Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım yaa.. üzülme lütfeeennnn.. bunu demek kolay biliyorum ateş düştüğü yeri yakar.. ama herşey allahtan... elinden gelen herşeyi yaptın ama zamanı değilmiş demekki rabbim verdiği gibi geri aldı...
güçlü ol.. bir an önce toparlan ki yeniden bu mutluluğu yaşamak için gücün olsun.....
allah yardımcın olsun... umarım toparlarsın kendini en kısa zamanda

lapaci yeni belli oldu daha hafta sonu test yaptım ....allahım dualarımı kabul etti

aşkolsun sana bullancak =) ne kadar da sakin sakn yazmışsın yaaa.... ben olsam yedi cihana haykırırdım =))))))))
al bakalım o zaman bu da senin için hallaaayyyy :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

allah tamamına erdirsin inşallahh
:dance:
:hooray:

canım benim dua edelim hepbirlikte cok mu küçüktü bebiş. kan degerlerin nasıldı düşük riski olanlar için ilaç falan veriyolar, kan geliyosa düşük olmuş olabilir ama lütfen hırpalama kendini nasıl olsa bebegin oluyo bak bidaha olur. Hiç olmayan ve defalarca tedavi gören yıllardır deneyen arkadaşlarımız var. hamdolsun senin olmuş ve tekrarı nasip olur inşallah. son durumun nasıl kan degerlerin ?

öyle yapayım canım adetim normalin çok altında yani kanamam çok az geliyor o yüzden başlasammı diye tereddüt ettim ama 7.günü bekleyeyim. lapacı da okumuş zaten saraçoğlunu o da 7. ve ya 10. günü başlayın diyormuş öyle yapalım bakalım hayırlısı canım.a.s

kızlar ben adet gününü 1gün kabul ettim ve 7gün başlamıştım. yani en erken adetin 7.günü başlanılıyo diye biliyorum

canım benim Allah yardımcın olsun inşallah değerin 600'ün üstündedir de en azından rahatlarsın. ama bebişin düşmüş olsa bile kendini üzme lütfen herşey Allahtan geliyor bekle yine yaşatacaktır sana o güzel duyguyu yüce Rabbim :teselli:

kızlar ben adet gününü 1gün kabul ettim ve 7gün başlamıştım. yani en erken adetin 7.günü başlanılıyo diye biliyorum

bitanla öyle yapmaya karar verdik canım ben kararsızdım sonunda kararım kesin 7.günü başlayacağım bende.a.s

tatlım öncelikle sakın olmaya çalış biliyorum zor ama senin sağlığında önemli umarım herşey yolundadır ama eğer bebişin gitmek istediyse bir bildiği var demektir yaşam döngüsü bu hiçbir sağlık sorunu olmayan annelerinde yaşadığı ve çoğumuzun yaşadığı bir durum bu yüzden kendini helak etme canım

büyük bi ihtimalle bebişim düştü çünkü utrasynda gözükmedi doktor kimyasell gebelikte olabilr dedi. kan sonuçlarımı 3 de alcam bugun bide kürtaja gerek kalmadan bebiş kendi düştü diede seviom bi andan daa ama ister istemez alıştırmıştık kendimiizii ama ne yapalım diorum artık herşey allatan alanda allah vere de allah 20 sibndeki degerim 644,5 di 24 ünde ki degrim 672,9 du baaklım bu kaç çıkacak ...

bende böyle biliyorum... adetin ilk gününü 1. gün kabul edip en erken 7. günü başlanmalı.. adetin az olması çok olması kısa sürmesi uzun sürmesi hiiçç öenmli değil.... 8. 9. yada 10. günüde başlanabilir...
birde saraçoğluna sormuştum ne zaman yapmalıyım kürü çalışıyorum ben demiştim.. bu cevabı verdi bana

Merhaba,

Soğan kürünü arzu ederseniz sabah-akşam, akşam yemekten önce ve gece uyumadan önce,öğleden evvel ve öğleden sonra, aralarında 3 saat fark olmak şartı ile aç karnınıza ve ılık olarak içebilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz.

Hekim kontrol ve önerilerini ihmal etmeyiniz.

tamam canım 7.günü sabah aç karnına, akşam da yatmadan önce taze olarak yapar içerim işten eve gittiğinde zaten yemekle uğraşınca vakit olmaz o yüzden yatmadan yapmak en iyisi olacak galiba:1rolleyes:

benim bi arkadaş vardı soğan suyunu zayıflamak için içiyordu koku ve tadına fazla dayanamadı bıraktı en fazla 1 hafta içti sanırım şimdi onun faydası da dokundumu ki diyorum çünkü çocuk istediler hemen oluverdi keşke o zaman bende mi içseydim diye düşünüyorum da arkadaşlar nasip artık istemeden çocuk konusuna dönüp dönüp duruyorum Allah hakkımızda hayırlısını en kısa zamanda verir inşallah :Saruboceq:

kızlar ben geldim varmı güzel haber mhmt hakkında hayırlısı neyse o olsun stres yapma kendine

kızlar bu soğan kürünü bu ay bende yapmayı düşünüyorum gebelik olmazsa peki benim anlamadığım konu şu saraçoğlu bi yerde kahverengi soğan demiş biyerde beyaz soğan hangisini yapçaz biz bu ay çörek otu bal tarçın yaptım olmazsa bunu denicem

hoşgeldin clarita.... bildiğimiz yemeklik soğan var ya.. dışı kahverengi ama içi beyaz olan.. o soğandan olacak.. mor soğan falan olmuyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…