Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar naptınız bensiz bakıyım
ne zaman gelsem tam yazaren tek kalıyorum:)

merhaba kızlar ben yumurta tedavisindeyim iğne kullanıorum ama grip oldum ya antibiyotik kulanabiliomuyum bilen varmı?

günaayyddıınnn bayanllaarrrrrrr..........
herkese sıcacık bir gün dilerim =))))
opuyorumnanaktan

günaydın bu soğuk havada gerçekten sıcacık birgün diliyorum bende...........

kızlar ben bugün 5+1 günlük oldum doktor haftaya bugün yani 1 Şubatta çağırdı beni. Keseyi ve kalp atışını görebilmemiz için.

Ya kızlar benim çok uykum var hep yorgunum. Gözlerim kapanacak adeta. Gecede uyu, uyan, uyu, uyan. habire gaz sancısı. Sanırım doktorun verdiği düşük önleyicinin de etkisi büyük. Sizlerde durumlar nasıl.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

kızlar ben bugün 5+1 günlük oldum doktor haftaya bugün yani 1 Şubatta çağırdı beni. Keseyi ve kalp atışını görebilmemiz için.
canım hadi bakalım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

Günaydin herkese bende geldim...Ugurlu Persembede kimler var bu hafta? Benide yazin kizlar. Sogukdan mi bilmiyorum ama bugün cok gaz var bende karnim davul gibi pantolonumu bile kapatamadim kaydirigubbakcemile3 Bide kizlar duydunuzmu bilmiyorum hamilelikde kiprikler karisirmis diyolar. Dünden beri bende bunu farkettim ya rimel bile yapamadim olmuyo anlamadim gitti

lapaciiii var mı bir gelişme?
mercam evet yaaa burası da soğuk her yer bembeyaz zatennnn

yok bi değişiklik canım yaa....
ya bugün soğan kürüne başlayacağım yada ctesi doktora gideceğim tekrar. ne yapsam karar veremedim... bugün 59. gün oldu yaaa =(((
sen nasılsın aysel.. tansiyon düzeldi mi? kan testinden de birşey çıkmamış.. hayırlısı olsun bakalım

slm kızlar... benim adetima 1 hafta var ama bebiş adına hiç umudum yok. çünkü bi topikte okumuştum hamileysen yumurtlamadan sonraki akıntı hiç kesilmeden devam edermiş. ama bende hiç akıntı yok.

günaydın arkadaşlar biraz geç girdim bugün işler vardı. nasılsınız bakalım umarım herşey istediğiniz gibidirzemuszemus

canım dr a görün istersen ilk önce tatlımmm
tansiyonum düzeldi daha iyiyim canım
hepsi stresten kaynaklanıyormuş
çalışırkende stres olmaması mümkün değil ki
ilaç vermiş bi süre kullanıp bırakacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…