- 19 Ekim 2009
- 6.368
- 2
kızlar bugün doktora gittim iki yumoş vardı biri 10 -diğeride 10 sadece biri 11 olmuş doktor ilaç değiştirdi yeni ilaçta çook pahalı napcam ben yaa moralim çok bozuldu:::
canım yeni ilacının ismi nedir? bakalım araştıralım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugün doktora gittim iki yumoş vardı biri 10 -diğeride 10 sadece biri 11 olmuş doktor ilaç değiştirdi yeni ilaçta çook pahalı napcam ben yaa moralim çok bozuldu:::
tatlım sen nasıl oldun bu arada yaa yazdıysan kaçırmış olabilirim tansiyon aleti evde var mı lazım oluyor çünkü sürekli takibe almak gerekiyor heleki hayırlısıyla hamile kalırsan
selam canlarımm
kısaca anlatıp gideyim.. izin aldım eve gidicem...
adet olamıyorum diye bugün gittim marmara üni. hastanesine.....
tüp bebek merkezinde dosyamı açtırdım doktorla görüştüm.... aşılama için dosyam açıldı... eşim spermiogram verdi... herşey anlatıldı.. ilk etapta adet ol 3. günü aşılama için tedaviye başlıcaz dedi.. sonrada muayene edelim seni dedi... ultrasomda bi baktıııııı
5 haftalık bi minniiişşşş
ağladım saatlerlceeee.................
eşimi çağırdılar odayaaaaa
inanamıyorruummmmmmmmmmm
dedim nasıl olsu bu iş... ben b-hcg yaptırdım... geçen hafta ultrasona girdim.. ee oluyo işte dedi =))))))))
şimdide eve gidiyorum dinlenicem
2 hafta sonra belli olacak.. kese var ama bebei varmı yokmu 2 hafta sonra belli olucak..
dua edin ne olur kızlar... kesede bebişide görelim
allahım sen yardım eettt
ben kaçtım
kendinize iyi bakın
yok ballarım ya 2.5 yıllık evliyim sigorta karşılamıyo zaten bende ilaçları kendim alıodum iğne tadavisi görüodum menogon onuda burdan bi arkadaştan bulmuştum ama sıfırıda tükettim artık doktora söleyemedim fiyatını biilmiodum ama 260 ytlmiş adı puregon 300 alamadım dolayısıylada doktoruda aramadım utandım çünki alamıcam diyemedim:
anladım canım zor gerçekten yaa
keşke yapabileceğimiz birşey olsaydı tatlım
yok ballarım ya 2.5 yıllık evliyim sigorta karşılamıyo zaten bende ilaçları kendim alıodum iğne tadavisi görüodum menogon onuda burdan bi arkadaştan bulmuştum ama sıfırıda tükettim artık doktora söleyemedim fiyatını biilmiodum ama 260 ytlmiş adı puregon 300 alamadım dolayısıylada doktoruda aramadım utandım çünki alamıcam diyemedim:
hoşgeldin canımmm
nasıl gidiyor bakalım hamişlik tatlımm?
slm kızlar hepinize... lapacının durumu heğimize ışık oldu. dua etmeye devam edelim. Rabbim isteyince herşey oluyor....
Şekerim hiç utanıp sıkılma bu çok normal bir durum.açıkçası şimdi bana da böyle bir durum olsa bende alamam bir seferde 260 lira verip.Fakat senin yerinde olsam söylerim.Doktor bey/hanım sordum ilacı fiyatı şu kadarmış ben şu an bunu karşılayamam muadili ve daha ucuz bir ilaç var mı acaba önereceğiniz derim.
Bu arada birisi bizim face deki gruba yazmıştı elinde menogon varmış uygun fiyata veririm diye.
canım yaaaaa bak işte şimdi sinirlendim çünkü elimden bişey gelmiyo :1no2:yok ballarım ya 2.5 yıllık evliyim sigorta karşılamıyo zaten bende ilaçları kendim alıodum iğne tadavisi görüodum menogon onuda burdan bi arkadaştan bulmuştum ama sıfırıda tükettim artık doktora söleyemedim fiyatını biilmiodum ama 260 ytlmiş adı puregon 300 alamadım dolayısıylada doktoruda aramadım utandım çünki alamıcam diyemedim:
iyi cokşükür =)) sen nasıl oldun toparlandınmıhihoyyyt
iyiyim canım ilaçlarımı kullandıkça daha da iyi oluyorumm
bende benim kırmızıları bekliyorum kan testinde çıkmamıştı bakalım
yeni bir ay yeni bir umut demek
bu hafta 3. hamişimiz oldu hergüne bir hamiş sığdırdık inş. hep böyle gider
haklısınız galiba menogon işe yaramadı ilaçlara verdiğim para 350 ytli geçti baştan doktor verseydi bu ilacı alabilirdima ama şimdi alamam zaten açıklamam lazım bu gerçeği cuma gene gidicem eğer olsaydı gelişme aşılama olcaktım gerçi dahada umudumu kaybetmedim ama moralim çok bozuldu ballarım yaa:çok üzgünüm: