Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bende iyiyim canım
bende bekliyorum kırmızıları malum kan testinde birşey çıkmadı yani bu ayda olmadı demektir
ilaçlarımı kullanıyorum biraz daha iyiyim
ben sen ve eda şubat hamişi olacaz galiba

valla bu 5. denememiz olcak çok şükür ikimizinde bi saglık problemi yok herşey normal hatta 25 yaşında ve saglıklı bayanların ortalama 2 3 ay içinde hamiş kalması gerekiyomuş neden olmuyo anlamadık acaba tüplerde tıkanıklık mı var desem hiç bi belirtisi yok kısmet bakalım
gerçi şubatta ankara da olucam eşim gelmiycek ama umarım tezin sizin için dogru çıkar

canım yazarken bi anda içimden öyle geçti
hayırlısı tatlımmm
bizimde 7.denemmiz bitip 8e yol almış olacaz
topik böyle sessiz olunca üzülüyorum aslında
bi anda azaldıkk

canım yazarken bi anda içimden öyle geçti
hayırlısı tatlımmm
bizimde 7.denemmiz bitip 8e yol almış olacaz
topik böyle sessiz olunca üzülüyorum aslında
bi anda azaldıkk

sizde bi problem varmıydı canım
ya artık bende eskisi kadar sık girmiyorum burası öyle güzel bi yerdi ki başlarda konuşuyosunuz sohbet falan ama bi süre sonra bunalmaya başladık ya da kendi adıma konuşayım bunalmaya başladım o kadar sevindim ki hamiş kalan arkadaşlara ama her hamiş haberinden sonra çıkıp agladım neden bende degil neden onlar diye sonra belirtiler olur olmadık belirtiler yaşamaya başladım ama hepsi psikolojik artık eşimde bunalmaya başlamıştı herkes biraz değişiklik peşinde galiba en dogrusuda bu bebek fikrinden uzaklaşmaya ihtiyacı var herkesin

bende iyiyim arkadaşlar çok şükür bu sabah vücut ısımı ölçmeye başladım ve ilk günkü ısım 35.6 çıktı bakalım hayırlısı inşallah bu ay hepimiz tutturabiliriz kaydirigubbakcemile2

haklısın belki de tatlımmm
uzaklaşmak belki de iyi gelir ne diyebilirim
bizde bende problem yoktu dr a gittiğimiz bi 8 ay deneyip gelin dedi eşim kontrolden falan geçmedi yai
şubatta 8 ay doluyor
olmazsa mart ayında dr a gideriz

kızzzzzzzllllllllllllaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
lapaacı hamilleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kısaca anlatıp gideyim.. izin aldım eve gidicem...
adet olamıyorum diye bugün gittim marmara üni. hastanesine.....
tüp bebek merkezinde dosyamı açtırdım doktorla görüştüm.... aşılama için dosyam açıldı... eşim spermiogram verdi... herşey anlatıldı.. ilk etapta adet ol 3. günü aşılama için tedaviye başlıcaz dedi.. sonrada muayene edelim seni dedi... ultrasomda bi baktıııııı
5 haftalık bi minniiişşşş
ağladım saatlerlceeee.................
eşimi çağırdılar odayaaaaa
inanamıyorruummmmmmmmmmm
dedim nasıl olsu bu iş... ben b-hcg yaptırdım... geçen hafta ultrasona girdim.. ee oluyo işte dedi =))))))))
şimdide eve gidiyorum dinlenicem
2 hafta sonra belli olacak.. kese var ama bebei varmı yokmu 2 hafta sonra belli olucak..
dua edin ne olur kızlar... kesede bebişide görelim
allahım sen yardım eettt
ben kaçtım
kendinize iyi bakın

inanmıyorum lapacı yaaaa mucize gibi bişey bu süpersinnnnnnn
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

bende gidicem tüp bebek merkezine tüpü duyan bebek hemencik geliveriyor kaydirigubbakcemile3

var y lapacı yazdıgını defalarca okudum dönüp dönüp okuyorum ya hala inanamıyorum

çok ama çokkkkkkk sevindim senin adına hadi hayırlısı umarım devamı da hayır getitrir de tamamen sevinç çığlıkları atarız hep birlikte Allah sağlık ve sağlıklı bi bebiş nasip etsin canım:ecrin_bebek::sm_cool:

içimden seni geçiriyordum doktora gideceğini bildiğim için merak da etmiştim sayfadan bi çıkıp gireyim dedim ki müthiş haberle ortalığı yıkmışsın maşallah canım ya kendim oluş gibi çok sevindim ve bu sevinç yazmakla bitmez güzel güzel dinlen de kesede bebiş görüldü haberiyle dön bize tekrar tebrik ederim eşini ve seni Allah devamına erdirsin inşallah:Saruboceq:sositososito:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…