Selerkiz nerelerde nasil olgunu bilen varmi
selma kızlarrr..
ben adet oldum adet tarihimi 22 side demiştim ama 24 ü larak güncellemek lazım...gelecek ayda 22 sinde bekliyeceğim galiba..aslında 3 ü ile 8 i hamile kalmak için en ideal zamanımmış ama ben o tarihlerde izin alıp ankaraya gideceğim galiba(( keşke bir mucize olsada gelecek ay hamile kalsam...
inşallah o mucize olur canım
kızlar merhaba..şuan kimse yok forumda ama söylemek istiyorum ben yinede.hamileyimmmmmmm.şükürler olsun gördük dün akşam çift çizgiyi:)testin fotosunu çektim ama buraya nasıl yükleniyo bilmiyorum
selam kvrck tatlım
canım çok çok çok fazla sevindim
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan
canım selam
nerdeyse 3 gündür girmiyordum bi geçmiş bakıyım dedim sevindim seni gördüğüme bi de tomtom un hamiş haberine
ben test yaptım negatif çıktı umutlanmıştım bu ay adetim falan düzene girdi diye neyse kısmet artık
canım hasta olma aman hadi meyve suyunda şifa olsun yarasın bebişede sana dabende umutluydum sizden. inşallah vücutlarınız hazırlanıyordur. hamile kalmadan önceki 1-2 ay bende kendimde tüm belirtileri görüyodum.. hayırlısı olsun. bebişler nazlı biraz...
dışarılardayım kaç zamandır ben de giremedim..
yarım saat öncede düğmeye basmış gibi burnum akmaya başladı. nezle oldum galiba
eşim taze meyve suyu sıktı. yarında bir doktoru arıycam..
canım hasta olma aman hadi meyve suyunda şifa olsun yarasın bebişede sana da