Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

veeeeee..mesai biterrr.. lapacı giderrr...
herkese iyi akşamlllaaarrr
opuyorumnanaktan
kendinize iyi bakınn....
yarın doktordan gelince hemen girip yazıcam sonucu =)) bakalım ne dicek..

opuyorumnanaktan
kendinize iyi bakınn....

benimde bitmek üzere yarın git bakalım nasıl dktor... hayırlısı

valla kuş benim eskiden çok yoğun gelirdi sonra doğum kontrol hapından sonra hem azaldı hemde güzü azaldı eskiden 7 gün olurdu şimdi 5 ilk gün leke gibi 2-3 yoğun sonra normal... bu sefer 2 gün gecikince telaş yaptım soğanda içtim ilk gününden itibaren şu an çok pardon ama çamur gibi:KK43:

benimki hep boyledi hicbirzaman 6-7 gun surmedi. son zamanlardada 2 gun bayagi yogun geliyo 3. gunden sonra kahverengi leke leke geliyo. seninki neden acaba camur gibi? insallah normaldir bu durumlar. birde hamile kalmaya calisinca herseye dikkat eder olduk.

benimki hep boyledi hicbirzaman 6-7 gun surmedi. son zamanlardada 2 gun bayagi yogun geliyo 3. gunden sonra kahverengi leke leke geliyo. seninki neden acaba camur gibi? insallah normaldir bu durumlar. birde hamile kalmaya calisinca herseye dikkat eder olduk.

yok kuşum emin ol takılası bişi değil... 1 gün bile gelse sağlıklı bir halde olduğun anlaşılıyor...sen takma kafana...sen yurtdışındamı yaşıyorsujn

opuyorumnanaktan
kendinize iyi bakınn....

iyi aksamlar canim, kendine iyi bak.
yarin merakla haberlerini bekliyoruz doktordan.
hoscakalll

kızlar nasıldınız bakalım bugun sabahtan gıremedım...aksam okudum ama gecmıse yetısemedım yenı haber yokmus onu ogrendım hayırlısı olsun hepımız ıcın ınsallah

kızlar nasıldınız bakalım bugun sabahtan gıremedım...aksam okudum ama gecmıse yetısemedım yenı haber yokmus onu ogrendım hayırlısı olsun hepımız ıcın ınsallah

oo hoşgeldin nasıl bakimm oda havalr....

nabersiniz kızlaropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

günaydın arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir güne iyi başladık umarım hep iyi gider zemuszemus

iyiyim canım nasıl olsun kırmızılar bitsin diye bekliyorum

HALEV hoşgeldin canım günaydın nasılsın
offf o kırmızılar bendede belirtiler başladı yüzümde sivilce kaşlarım hemen çıktı karnım şiş bakalım haftaya belli olur
halevcim günaydın

X