KIZLAR SELAM,
KIRMIZILAR TAM GUUNUNDE TESRIF ETTI YENI BUYUK GUNUM 23 SUBAT
HEPINIZIN DUASINA IHTIYACIM VAR
YARIN KISMETSE IGNELERE BASLIYORUM kaydirigubbakcemile5
KIZLAR SELAM,
KIRMIZILAR TAM GUUNUNDE TESRIF ETTI YENI BUYUK GUNUM 23 SUBAT
HEPINIZIN DUASINA IHTIYACIM VAR
YARIN KISMETSE IGNELERE BASLIYORUM kaydirigubbakcemile5
bitan hoşgeldin...
nasılsın bakalıımmm
sağol canım iyiyim sen nasılsın geçmişi okudum hangi doktora gidiceksin sen bakim belki öbür ay bana lazım olur :)) ben bi hafta sonra soğan suyuna başlıycam kısmetse inşallah faydasını görürüm
edut yaaaa... çoookkkk saaağğooollll
:asigim:
hemen araştırayım ben... çok araştırdım bulamadım ben.. ansıl sevindim bilemezsin canım yaaaa :1hug:
----http://www.yoldemir.com/Default.aspx?pageID=5&nID=233
neymiş fiyatı? birde özel muaynesi varmı üniversitedemi bakıyor
inceledim canım benim bu ay 4. denemem olucak bi sene bi şansımı deniycem olmazsa bu doktor aklıma yattı ona giderim soğan kürüne başlıycak kimse yok mu yaa gelin hep beraber başlıyalım.Mevlam derdi de vermiş dermanını da kaydirigubbakcemile5
inceledim canım benim bu ay 4. denemem olucak bi sene bi şansımı deniycem olmazsa bu doktor aklıma yattı ona giderim soğan kürüne başlıycak kimse yok mu yaa gelin hep beraber başlıyalım.Mevlam derdi de vermiş dermanını da kaydirigubbakcemile5
canım bende bu ay başlayacağım soğan kürüne ama adetimin 3. günü oldu. başlasam zararı olurmu :uhm:
adetin 7. günü başlanıyor.. öyle yazıyor saraçoğlunun sitesinde
benim 7 gün bile sürmeyecek gibi çünkü 3 gündür avuç kadar bile olmadı kanamam heran bitecek gibi duruyor 2 gün daha az az gelir biter normalde olsa 8 gün sürüyordu. ayrıca bu soğan kürü adet söktürmüyor mu en azından kanamayı çoğaltır da kanal yollarını daha iyi temizler gibi geliyor ya ne yapsam bilmiyorumkismile
Slm arkadaşlar