Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Kızlr bu hafta başından beri giremedim.pazartesi işler çok yoğundu.dün sabahtan endokrin druma öğleden sonra kadın doğumcuma gittim.rapor aldım 2 gündür evdeyim.p.tesiye kadar evden çalışıcam.evde yattığım zaman hiç bir sorun yok ama ayakta kalıp yürüyünce kahverengi lekelerim oluyor.progestanı vajinal yoldan kullanmaya başladım çünkü acayip baş dönmesi yaptı ağızdan alınca.listeye baktım Lapacıyı da katmışız listemize.hayırlı olsun.darısı geride kalan tüm kardeşlerime.

benı 23 subata yaz kusum mujdeyle donucem ınsallahh:Saruboceq:

:hooray:

bafo tatlım ordamısın? biraz geçmişi okudum çıkmam lazım birazdan bidenem...

çok kötüyüm burdan uzak kalmak kötü oluyor. gece geç saatte de olsa girip haberleri alıp çıkıyorum...
yeni hamişlerimizi çoook tebrik ediyorum. her güne bir hamiş pek güzel olmuşş..

günaydııınnn herkeseeee
geçmişi okudum tek tek...
çoookk sağolun kızlar...allah razı olsun..
dünden beri hepinize dua ediyorum.. rabbim kabul etsin....

lapacı canım kendini nasıl hissediyorsun dün heyecandan ne hissettiğini bile anlamamışsındır bugün güne nasıl başladın

lapacı canım kendini nasıl hissediyorsun dün heyecandan ne hissettiğini bile anlamamışsındır bugün güne nasıl başladın

dün şoktaydım... bugün daha iyiyim... ben 10 gün önce başak bir doktora gidip bariz pcos lu yumurtalarımı görmüştüm ve emindim hamile olmadığıma... hamilesin deyince inanmadım... nasıl yani deyip ağladım masada.... şoka girdim.. hiç birşey demeden çıktım odadan... sonra eve gittim zaten dinlendim ve ancak idrak ettim =)
ama dr dediki 2 hafta sonra kalkp atışlarını duyarsak hamilesin..şimdi kimseye bişi söyleme.. ümitlnme... herşey olabilir dedi...

günaydın kızlar.......

LAPACIIIIIIIIIIIIIIIIII çok sevindim anlatamam mutluluğumu hemen facedekilere haber verdimvalla büroda olmasam kalkar oynardım ama burdada oynayabiliriz nihayet senin halayın :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hepinize günaydın arkadaşlar hava müthiş güzel kar yağmış ve her taraf bembeyaz insan çocukluğuna dönmek istiyor

umarım tatlım hiçbir sorun yaşamazsın :lepi:

çok saol canım yaaa.. gayede girmiş sen haber vermişsin face den =)))
çok teşekkürler...
hamile hissetmiyorum hiç kendimi..
hiç bir belirti yok =))) hemde hiiiçççççç... sadece göğüslerim acıyo
dünden beri hep dua ediyorum sizler için... rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin

günaydın bayanlar
Lapaci canım tekrar tebrik ederim.Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş.daha duuur ben bile hala bazı sabahlar uyandığımda unutuyorum gerinirken aklıma geliyor kollarıma vuruyorum niye gerindim diye.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

zamanla hissetmeye de başlarsın canım herkes aynı belirtiyi gösterecek diye bir kaide yok merak etme sadece Allahtan hayırlısını iste inşallah kalp atışlarını duymayı nasip eder güzel Allahım sana dün senin için çok dans ettik halay çektik artık kalp atışında ne yaparız bilemem canım :dance::dance::dance::dance::dance:

benim de öyleydi tatlım sonradan halsizlik ve aşırı uyku hali oldu ki hala da öyle.İnş. kalp atışlarını da duyarsınız güzelce.bir kitap okuyorum kadın tüp bebek yöntemi ile hamle kaldı.dru her hamile gibi senin de ilk 3 ay içerisinde düşük riskin var dedi.kadın da ama ben herkese söylemek istiyorum söylicem üzüleceğim bir şey olursa da sevdiklerimde benimle üzülsün dedi.aslında düşününce şimdiden söyleyebilirsin de.Allah korusun hiiiç bir şeycik olmaz inş.bu arada kitabın adı "Anneeee Anne Oluyorum"yazarı da Ayşe Aydın tavsiye ederim

amiinn.... inş...
sebincim ya hiiiççç bir belirtim yok... ne ateş, ne idrarda değişklik, ne bulantı, ne ağrı.hiç bir şey.... =)
hayırlısı bakalım.. kan verdim bugün b-hcg için... ne çıkacak bakalım.. inş kalp atışlarınıda duyarım da inanırım hamile olduğuma =)

TOMTOMM şekercim listede senin de adını hamileler arasında gördüm canım.Seni deçoook tebrik ederim.Sağlıkla kucağına almanı dilerim.

ben de aynı sen gibiydim canım hiç beklemiyordum.3 farklı marka idrar testim pozitif çıkmıştı Bhcg 3193 çıkmıştı ama yine de inanamamıştım belirtim flan yoktu göğüs acılarım ve adet gecikmem dışında.taaa ki ultrasonda görene kadar acaba dedim.sabret canım görünce ohhh çok şükür diyeceksin.ve onu gördüğün an diğer kızlar içi dua etmeyi unutma.birbirimizin dualarının çok işe yaradığını düşünüyorum

çok saol sebincim... vallahi içime su serptin....
ben en son 29 kasımda adet oldum.. tam 2 ay oldu... dr a gittim... adet söktürücü kullandım.. adet söktürücü özelliği olan cianperçemi çayı içtim 1 hafta.. çok ağır temizlik yaptım.. koltukları ittim çektim geçen ctesi.... b-hcg negatif çıktı... ultrasondada bariz pcoslar inci inci dizili görününce hamilelik olasılığı sıfında altına inmişti =) adet olup bir an önce soğan kürüne başlıcaktım.... dün adet olamadım diye hemde aşılama için bilgi alayım diye tüp bebek bölümüne gittim... dr baktı herşeye falan..aşılama olmam gerektiğini anlattı... 1 yıldır klomen tedavisine cevap alamamıştım çünkü... eşime spermiogram yaptırdı.. herşeyi konuştuk falan.. birde ultrasonla bakayım ona göre adet söktürücü vericem dedi.. baktı... çok bariz görünüyor dedi... bende çok kronik pcos işte dedim... hayırrr..hamilesiinn dedi... benim dünyam karardı o an... şoka girdim.. ağlamaktan içim dışıma çıktı.. hemen eşimi çağırdılar odaya.. ona gösterdiler.. o beni öyle ağlıyo görünce kötü bişi oldu sanmış.. oda şoka girdi.. masadan kalktım odadan çıktım ama ruh gibi... hiç birşey anlamadım ve sormadım.. kapıda aşılama için bekleyen kadınlar da ağlıyodu mafoldumben
ancak bugün kendime geldim.. şimdi iyiyim... çok şükür....
birde kalp atışlarını duysam daha iyi olucam......
rabbim isteyen herkese versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…