Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

aysel kuşum bişey cıkmaması güzel kan degerlerinde güzel cıksında içimiz rahatlasın bakalım =)

evet dr şimdilik birşey bulamadı
sadece stres yapmayı bırak dedi
test sonuçlarına bakacaz dedi
bende eşimden gelecek haberi bekliyorum tekrar dr a o gidecekti

senin hamilelik nasıl gidiyor tatlım? hayatınızda değişiklikler oldu mu?

kızlar hepinizi öpüyorum

akşam eve gidince test yapıcam
hadi bakalımkaydirigubbakcemile2

gayee canım okudum yazdıklarınıda bence hayırlısı böyleymiş ama bak şunu kafandan çıkarma neolursun sende şu ana kadar bi problem yok sen ne zamanki bırakıcaksın kafandan siliceksin bebek oldumu olmadımı diye o ay pozitif cıkıcak. sadece biraz kafanı dagıt başka şeylere yogunlaş olur mu? ne güzel ya kursa da başlamışsın =) kurs cok faydalı olucak hemde eglenceli, yeterki sen üzülme emi kuşumm olumunekankayizsmile

tatlım dr çok şekerdi sanki psikologtu adam
o kaadr güzel moral veriyor ki
süper bir dr du.
eşim haber verince size haber veririm
çok umutlu değilim bebiş konusunda doğrusunu söylemek gerekirse

Bende cok ümitliydim ama dün yaklastikca ümidimi yitirmeye basladim. Cünkü belirtim yok sanki sadece gögüslerim yine cok sisti áma buda her ay oluyo. Ha bide canim hep sekerli seyler istiyo sadece bu var eskiden olmayan :)

bende ciddi tansiyon düşüklükleri yaşadım 8-3 falandı ilk zamanlar ama sonradan ögrendikki hamilelikte testlerimi yapılırken ciddi anlamda demir eksikligi ve kansızlık başlamış. tabi buda yorgunluk halsizlikle birlikte tansiyonumuda etkilemiş. bebişle iyi gidiyo cok şükür ama sabahları ve geceleri kabus gibi =)) cok midem bulanıyo aysel ya. ögürtüler oluyo hep =)) bunların hepsini en kısa zamanda yaşamanı diliyorum olumunekankayizsmile

kızlar dr bir sorun gözükmüyor demiş test sonuçlarına 1-2 ilaç yazmış
hamie de değilmişim boshayallersmile

kızlar dr bir sorun gözükmüyor demiş test sonuçlarına 1-2 ilaç yazmış
hamie de değilmişim boshayallersmile

Neyse olsun canim. Cok sükür baska probleminde yok mus. Birdahaki ay insallah.

Ay biliyormusun canim sanki sen hamile kalmadan ben kalamiycam gibi geliyo banada:)

canım tek dileğimiz son dakikada gelecek çift çizgiler:Saruboceq:
iyi akşamlar tatlım
amin canım hepimize inaşşalh

ne ilacı yazmışş

ya bi dakika 1+daha bir hafta var belki daha belli olmamıstır
2-hormon testı regl donemınde yapılıyorbilmiyorumkismile
sen ne testi yaptırdın kaç çıkmıs degerler

heyy kimse yok ya kızlar özledim sizi kaçgündür yoktum şimdi de siz yoksunuz. benim regl devam ediyor. zaten beklmeye aldım kendimi şimdilik sizin durumlarınızı takip etcem
ama bi umutsuzluk havası çökmüş topice kızlar ne oldu böyle ya. silkelenin kendinize gelin
heer yeni doğan gün bir mucize inşallah hepimizin istediği mucizeler gerçekleşecek birazcık sabır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…