bencede yakın olsa hergün giderim bide verdiğimiz paralar gerçi değse hiç önemli olmaz vallahaklisin tatlim galiba bekliyim en iyisi ben su 3 günüde...
Burda maalesef öyle hemen kan testi yapmiyor doktorlar. Yoksa her ay gider yapardim allahdan yk öyle bisey kaydirigubbakcemile3
günaydııınnn herkeseeee
geçmişi okudum tek tek...
çoookk sağolun kızlar...allah razı olsun..
dünden beri hepinize dua ediyorum.. rabbim kabul etsin....
bencede yakın olsa hergün giderim bide verdiğimiz paralar gerçi değse hiç önemli olmaz valla
2 yıldır tık yoktu bende ilaç falan denedik ama olmadı en sonunda çatlatma iğnesi oldum onunla olduevet benimde testlere verdigim paralari saysam ooo:)
ne kadar oldu cnm senin bebek icin calismalara?
2 yıldır tık yoktu bende ilaç falan denedik ama olmadı en sonunda çatlatma iğnesi oldum onunla oldu
çok sağolun bitte halev... eşim diyorki dünkü halini ömrüm boyunca unutmam.. =)
bebişkom bak ben hkayemde yazdım.. adetten sonra bile kan testinde çıkmadı... herşey olabilir... mucize gerçektleşebilir =) umutsuz olma ve sabırla bekle canım benim
Lapaci çok duygulandım yazını okurken. Çok sevindim, allah kucağına almayı nasip eder inşallah. Çok güzel anlatmışsın herşeyi. İnşallah doğum hikayeni de böyle okuruz. Süper bir hamilelik geçirirsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
bilmiyorum tatlım cuma günü baktı doktor bthcg 227 dedi haftaya yine gitçez bakalım nediyecek inşallah yüksek çıkarha sen hamilemisin tatlim:) kac haftalik?
lapacı canım hikayen gerçekten çok güzel ve aynı zamanda dokunaklı ağlıycam şimdi valla zaten sulugözün tekiyim bizde sizin gibi ocak 2009 sonu gibi korunmayı bıraktık mayıs da adet oldum enson sonra boş gebelik olduğunu öğrendim adetlerim hep düzenliydi bu ay gecikinci meğerse pcos var mış bende ben soğan kürü yapıyım en iyisi biraz kendi haline bırakıyım hemen doktora koşmak istemiyorum doktorun odasında dahi durmak strese sokuyo beni
çok sağolun bitte halev... eşim diyorki dünkü halini ömrüm boyunca unutmam.. =)
bebişkom bak ben hkayemde yazdım.. adetten sonra bile kan testinde çıkmadı... herşey olabilir... mucize gerçektleşebilir =) umutsuz olma ve sabırla bekle canım benim
bilmiyorum tatlım cuma günü baktı doktor bthcg 227 dedi haftaya yine gitçez bakalım nediyecek inşallah yüksek çıkar
ay her okuyuşumda ağlarmı insan... hamile kalınca napcaz bakalım bu sulu gözlülüğü
edutcum.. çok gariptir.. ben çok suluyum.. herşeye ağlarım.. ama 6 haftalık hamileyim hiç ağlamıyorum =)) hep derlerdi ilk zamanlar herşeye ağlarsın sulu olursun... sadece o şokla ağladım.. hiçbir ağlama yok =)))) duygusallık yok =)) herkes bir değil demekki... zaten inanmıyorum hamile olduğuma =) hiç biirr belirttii yookkkk
hayırlısı bakalım..beklicez sabırla
edutcum.. çok gariptir.. ben çok suluyum.. herşeye ağlarım.. ama 6 haftalık hamileyim hiç ağlamıyorum =)) hep derlerdi ilk zamanlar herşeye ağlarsın sulu olursun... sadece o şokla ağladım.. hiçbir ağlama yok =)))) duygusallık yok =)) herkes bir değil demekki... zaten inanmıyorum hamile olduğuma =) hiç biirr belirttii yookkkk
hayırlısı bakalım..beklicez sabırla
LAPACI CANIM HİKAYENİ OKUDUM ÇOK DUYGULANDIM TEBRİK EDERİM İNŞALLAH SAĞLIKLI KUCAĞINA ALIRSIN :Saruboceq::Saruboceq:KOKUSUNU İÇİNE ÇEKERSİN:ecrin_bebek: