canım yaaaaa bak işte şimdi sinirlendim çünkü elimden bişey gelmiyo :1no2:
peki bişi sorucam özel sağlık sigortalarıda mı karşılamıyormuş ya belki dr bişeyler yapabilir muadilini yazabilir yada ne bileyim söylesen acaba daha mı iyi olurdu :uhm:
canım olmazsa şu ilaçların satıldığı siteyi buluruz.geçenlerde biri linki vermişti ama onu bulmaz lazım tabi.oradan buluruz belki uygun fiyatlı
merhaba kızlar nasılsınız
iyiyim canım.az önce hastaneden geldim kan test yaptırdım değerim 1281 çıktı.hoşgeldin annemiz
nasılsın?
canım heyet rapou için 3 yıllık evlilik şart bendede o yok işte onadan rapor karşılamıo ilçalar özel alıom ben etlik doğumda görünüom devlet hastanesi zaten o yüzden özel sigorta falan bi işe yaramıo asıl eşime şimdi aşkm bana para lazım dersem düşer bayılır wallaoda napcanı şaşırdı bitanem yaa moral gerek bana çünkü geçen ay bu ilaçlarla olmuştu benim yumoşlar bu ay nie inat ettiler anlamadım zaten nie bukadar pahalıysa bu ilaçlar bide 3 yıllık evlilik neymiş ya ne saçmasapan bişi bu yasenağlama
ay sağlık sistemi ne zaman doğru çalıştı kicanım heyet rapou için 3 yıllık evlilik şart bendede o yok işte onadan rapor karşılamıo ilçalar özel alıom ben etlik doğumda görünüom devlet hastanesi zaten o yüzden özel sigorta falan bi işe yaramıo asıl eşime şimdi aşkm bana para lazım dersem düşer bayılır wallaoda napcanı şaşırdı bitanem yaa moral gerek bana çünkü geçen ay bu ilaçlarla olmuştu benim yumoşlar bu ay nie inat ettiler anlamadım zaten nie bukadar pahalıysa bu ilaçlar bide 3 yıllık evlilik neymiş ya ne saçmasapan bişi bu yasenağlama
iyiyim canım.az önce hastaneden geldim kan test yaptırdım değerim 1281 çıktı.
hoşbulduk canımslm tomtom hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın
hayır gitmedim daha canım.çok küçük çünkü haftaya gitmeyi düşünüyorum.şuan gitsemde hiç bişey göremezlermiş ne kese nede kalp atışınıdr gitmedin di mi canımm
ne zaman gitmeyi düşünüyorsun?
ay sağlık sistemi ne zaman doğru çalıştı kiklava: eh demekki napcakmışız soğan kürüne ve daha sonra incir kürüne başlıyoruz ve bol bol petekli bal yiyoruz rahmi kuvvetlendirmek için ağır kaldırmıyoruz iş fazla yapmıyoruz kendimizi yormuyoruz veeeeeeeeee geliyor bebişin kendi kendine haa bu olmadımı e o zamana kadar 3 yılı dolduruyoruz ve hemen raporumuzu alıyoruz dimi ama.....
tatlım bu söylediklerim sadece fikir yap yada yapma ama bilki hep yanındayız olumunekankayizsmile
ay sağlık sistemi ne zaman doğru çalıştı kiklava: eh demekki napcakmışız soğan kürüne ve daha sonra incir kürüne başlıyoruz ve bol bol petekli bal yiyoruz rahmi kuvvetlendirmek için ağır kaldırmıyoruz iş fazla yapmıyoruz kendimizi yormuyoruz veeeeeeeeee geliyor bebişin kendi kendine haa bu olmadımı e o zamana kadar 3 yılı dolduruyoruz ve hemen raporumuzu alıyoruz dimi ama.....
tatlım bu söylediklerim sadece fikir yap yada yapma ama bilki hep yanındayız olumunekankayizsmile
Yaa ben artık onlara da pek inanmıyorum kiii... soğan kürünü uyguladım hiç bişey olmadı. Bal-tarçın-çörekotu'nu uyguladım yumurtalar 12 13 cm de kaldı hiç bi işe yaramadı... Kuru incir yiyorum hergün 4-5 tane o da bir işe yaramadı.Hala çocuk mocuk yok meydanda. Ayrıca ballara güvenemiyorum.Ne kadar has bal olduğunu söyleseler de hep bir şüphe var içimde.Sonuçta bu karışımlar ve bitkisel tedavi için hakiki bal gerekli.
Yaa ben artık onlara da pek inanmıyorum kiii... soğan kürünü uyguladım hiç bişey olmadı. Bal-tarçın-çörekotu'nu uyguladım yumurtalar 12 13 cm de kaldı hiç bi işe yaramadı... Kuru incir yiyorum hergün 4-5 tane o da bir işe yaramadı.Hala çocuk mocuk yok meydanda. Ayrıca ballara güvenemiyorum.Ne kadar has bal olduğunu söyleseler de hep bir şüphe var içimde.Sonuçta bu karışımlar ve bitkisel tedavi için hakiki bal gerekli.
canım en basiti ilaç aldığımızda bile 2 saatten önce etkisini göstermiyor bu kürleri uygulamaya başlar başlamaz etkisini beklememiz yanlış olur yılmadan elimizden ne geliyorsa yapmalıyız ama sonuçları görmek için sabır gerekiyor şuan canın çok sıkkın biliyorum gayecim hakiki bal konusunda haklısın ben doğulu bir müşterimden istedim köyde kendileri üretiyormuşYaa ben artık onlara da pek inanmıyorum kiii... soğan kürünü uyguladım hiç bişey olmadı. Bal-tarçın-çörekotu'nu uyguladım yumurtalar 12 13 cm de kaldı hiç bi işe yaramadı... Kuru incir yiyorum hergün 4-5 tane o da bir işe yaramadı.Hala çocuk mocuk yok meydanda. Ayrıca ballara güvenemiyorum.Ne kadar has bal olduğunu söyleseler de hep bir şüphe var içimde.Sonuçta bu karışımlar ve bitkisel tedavi için hakiki bal gerekli.
gayecim msn adresini açarmısın sana bahsetmem gereken bişey var