Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım adetin ilk gününden itibaren ölçeceksin yükselme olduğu zaman yumutluyosun demekmiş bende ölçtüm hep 36.1 di 10 gününden 12 güne kadar 36.4 idi o günleri değerlendirdim ama eşim feci şekilde gripti bilmiyorum işe yararmı bu günde ısım 36.2 düştü

anladım canım teşekkür ederim peki akşam mı yoksa sabah mı ölçmeliyim ve yumurtlamanın ısısı en yüksek kaç oluyor:uhm:

kızlar kimsenin bilgisi yokmu bu konuda

Sigara sperm sayısını, hareketini ve yapısını olumsuz etkiler. ... Basit bir soğuk algınlığı bile sperm sayısını ve kalitesini bozar

internette arayınca bu yazıyı gördüm.. ayrıca antibiyotik kullanımıda etkiliyor diyor

anladım canım teşekkür ederim peki akşam mı yoksa sabah mı ölçmeliyim ve yumurtlamanın ısısı en yüksek kaç oluyor:uhm:
hersabah aynı saatte yataktan kalkmadan önce ölçmen gerekiyo ısıya gelincede herkesin ısısı değişiyo en yüksek 36.8 oluyomuş sen hemen yarın sabah başla o ısı üzerinden takip et 1 derece bile artma ihtimali oluyomuş

edut yaaaa... çoookkkk saaağğooollll
:asigim:
hemen araştırayım ben... çok araştırdım bulamadım ben.. ansıl sevindim bilemezsin canım yaaaa :1hug:

canım...bence bu adam bayağı iyi gibi... sen bu sefer bundan randevu al bütün tetkiklerinlede git hemde havan dağılır... kafaya taktıkça adet olunmuyor ben 22 sinden beri bekliyordum 2 gün geciktridm resmen ilk defa... ama kendim yaptım bunu o yüzden takma diycem olmayacak takılıyor... ama değişim insanı şevke getiririri bu doktora git bence...banada haber ver belki bende gelirim sonra:)

Sigara sperm sayısını, hareketini ve yapısını olumsuz etkiler. ... Basit bir soğuk algınlığı bile sperm sayısını ve kalitesini bozar

internette arayınca bu yazıyı gördüm.. ayrıca antibiyotik kullanımıda etkiliyor diyor

tüh bu ayda tutmadı ozaman dün yumurtladığımı tahmin ediyorum ama eşim feci şekilde grip iki gündür yatıyo neyse kısmet napalım hayırlısı sağlık olsun

kahvaltı hazırlıcam kızlar sonra görüşürüz anca kalktık bu gün he çıkmadan bişey sorcam rüyamda annemin öldüğünü gördüm çok üzüldüm nette baktım güzel bir haber alcakmışım öyle yazıyo çok üzüldüm ama ağlayarak uyandım

ya kızlar bişey sorcam samsak tı galiba şu bamya işini anlatacak olan arkadaş nasıl yapmış halası ben kaçırdım CADIARZU

canım...bence bu adam bayağı iyi gibi... sen bu sefer bundan randevu al bütün tetkiklerinlede git hemde havan dağılır... kafaya taktıkça adet olunmuyor ben 22 sinden beri bekliyordum 2 gün geciktridm resmen ilk defa... ama kendim yaptım bunu o yüzden takma diycem olmayacak takılıyor... ama değişim insanı şevke getiririri bu doktora git bence...banada haber ver belki bende gelirim sonra:)

özgeçmişi oldukça iyi... araştırdım hemen..bugün arıcam bakalım muayenesi ne kadar =))
aklıma yatarsa ctesiye randevu alırım...
ya ben kafayı takmıyorum...çoookk rahatım ilginç bir şekilde son 3 aydır.. hiç stres yapmıyorum... hayırlısı olsun bakalım....
haberdar ederim senide :KK66:

ya kızlar bişey sorcam samsak tı galiba şu bamya işini anlatacak olan arkadaş nasıl yapmış halası ben kaçırdım CADIARZU

bilmiyorum canım garip bi soru sorcam yemeğinimi nasıl yaptığını soruyon yoksa bamya kürümü var hamilelik için öyle bişey varsa kaçırmıyım buzkuk dolu bamyayla

bilmiyorum canım garip bi soru sorcam yemeğinimi nasıl yaptığını soruyon yoksa bamya kürümü var hamilelik için öyle bişey varsa kaçırmıyım buzkuk dolu bamyayla
yok tatlım ya yemeği değil kaydirigubbakcemile3 halası uzun süredir tedavi görüyormuş ama olmamış sonra bamyayı beline bağlamış bu ay hamile kalmış ayrıntıları öğrenip anlatacaktı ama ben 2 gündür tam takip eemediğim için kaçırdım onu soruyorum :roflol:

hersabah aynı saatte yataktan kalkmadan önce ölçmen gerekiyo ısıya gelincede herkesin ısısı değişiyo en yüksek 36.8 oluyomuş sen hemen yarın sabah başla o ısı üzerinden takip et 1 derece bile artma ihtimali oluyomuş

çok sağol canım ya 2 günm bilmeden gitti ama olsun hayırlısı bakalım kaydirigubbakcemile3 sabah ilk işim o olacak unutmamak için de saatimi kuracağım "uyan ısı ölçme vakti geldi " diye :1hug:

bende hiç belirti yok.ama adet öncesi de göğüslerimin şişip hassaslaştığını hiç farketmiyordum. bende öyle bişey olmuyo galiba. benim adetlerim 30 günde oluyo genelde. bu ay yumurtlama akıntısını 13. günü hissettim. aslında 1 veya 2 şubatta adet olmalıyım ama yumurtlamadan 14 gün sonra oluyosa 29 unda filan adet olmam gerekiyo. bi fikriniz varmı

Vallah bende bilmiyorum. Ama benim kide seninki gibi yani normalde 30günde bir oluyo ama bazen 1-2 gün gecikiyo

arkadaşlar öğleden sonra görüşürüz yemek vakti geldi şimdilik kendinize iyi bakın gerçi sayfayı kapatmıyorum.

KIZLAR SELAM,
KIRMIZILAR TAM GUUNUNDE TESRIF ETTI YENI BUYUK GUNUM 23 SUBAT

HEPINIZIN DUASINA IHTIYACIM VAR

YARIN KISMETSE IGNELERE BASLIYORUM kaydirigubbakcemile5

X