler olsun

kızlar bu ayda olmadı 24ünde adet olmadım diye sevindim gittim kan tahlili yaptırdım 26sında sonucu almadan adet oldum günüm hiç geçmezdi hep 2 ,3 ,yada 1hafta önce olurdum onun için sevinmiştim günüm geçti diye ooooof ama gene olmadı oğlumu bile hazırlamıştım kardeş gelecek diye karnımı öpüyordu hep.neyse çok konuştum kusura bakmayın canım sıkkında......[/QUO

kac aydir deniyonuz canim? boyle olmasi normal bence, biryerde okumustum konrunmayi birakinca gecikmeler olabiliyomus rahim hazirliyomus kendini, sonrada bebek geliyo. subat bize ugurlu gelicek insallah.

kızlar..bugün kan verdim.. b-hcg 30188 =))))))))) :nazar: allahım sonunda 0,1 harici bir rakam görmek nasip oldu bana yaaa

prayforu hoşgeldin canımmm
uzun zaman oldu görüşmeyeli
nasılsınız bakalımm?

prayforu hoşgeldinnn

canım.. çok saol.. tek tek okudum yazdıklarınız... çok teşekkürler....
çok şükür mucizem gerçekleşti..

sağolun kızlar iyiyiz, ağlak halim arttı sadece diğer sıkıntılar geçti.. birazda iştahım arttı tabii . 1 kiloya yakın aldım...
sizden gelen haberlerle çok mutlu olduk.

hepimizin farklı bir hikayesi var ve birbirimize hep umut oluyoruz ne güzel...

siz nasılsınız bakalım

handecim iyi gidiyor senin bebişle yolculuk. ne güzel maşallah...

ayselcim senden ve diğer kızlardan da bizi mutluluktan ağlatacak haberler beklyirouz inşallah

kızlar herkese slm dün öğleden beri girmemiştim. ne çok yazışmışsınız. hepsini teker teker okudum. inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşucaz. benim de az kaldı adet günüme. bakalım inşallah bi mucize de benimki olur.

hoşgeldin...
sürekli konuşuyoruz.. bi de kalabalık olunca sayfalar çifter çifter ilerliyor =))))
inşallah sende bekleyen herkes gibi mucizene kavuşursun.. rabbim gönlüne göre verir

ya kıslar benım kasıklarım cok agrıdı yaaaa yumurtluyorum dun evelgun o yapıskan akıntıda geldııııı ınsallah yumurtalarım patlar catlarya bu kadar agrı sıkınıtı cekıyooz

X