Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar bugün doktora gittim iki yumoş vardı biri 10 -diğeride 10 sadece biri 11 olmuş doktor ilaç değiştirdi yeni ilaçta çook pahalı napcam ben yaa moralim çok bozuldu:::

canım sosyal güvence karşılamıyor mu?
dr a söyleseydin başka bir ilaç önerseydi olmaz mıydı ki?

tatlım sen nasıl oldun bu arada yaa yazdıysan kaçırmış olabilirim tansiyon aleti evde var mı lazım oluyor çünkü sürekli takibe almak gerekiyor heleki hayırlısıyla hamile kalırsan

canım sağol iyiyim stres kaynaklıymış ilaçlarımı kullanıyorum
taniyon aletim var evde gerçekten her evde bulunması gereken bir alet.
işyerimde de işlerimiz hep yoğun oluyor
stres etkilemiş beni 2 ilacım birde birde uyku sorunum için bitkisel şurup vermiş dr muz

canım yaaa inan ben de ağladım okuyunca. Rabbim bir mucizesini daha gösterdi. aklına hep güzel şeyler getir. bunları gösteren Rabbim bebeğini de koruyacaktır inşallah kucağına da alacaksın...

slm kızlar hepinize... lapacının durumu heğimize ışık oldu. dua etmeye devam edelim. Rabbim isteyince herşey oluyor....

yok ballarım ya 2.5 yıllık evliyim sigorta karşılamıyo zaten bende ilaçları kendim alıodum iğne tadavisi görüodum menogon onuda burdan bi arkadaştan bulmuştum ama sıfırıda tükettim artık doktora söleyemedim fiyatını biilmiodum ama 260 ytlmiş adı puregon 300 alamadım dolayısıylada doktoruda aramadım utandım çünki alamıcam diyemedim:

anladım canım zor gerçekten yaa
keşke yapabileceğimiz birşey olsaydı tatlım

slm arkadaşlar bi yemeğe gittim döndüğümde herkes burada ne güzel umarım hepiniz iyisinizdir. hepiniz hoşgeldiniz.zemuszemus

anladım canım zor gerçekten yaa
keşke yapabileceğimiz birşey olsaydı tatlım

biliyorum tatlım manevi destekk daha önemli benim için walla geçen tedavimde gelişmişti çünki bu defa noldu anlamadım walla cuma günü gene gidicem bakalım bu sefer bi sonuç bulurum

Şekerim hiç utanıp sıkılma bu çok normal bir durum.açıkçası şimdi bana da böyle bir durum olsa bende alamam bir seferde 260 lira verip.Fakat senin yerinde olsam söylerim.Doktor bey/hanım sordum ilacı fiyatı şu kadarmış ben şu an bunu karşılayamam muadili ve daha ucuz bir ilaç var mı acaba önereceğiniz derim.
Bu arada birisi bizim face deki gruba yazmıştı elinde menogon varmış uygun fiyata veririm diye.

slm kızlar hepinize... lapacının durumu heğimize ışık oldu. dua etmeye devam edelim. Rabbim isteyince herşey oluyor....

evet sana katılıyorum bitanemm
herşey bir mucize sonuçta Cenab-ı Allah ol desin yeter ki
neyin ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz
hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inş. tez zamanda

haklısınız galiba menogon işe yaramadı ilaçlara verdiğim para 350 ytli geçti baştan doktor verseydi bu ilacı alabilirdima ama şimdi alamam zaten açıklamam lazım bu gerçeği cuma gene gidicem eğer olsaydı gelişme aşılama olcaktım gerçi dahada umudumu kaybetmedim ama moralim çok bozuldu ballarım yaa:çok üzgünüm:

canım yaaaaa bak işte şimdi sinirlendim çünkü elimden bişey gelmiyo :1no2:
peki bişi sorucam özel sağlık sigortalarıda mı karşılamıyormuş ya belki dr bişeyler yapabilir muadilini yazabilir yada ne bileyim söylesen acaba daha mı iyi olurdu :uhm:

iyi cokşükür =)) sen nasıl oldun toparlandınmıhihoyyyt

iyiyim canım ilaçlarımı kullandıkça daha da iyi oluyorumm
bende benim kırmızıları bekliyorum kan testinde çıkmamıştı bakalım
yeni bir ay yeni bir umut demek
bu hafta 3. hamişimiz oldu hergüne bir hamiş sığdırdık inş. hep böyle gider

evet 3hamiş haberi oldu zemuszemus
gül canım o verdiği ilacı sigoartaya gidip yazdıramazmısın rica etsen

canım olmazsa şu ilaçların satıldığı siteyi buluruz.geçenlerde biri linki vermişti ama onu bulmaz lazım tabi.oradan buluruz belki uygun fiyatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…