Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ya lapacı öyle konuşmasana inanmıyorum hamile olduğuma falan diye bak yiğenim üzülüyo orda ama kıyamam ben ona annesi sev bakiim bebişini olumunekankayizsmile

canlarım yaaa... doğru söylüyorsunuz anı yaşamak lazım... mutlu olmak lazım.... aam ne bileyim karışığım.. değişik bir duygu.. hiç böyle tahmin etmemiştim.. çok güzel şeyler hayal ettim ama hiç beklediğim gibi olmadı =))))) kalp atışlarınıda bir duyalım da ondan sonra rahat edicem inş.. bunu veren rabbim minicik kalbine can da verir inş..

İnşallah canım benim RABBİM gönlüne göre verir şu 2 hafta rahat ol bak hemencecik geçicek nasıl 2 ay adet olmayı bekledin 2 ayın yanında 2 hafta nedir ki?

çok sağol..... biraz sıkıntı çektim ama çok şükür rabbim çabalarımı karşılıksız bırakmadı.. hep dua ettim.. diledim.. rabbim de verdi...
inşallah sonuda böyle güzel olur..
OLUR TABİKİ OLUMSUZ DÜŞÜNME KÖTÜ GÜNLER GERİDE KALDI NİCE BADİRELER ATLATMIŞSIN ARTIK TADINI ÇIKAR NAZ YAP EŞİNE BOL BOL CANIM ŞUNU BUNU ÇEKTİ DE BEBİŞİNİ DÜŞÜN KİME BENZİCEK DİYE KIZMI ERKEKMİ DİYEopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Lapacı canımm dÜn bızı o kadar mutlu ettın kı tanımıyorum senı ama hayatım boyunca unutmam senı emın olll

Lapacİ canımm dÜn bİzİ o kadar mutlu ettİn kİ tanımıyorum senİ ama hayatım boyunca unutmam senİ emİn olll

çok sağol ayselcciimmmm...... o şoku anlatabilmeme imkan yok zaten.. elimden geldiğince yazdım işte =)) rabim inşallah sizlerede varsin minik kesecikler. =)

ben varım edut =)))
senin söylediğin doktora gittim dün.. acaip pozitif bir adam.. çok ilgili... çok begendim... kendimi aşılamaya hiç hazır hissetmediğim halde bir anda bir baktım aşılama için tedaviye başlıyoruz =)))) o yöntem vardı ya.. onu uyguluyor... doz doz her gün iğne ile tek yumurta geliştirip döllenmesini sağlamaya çalışıyor.. aklında olsun....

lapaci canim cok cok tebrik ederim seni, inan en az senin kadar sok oldum bende. adetinin gelmesi icin dua ederken boyle bir supriz, dunyanin en guzel seyidir heralde.
hatirlarsan birkac kez sana demistim acaba hamile olmayasin sokturucu hap ta icince gelmeyince, ama sen ihtimal bile vermiyodun.
hikayenide okudum, cok duygulandim ne guzel yazmissin. bundan sonra pcos lu olan arkadaslarima senin hikayeni anlaticam:lepi:
Allah saglikla kucaginada almayi nasip etsin insallah bebegini.

çok sağol pison... doktora gidip dizi dizi sıralanmış pcosu görünce tabi hamilelik ihtimalim kalmamıştı hiç.. birde normalde yumurtlama günümden 2 hafta sonra yani adet olmam gereken tarihte olmuş döllenme.. yani çok olası olmayan şeyler bunlar... o yüzden hiiççç ihtimal vermiyordum...ama bir mucize oldu... inşallah kalp atışlarınıda duyarım iyice emin olurum varlığına...

bir mucize demekki senin bebegin, bu kadar beklemeden sonra annesine supriz birsekilde gelmeyi secmis, iyide yapmis. ben beterin beteriyim diyodun ama en sanslimiz senmissinkaydirigubbakcemile3
benimde yumurtlama gunlerim olmasi gerek ama hic akintim yok, yumurtlamicammi acaba bu ay?:1no2:

evet mucize.. inşallah sıkıca tutunur bana.. sonuna kadar götürürz bu mucizeyi... :Saruboceq:
rabbim ol deyince oluyor demekki.. başka diyecek birşey bulamıyorum..doktorada sordum nasıl oldu bu iş ben anlamadım dedim.. o da fazla yorum yapmadı.. herşey olabiliyor dedi =)

cnm seni tebrik ettim ama geçnişi okyamadım gördünmü bilmiyorum
Rabbim ol deyince oluyor cnm işte
senin mucizende geldi sonunda
kendine ve yiğenimize ii bak

cnm seni tebrik ettim ama geçnişi okyamadım gördünmü bilmiyorum
Rabbim ol deyince oluyor cnm işte
senin mucizende geldi sonunda
kendine ve yiğenimize ii bak

okumazmıyım.. =) hepsini tek tek okudum... çok saol ayşe.. çoookkk teşekkürlerrrr....
rabbim çabalarımızın karşılığını verdi çok şükür.. mucize bir şekilde hemde =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…