Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

aslında haklısın ama insan olmayınca kendini bide bunlara adamak istiyor ya tutarsa diye bi umut işte :teselli:

ben şöyle düşünüyorum
hiçbirşey tek başına etkili değildir tabi ki
ama bitkisel kürlerden hamile kalan çok arkadaş saymamız bile zor olur
ama en büyük örnek prayforu mesela
ben kürlere inanıyorum ama inancımda yüksek olur düşüncesiyle hareket etmeye çalışıyorum

bende inanıyorum en azından haplar kadar vücudun şeklini veya metabolizmasını bozmuyorlar ölçülü kullandığın sürece içini temizliyorsun hastalıklara karşı savunma olarak kullanıyorsun. sağlıklı olduğun sürece ki Allah da yazdıysa kaderine bi bebiş elbet olur ama stres edersek ve inanmazsak Allah verdiği halde kendi yüzümüzden engellemiş oluruz o yüzden rahat olmak gerekiyor tabi konuşması çok kolay oluyor iş başa düşünce zorlanıyoruz hepimizde neyse inşallah en kısa zamanda güzel bebiş haberlerini bizde duyururuz burdan.

arkadaşlar bu vüsut ısısını 1 ay boyunca mı ölçmem gerekiyor bir dahaki adetime kadar mı yapacağım

lapacı cnm ne kadar sevidim bilemezsin okurken gözlerim doldu
Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inş
darısı isteyen herkese inş

arkadaşlar lapacı hamileymiş duydum inanamadım çok sevindimmmm allahım kucagına almayı nasip etsin :teytey:

evet canım 2 hafta dinlenecekmiş bizlerde çok sevindik hala inanamıyoruz da :sm_cool:

adet olamıyorum diyordu dün benim bebegimi tebrik etmişti bugün kendisinin hamile oldugunu öğrenmiş süperr çokkk ama çok sevindimmmm ....şok olmuştur kesin duyuncaaa

arkadaşlar iyi akşamlar kendinize iyi bakın yarın görüşene kadar hoşca kalın

en çok tüp bebek üniesindeki aşılama bekleyen kadınlarla ağlamış ya söyleyince bile kötü oluyorum... gözlerim doluyor... nasıl bir yer burası ya hiç görmediğim insanın sevinci beni sabahtan beri ağlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…