yok bi değişiklik canım yaa....
ya bugün soğan kürüne başlayacağım yada ctesi doktora gideceğim tekrar. ne yapsam karar veremedim... bugün 59. gün oldu yaaa =(((
sen nasılsın aysel.. tansiyon düzeldi mi? kan testinden de birşey çıkmamış.. hayırlısı olsun bakalım
aramızda hamiş varsa bana bilgi verebilir mi illa akıntı olması gerekiyo mu?
canım ben kaç aydır hamiş kalamıyom diye bi arkadaşla konuşuyodum onun bi akrabası 2 3 ayda bi adet oluyomuş ve hiç doktora bile gitmemiş zaten çok bilgili de değilmiş ama 3 tane kızı varmış. biz çok takıyoruz da ondan bence..
huhuuu kizlar size sesleniyorummmmmm...persembede kimler var bu hafta
canım perşembe listesini hazırlayacak yok ki
sebin bu hafta izinli olacak evde dinlenmesi gerekiyormuş
gaye topiğe sürekli girmeme kararı aldı tatlımmm
o yüzden listeyi devralan kimse olmadı
canım dr a görün istersen ilk önce tatlımmm
tansiyonum düzeldi daha iyiyim canım
hepsi stresten kaynaklanıyormuş
çalışırkende stres olmaması mümkün değil ki
ilaç vermiş bi süre kullanıp bırakacam
cnm hamislerden duyduguma göre akinti oluyormus. fakat adetden önce kesilip tekrar devam edebiliyormus.benimde iki gün önce kesilmisti dün tekrar basladi. 5 günüm kaldi bakalimboshayallersmile
sağol canım inşallah hepimiz hayırlı sağlıklı hamiş oluruz. sende başka belirti var mı
öyle yapayım.. bugün arayayım dr umu da randevu alayım ctesi giderim.. böyle olmayacak...
valla ayselcim.. herşeyin başı sağlık.. dikkat etmek lazım.... sağlık elden gittikten sonra herşeyin olsada ne işe yarar.... üzmeyelim kendimizi... stres yapmayalım... dinlenelim.. kafamızı boşaltalım...
çok zor.. hiç kolay değil bunlar ama başka çare de yokki
erkaymak canım belirtilere takılma derim
herkesin belirtisi çok farklı oluyor tatlımm istersen gününün geçmesini bekle
Insallah canim.
Vallah bilmiyorum gögüslerim sisti yine ama hep adet öncesi oluyo. acima sizilama felan yok. Kasiklarimda ara ara bazen batmalar oluyo. ( bude oluyodu ama :) ) suanda cok gaz var ...Ama sogukdanda olabilir. Yani herseyin bi aciklamasi var canim:)
Sadece farkli olarak akintim devam etmeye basladi cok olmasada . Bide dünden beri kipriklerim cok karisti rimel bile kullanamiyorum yani fayda etmiyor. Biyerde okumustumda bunuda :)
Sende varmi belirti?
öyle yapayım.. bugün arayayım dr umu da randevu alayım ctesi giderim.. böyle olmayacak...
valla ayselcim.. herşeyin başı sağlık.. dikkat etmek lazım.... sağlık elden gittikten sonra herşeyin olsada ne işe yarar.... üzmeyelim kendimizi... stres yapmayalım... dinlenelim.. kafamızı boşaltalım...
çok zor.. hiç kolay değil bunlar ama başka çare de yokki
arkadaşlar ben vücut ısısını dikkate alarak denemeyi düşünüyorum fakat adetim bittikten sonra mı ısımı ölçmeye başlamam gerekiyor