Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

clarita... eğer klomen ve çatlatma iğnesi olduysan yumurtlamada problem vardır... yumurtlama problemi olmayanlarda klomen kullanmıyorlar ki....
dediğin gibi sen bir doktora git..iyice öğren durumunu...

e kuzum bişi soracağım benim adet düzensizliğim yokya soğan sadece onamı yarıyor? birde sence ben bırakıp 7. günmü başlayayım

inşallah canım yarın git gelde ayrıntıları anlatırsın umarım iyi şeyler söyler dr. da hepimiz seviniriz:teselli:

bence doktorunu degistir hatta hemen değiş...

e kuzum bişi soracağım benim adet düzensizliğim yokya soğan sadece onamı yarıyor? birde sence ben bırakıp 7. günmü başlayayım

adetlerin düzenli olabilir..ama pcos var... incilerin var dizi dizi =))) pcos olanlarda soğan kürü işe yarıyor... hormonları dengeliyor sanırım.... zaten pzos hormonların dengesiz çalışması durumu... senin bu kürü yapman yerinde olur derim ben.... şahsi fikrim yani...
keşke adetini bekleseydin... adet olamaynlarda kullanılmaya başlandığında adet söktürüyor... ben olsaydım senin yerinde bırakmazdım.. başlamışken 15 güne tamamlardım... sonra ara verip tekrar 2. küre başlardım.. sanki adet olamamışsın sökülmesi için içmişsin gibi

iyiyim kizlar, yemegimide yaptim tekrar geldim. birlac gun giremedim, kendimi bilgosayardan uzak tutmaya calisiyorum ama aracikta haberlerinizi ogrenmek icin okudum.
yumurtlama gunlerime yaklasiyorum, bakalim hayirlisi bu ay cok hirslandim.

iyiyim kizlar, yemegimide yaptim tekrar geldim. birlac gun giremedim, kendimi bilgosayardan uzak tutmaya calisiyorum ama aracikta haberlerinizi ogrenmek icin okudum.
yumurtlama gunlerime yaklasiyorum, bakalim hayirlisi bu ay cok hirslandim.

eeee böyle alışkanlık olur işte... kimse uzak kalamaz burdan salakcinni

hadi bakalım.. hayırlısı olsun... inşallaahh verimli geçer yumurtlama dönemin... =)

canim sen hala adet olamamissin, ol be cnm artiklülülülülülü
en cok ne kac gun gecikmisti, bundanda daha fazla geciktigi varmi? gerci pco lularda normal gecikmesi ama yinede bi doktora gorunsen sonucta ilacta aldin yine gelmedi.

bence doktorunu degistir hatta hemen değiş...

bu arada kizlar aklima bisey geldi sizinle paylasayim. yeniyil tatilinde almanyaya gitmistik, tabi cok soguk oldugu icin orasi usuttuk kendimizi. esimin teyzeside sise kapatti hepimize, hani icine ates yakarak, ve benim ozellikle bel bolgemede yapti ve dediki bu ay sen cok kolay hamile kalirsin istiyosaniz, artik neden nasil bilmiyorum ama yaslilarin bir bildigi vardir kesinlikle. sizinlede paylasmak istedim birilerine yardimci olur belki.

yok bitanem ben adet oldum... 24 ünde 2 adet gündür adetim ama ilk gün çok azdı bende başladım söktürsün diye şimdi 7. gün diyince ne yapacağımı bilemedim

canim sen hala adet olamamissin, ol be cnm artiklülülülülülü
en cok ne kac gun gecikmisti, bundanda daha fazla geciktigi varmi? gerci pco lularda normal gecikmesi ama yinede bi doktora gorunsen sonucta ilacta aldin yine gelmedi.

ah canım sorma yaaa.. 2 ay oldu artık.. 60 günü tamamladım..yarın sabah gidicem tekrar..başka bir doktora... bakalım o ne dicek
daha önce hep doğum kontrol hapı kullandım pcoslu olduğum için... ama geçen sene yine bırakmıştım ve tam ocaktan marta kadar adet olamamıştım... ahh bu pcos.. iliğimi kurutttu yaaa

bakalım işe yarayacak mı? =))))
ben hiç duymadım şişe kapanması... ateş yanan şişe yakmıyomu seni?

bakalım işe yarayacak mı? =))))
ben hiç duymadım şişe kapanması... ateş yanan şişe yakmıyomu seni?

yakmiyo canim ve masaj gibi geliyo insana rahatlatiyo cok guzel bisey. bende onceden korkuyodum ama cok hosuma gitti insallah yararlida olmustur. kalin siseler var carsida ozel bu is icin satilan, bir catalda sarili pamugu yakip o siselerin icine sokup cikariyosun ve sirtina koyuyolar. ananen babaannen varsa sor bak kesin bilirler. yumurtlama donemim yaklastigi icin ben tekrar yaptircam.

iyi akşamlar kızlar kendinize iyi bakın bugün ki mesaim de bitti şimdilik hoşca kalınzemuszemus

yok bitanem ben adet oldum... 24 ünde 2 adet gündür adetim ama ilk gün çok azdı bende başladım söktürsün diye şimdi 7. gün diyince ne yapacağımı bilemedim

canim benimde adetlerim cok kisa suruyo ve az geliyo. doktoroda hep sormaya unutuyorum. gecen ay bende sogan kuru yapmistim adetim gecikti diye ve 19.gunu geldi kurun soganida icmeye devam ettim, fakat adetimi hic etkilemedi yine az geldi yani.
bunun hakkinda bisey ogrenirsen banada haber ver neden az geliyo bizimkiler boyle.

valla kuş benim eskiden çok yoğun gelirdi sonra doğum kontrol hapından sonra hem azaldı hemde güzü azaldı eskiden 7 gün olurdu şimdi 5 ilk gün leke gibi 2-3 yoğun sonra normal... bu sefer 2 gün gecikince telaş yaptım soğanda içtim ilk gününden itibaren şu an çok pardon ama çamur gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…