Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

yok bi değişiklik canım yaa....
ya bugün soğan kürüne başlayacağım yada ctesi doktora gideceğim tekrar. ne yapsam karar veremedim... bugün 59. gün oldu yaaa =(((
sen nasılsın aysel.. tansiyon düzeldi mi? kan testinden de birşey çıkmamış.. hayırlısı olsun bakalım

canım ben kaç aydır hamiş kalamıyom diye bi arkadaşla konuşuyodum onun bi akrabası 2 3 ayda bi adet oluyomuş ve hiç doktora bile gitmemiş zaten çok bilgili de değilmiş ama 3 tane kızı varmış. biz çok takıyoruz da ondan bence..

erkaymak canım belirtilere takılma derim
herkesin belirtisi çok farklı oluyor tatlımm istersen gününün geçmesini bekle

aramızda hamiş varsa bana bilgi verebilir mi illa akıntı olması gerekiyo mu?

cnm hamislerden duyduguma göre akinti oluyormus. fakat adetden önce kesilip tekrar devam edebiliyormus.benimde iki gün önce kesilmisti dün tekrar basladi. 5 günüm kaldi bakalimboshayallersmile

canım ben kaç aydır hamiş kalamıyom diye bi arkadaşla konuşuyodum onun bi akrabası 2 3 ayda bi adet oluyomuş ve hiç doktora bile gitmemiş zaten çok bilgili de değilmiş ama 3 tane kızı varmış. biz çok takıyoruz da ondan bence..

çok doğru söylüyorsun.. stres çok etkiliyor bu işi... kafaya takmadan stressizce yapabilsek belkide olacakda işteeee.....
akıntım yok falan demişsin.... her insanda hamilelik belirtileri aynı değildir.. kimisinde hiç akıntı olmaz kimisidne çok olur... belirtilere hiç takılma.. kendini dinleme... zamanı gelince adet olmazsan o zaman acaba de... yoksa sonu kötü oluyor...

canım dr a görün istersen ilk önce tatlımmm
tansiyonum düzeldi daha iyiyim canım
hepsi stresten kaynaklanıyormuş
çalışırkende stres olmaması mümkün değil ki
ilaç vermiş bi süre kullanıp bırakacam

öyle yapayım.. bugün arayayım dr umu da randevu alayım ctesi giderim.. böyle olmayacak...
valla ayselcim.. herşeyin başı sağlık.. dikkat etmek lazım.... sağlık elden gittikten sonra herşeyin olsada ne işe yarar.... üzmeyelim kendimizi... stres yapmayalım... dinlenelim.. kafamızı boşaltalım...
çok zor.. hiç kolay değil bunlar ama başka çare de yokki

cnm hamislerden duyduguma göre akinti oluyormus. fakat adetden önce kesilip tekrar devam edebiliyormus.benimde iki gün önce kesilmisti dün tekrar basladi. 5 günüm kaldi bakalimboshayallersmile

sağol canım inşallah hepimiz hayırlı sağlıklı hamiş oluruz. sende başka belirti var mı

sağol canım inşallah hepimiz hayırlı sağlıklı hamiş oluruz. sende başka belirti var mı

Insallah canim.
Vallah bilmiyorum gögüslerim sisti yine ama hep adet öncesi oluyo. acima sizilama felan yok. Kasiklarimda ara ara bazen batmalar oluyo. ( bude oluyodu ama :) ) suanda cok gaz var ...Ama sogukdanda olabilir. Yani herseyin bi aciklamasi var canim:)
Sadece farkli olarak akintim devam etmeye basladi cok olmasada . Bide dünden beri kipriklerim cok karisti rimel bile kullanamiyorum yani fayda etmiyor. Biyerde okumustumda bunuda :)
Sende varmi belirti?

öyle yapayım.. bugün arayayım dr umu da randevu alayım ctesi giderim.. böyle olmayacak...
valla ayselcim.. herşeyin başı sağlık.. dikkat etmek lazım.... sağlık elden gittikten sonra herşeyin olsada ne işe yarar.... üzmeyelim kendimizi... stres yapmayalım... dinlenelim.. kafamızı boşaltalım...

haklısın valla canım yaaa
dediğin gibi uygulaması zor
ama boşverecem birazzz herşeyi
bende zaten stres nedeniyle sedef başladı 7-8 yıl önce
şimdi de başka ahastalıklar çıksın istemiyorummm

erkaymak canım belirtilere takılma derim
herkesin belirtisi çok farklı oluyor tatlımm istersen gününün geçmesini bekle

haklısın. her ay takılmıcam diyorum ama adet yaklaştıkça duramıyorum. aslında gerçekten çoğumuzun sorunu fazla takıyo olmamız. teyzem 1. çocuğunu ingilterede kalırken doğum yaptı orda rahat oluyo diye 2 yıl sonra ikinciyi düşünmüşler. 1 yıldan fazla denemişler, doktora gitmişler ama sebepsiz olmamış. hatta rahim filmi bile çektirmiş 1.bebek olmasına rağmen. artık Türkiyeye dönmelerine az kalmış artık hamile kalsam zor olur taşınma filan diye vazgeçmişler. ve o ay olmuş. o bana çok kızıyo düşünme başka şeyle ilgilen diye.

Insallah canim.
Vallah bilmiyorum gögüslerim sisti yine ama hep adet öncesi oluyo. acima sizilama felan yok. Kasiklarimda ara ara bazen batmalar oluyo. ( bude oluyodu ama :) ) suanda cok gaz var ...Ama sogukdanda olabilir. Yani herseyin bi aciklamasi var canim:)
Sadece farkli olarak akintim devam etmeye basladi cok olmasada . Bide dünden beri kipriklerim cok karisti rimel bile kullanamiyorum yani fayda etmiyor. Biyerde okumustumda bunuda :)
Sende varmi belirti?

bende hiç belirti yok.ama adet öncesi de göğüslerimin şişip hassaslaştığını hiç farketmiyordum. bende öyle bişey olmuyo galiba. benim adetlerim 30 günde oluyo genelde. bu ay yumurtlama akıntısını 13. günü hissettim. aslında 1 veya 2 şubatta adet olmalıyım ama yumurtlamadan 14 gün sonra oluyosa 29 unda filan adet olmam gerekiyo. bi fikriniz varmı

kuzu sana özelde mail attım okudunmu

arkadaşlar ben vücut ısısını dikkate alarak denemeyi düşünüyorum fakat adetim bittikten sonra mı ısımı ölçmeye başlamam gerekiyor

arkadaşlar ben vücut ısısını dikkate alarak denemeyi düşünüyorum fakat adetim bittikten sonra mı ısımı ölçmeye başlamam gerekiyor

canım adetin ilk gününden itibaren ölçeceksin yükselme olduğu zaman yumutluyosun demekmiş bende ölçtüm hep 36.1 di 10 gününden 12 güne kadar 36.4 idi o günleri değerlendirdim ama eşim feci şekilde gripti bilmiyorum işe yararmı bu günde ısım 36.2 düştü

X