tatlım soğan küründe bildiğimiz dışı kahverengi olan soğan kullanılacak beyaz yada dışı mor olan değil soğan kürü eğer rahimde kist varsa eritiyor ve rahmi temizliyor yani iltihap vs varsa temizliyorkızlar bu soğan kürünü bu ay bende yapmayı düşünüyorum gebelik olmazsa peki benim anlamadığım konu şu saraçoğlu bi yerde kahverengi soğan demiş biyerde beyaz soğan hangisini yapçaz biz bu ay çörek otu bal tarçın yaptım olmazsa bunu denicem
tatlım çoğumuz işteyiz ve zaman buldukça cvp yazabiliyoruzkızlar kimse cevap yazmıyo herkes topcte gözüküyo ama
hoşgeldin clarita.... bildiğimiz yemeklik soğan var ya.. dışı kahverengi ama içi beyaz olan.. o soğandan olacak.. mor soğan falan olmuyor....
sağol canım bu ay olmazsa denicem peki diyelim kullandık bide regl gününe 5 gün kala tekrar yapın diyo onuda yaptık diyelim o ay içersinde gebelik oluşursa kötü bir yan etkisi olurmu
selam ben geldim kizlar nasilisiniz?
bu soğan kürünü pcoslular ve kisti olanların uygulaması daha doğru diye biliyorum ben..sen yinede araştır....
adete 5 gün kala değil..... doğum kontrol hapını nasıl günü gününe alıyorsun bu kürüde öyle günü gününe uygulayacaksın.. adetin 7-10. günü arası başlayacaksın... 15 gün kullanacaksın... 7 gün ara vereceksin... tekrar başlayıp bu sefer 10 gün kullanacaksın...yine ara vereceksin..... zaten bu süre senin adetine 5 gün kalaya falan denk gelecektir... gelmesede sorun değil.. öenmli olan senin gün sayın... orda belirtildiği kadar kullanıp bırakman gerekiyor...
verilen ara ne kadardı çok emin değilim.. aklımda kalan bu.. sen iyice araştır emin ol.. yanlış birşey yapma...
bu arada eğer adetim geçerse o zaman hemen bırakman gerekir.. adet geçene kadar bir zararı olmaz.....
benim saraçoğlunun sitesinden okuduğum bu
sağol canım iyice araştırıcam bu pcos ultrasonda belli olurmu benim adetlerim düzeni bozuldu bide aşırı tüylenme oldu dr. herhangi bi test yapmadı bugüne kadar hep ultrasonda baktı her şey normal güzel gözüküyo dedibu ay devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum bakalım nolcak
tüylenme adet düzensizliği falan pcosu akla getiriyor ama net sonuca ultrason görüntüsü ve hormon testleriyle varılıyor....
inşallah yoktur.. tam baş belası..insanın yakasına bir yapıştımı bırakmıyor =(
inşallah yoktur canım ultrasonda hiç bişey çıkmadı ama bu ay bide adetin 3 günü giip bi tahlil yaptırcam özel dr. gidiyorum herşey iyi bidaha gelme kendi haline bırak dedi 2 3 ay bekleyelim dedi bu sefer devlet hast. gitçem bakalım inş.bişey çıkmaz
inşallah bir şey çıkmaz... birşey olsa özeldeki dr söylerdi diye düşünüyorum.. birşey yk gelme dediğine göre yoktur gerçektende.. ama test yapmadan da nasıl verdi bu kararı onu anlamadım :uhm:
hayırlısı olsun hakkında..
inşallah hepimiz tez zamanda sağlıklı minicik kalpleri taşırız içimizde :Saruboceq:
amin canım önce sizlere versin benim bitane meleğim var şükrediyorum ona rabbim sağlık versin inşallah rabbim isteyen herkese verir benimde yavruma bi kardeş
allah uzun ömür versin.. sizlere bağışlasın
inşallah bir şey çıkmaz... birşey olsa özeldeki dr söylerdi diye düşünüyorum.. birşey yk gelme dediğine göre yoktur gerçektende.. ama test yapmadan da nasıl verdi bu kararı onu anlamadım :uhm:
hayırlısı olsun hakkında..
inşallah hepimiz tez zamanda sağlıklı minicik kalpleri taşırız içimizde :Saruboceq:
sağol canım iyice araştırıcam bu pcos ultrasonda belli olurmu benim adetlerim düzeni bozuldu bide aşırı tüylenme oldu dr. herhangi bi test yapmadı bugüne kadar hep ultrasonda baktı her şey normal güzel gözüküyo dedibu ay devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum bakalım nolcak
vallahi benimkinde ilk ultrasonda gördü inci inci dizilmiş yumurtacıklarım sonra test yaptı 6,5 a 8,46 çıktı... yani fshım ld emden düşük çatlamıyormuş(
vallahi benimkinde ilk ultrasonda gördü inci inci dizilmiş yumurtacıklarım sonra test yaptı 6,5 a 8,46 çıktı... yani fshım ld emden düşük çatlamıyormuş(