Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

tamam o zaman başlayım bende o zaman ilkini akşam başlasam sorun olmaz herhalde dime. sorularım biraz sıkıcı ve fazla olabilir kusura bakmayın arkadaşlar:kedi:

e şimdi başlayabilirsin evdeysen yada imkanın varsa...ama yoksa bence akşam başlarsın

benimkini söktürdü... bence başla

halev, edut.. kendinizce başlamayın kürlere.. iyice araştırın.. saraçoğlunun sitesinde her bilgi var ordan bakın....
adetin 7. günü başlayıp 15 gün içmek gerekiyor.... ilk kullanımda... 2. kullanımda 10 gün içiliyor...
bunu nedeni de yumurtalar 7. günü gelişiyor.. soğan kürüde yumurtaların büyümesini sağlıyor... o nedenle 7. günü içilmeli... pcos olup adet olamayanlarda adet söktürücü özelliği var.. ama pcos yoksa o zaman soğan kürü kullanılmamalı...
iyice araştırın... öğrenin..sonra uygulayın.. saraçoğluna soru yazın..hemen cevaplıyor.. ben yazdım cevap aldım..... direkt kendisinden duymak daha doğru olur

birşey daha var... soğan kürünün adetin kaç gün sürdüğü ile hiç ilgisi yok... kürü yaparken adet olsanda aynen gününe devam ediyorsun.... dediğim gibi asıl mantık belli günlerde yumurta gelişimini sağlayıp düzenli adet olabilmek.. ama pcos lu hastalarda.... o nedenle adetin kaç gün sürdüğü falan hiç önemli değil.... ve ilk başlangışta en az 7. günü başlanıyor.. 10. günüde başlanabilir diyor saraçoğlu...

e şimdi başlayabilirsin evdeysen yada imkanın varsa...ama yoksa bence akşam başlarsın

imkanım yok canım çalışıyorum ben akşam eve gidince yapmaya başlarım. akşam yatarken mi yoksa yemekten önce mi içmeliyim saraçoğlu öğle yemeğinden ve akşam yemeğinden önce yazmış ama ne çare işte olduğum için öğleni unutmam gerekiyor o yüzden sabah içmemin sakıncası varmıdır:uhm:

canım bende bu ay başlayacağım soğan kürüne ama adetimin 3. günü oldu. başlasam zararı olurmu :uhm:

halev cim benimde bugün 4. günüm adet bitiminden en erken 7 gün sonra diye biliyorum ben ben 7 gün sonra başlamayı düşünüyorum bence sende bekle bikaç gün daha beraber yapalım gelişmeleri beraber yazarız :))

supreme ben varım:CüvCüv:

akannehir
sen hamilemiydin bullancaaakkk???? ben nasıl atladım bunu yaaa.. halayımı çektim mi ki acaba? burası çok kalabalık oldu birde sen çok sık girmiyorsun o yüzden hatırlamadım ben seni :kedi:
ne kadarlık miniş?? nasılsın peki...

1 haftadır havalardayken yere çakıdım resmen bebişim kaydı gitti ellerimden mafoldumben :gitme:
3 gündür hastanelerde süründüm resmn sabah doktordaydn utrasyona girdim bebişim
yok dış gebelkte yok büyük bi ihtimalle düüüştü.. çünkü 3 gün dür kan ve parça geliiio..... bugün tekrardan kan verdim degerlere bakacak 600 aldına indiyse deger beebişimm düşmüş olacak.... bende kafayı yemiş olacagım oofffffffff oooffff

X