benim boyutları gelişimi güzelmiş geçen aylarda çatlatma iğnesi ve klomen kullandım olmadı işte olmayınca olmuyo işte bitek hiç tahlil yapmadı hep kanamam varken çağırdı yumurta takibi yaptı her şey iyi dedi bu ay bi tahlil yaptırıcam çünkü adet düzensizliği aşırı tüylenme ve kilo aldım bakalım hayırlısı
birşey daha var... soğan kürünün adetin kaç gün sürdüğü ile hiç ilgisi yok... kürü yaparken adet olsanda aynen gününe devam ediyorsun.... dediğim gibi asıl mantık belli günlerde yumurta gelişimini sağlayıp düzenli adet olabilmek.. ama pcos lu hastalarda.... o nedenle adetin kaç gün sürdüğü falan hiç önemli değil.... ve ilk başlangışta en az 7. günü başlanıyor.. 10. günüde başlanabilir diyor saraçoğlu...
bende o inci inci dizilmiş görüntüleri görmekten bıktım... hep böyle benim =((((
o hamile kalmış kadın vardı ya.. adım adım iğne vurdurmuş... böylelikle tek yumurtanın gelişimi sağlanmış ve fsh / lh oranı da dengelenmiş.. böylece elde edilen sağlıklı yumurta çatladığında gebelik olmuş... gayet mantıklı.. inşallaaahhhhh yarın gideceğim dr bu yöntemi uygular bende bir an önce anne aday adayı olurum =)
benim boyutları gelişimi güzelmiş geçen aylarda çatlatma iğnesi ve klomen kullandım olmadı işte olmayınca olmuyo işte bitek hiç tahlil yapmadı hep kanamam varken çağırdı yumurta takibi yaptı her şey iyi dedi bu ay bi tahlil yaptırıcam çünkü adet düzensizliği aşırı tüylenme ve kilo aldım bakalım hayırlısı
e kuzum bişi soracağım benim adet düzensizliğim yokya soğan sadece onamı yarıyor? birde sence ben bırakıp 7. günmü başlayayım
iyiyim kizlar, yemegimide yaptim tekrar geldim. birlac gun giremedim, kendimi bilgosayardan uzak tutmaya calisiyorum ama aracikta haberlerinizi ogrenmek icin okudum.
yumurtlama gunlerime yaklasiyorum, bakalim hayirlisi bu ay cok hirslandim.
adetlerin düzenli olabilir..ama pcos var... incilerin var dizi dizi =))) pcos olanlarda soğan kürü işe yarıyor... hormonları dengeliyor sanırım.... zaten pzos hormonların dengesiz çalışması durumu... senin bu kürü yapman yerinde olur derim ben.... şahsi fikrim yani...
keşke adetini bekleseydin... adet olamaynlarda kullanılmaya başlandığında adet söktürüyor... ben olsaydım senin yerinde bırakmazdım.. başlamışken 15 güne tamamlardım... sonra ara verip tekrar 2. küre başlardım.. sanki adet olamamışsın sökülmesi için içmişsin gibi
adetlerin düzenli olabilir..ama pcos var... incilerin var dizi dizi =))) pcos olanlarda soğan kürü işe yarıyor... hormonları dengeliyor sanırım.... zaten pzos hormonların dengesiz çalışması durumu... senin bu kürü yapman yerinde olur derim ben.... şahsi fikrim yani...
keşke adetini bekleseydin... adet olamaynlarda kullanılmaya başlandığında adet söktürüyor... ben olsaydım senin yerinde bırakmazdım.. başlamışken 15 güne tamamlardım... sonra ara verip tekrar 2. küre başlardım.. sanki adet olamamışsın sökülmesi için içmişsin gibi
canim sen hala adet olamamissin, ol be cnm artiklülülülülülü
en cok ne kac gun gecikmisti, bundanda daha fazla geciktigi varmi? gerci pco lularda normal gecikmesi ama yinede bi doktora gorunsen sonucta ilacta aldin yine gelmedi.
yok bitanem ben adet oldum... 24 ünde 2 adet gündür adetim ama ilk gün çok azdı bende başladım söktürsün diye şimdi 7. gün diyince ne yapacağımı bilemedim
bu arada kizlar aklima bisey geldi sizinle paylasayim. yeniyil tatilinde almanyaya gitmistik, tabi cok soguk oldugu icin orasi usuttuk kendimizi. esimin teyzeside sise kapatti hepimize, hani icine ates yakarak, ve benim ozellikle bel bolgemede yapti ve dediki bu ay sen cok kolay hamile kalirsin istiyosaniz, artik neden nasil bilmiyorum ama yaslilarin bir bildigi vardir kesinlikle. sizinlede paylasmak istedim birilerine yardimci olur belki.
bakalım işe yarayacak mı? =))))
ben hiç duymadım şişe kapanması... ateş yanan şişe yakmıyomu seni?
yok bitanem ben adet oldum... 24 ünde 2 adet gündür adetim ama ilk gün çok azdı bende başladım söktürsün diye şimdi 7. gün diyince ne yapacağımı bilemedim
sen kaç gündür içiyorsun?
canim benimde adetlerim cok kisa suruyo ve az geliyo. doktoroda hep sormaya unutuyorum. gecen ay bende sogan kuru yapmistim adetim gecikti diye ve 19.gunu geldi kurun soganida icmeye devam ettim, fakat adetimi hic etkilemedi yine az geldi yani.
bunun hakkinda bisey ogrenirsen banada haber ver neden az geliyo bizimkiler boyle.
2. günüm...dün sabah ve akşam bu gün sabahyerimseniben