merhaba arkadaslar aranıza yeni katılıyorum.. kabul ederseniz tabii....
Ben 11 ekimde 8 haftalık bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum... O dönem cok zordu allah kimselere yasatmasın... Simdi daha iyiyim ve denemelere basladım .. 1 subat beklenen regli tarihim... Hayırlısı ile cok istiyorum ama saglıkla gecsin hamileleik saglıkla kucağıma alayım bebeğimi ... Son acı tecrübeöden sonra anladım ki sadece hamile kalmak önemli deil hayırlısı ile olsun Allah tamamına erdirsin.... Sizlerinde sonuclarını takip edeceğim umarım Hepimiz en yakın zamanda muratlarımıza ereriz.... Allah yardımcımız olsun
kızlar aklıma takılan bişi var eşim vardiyeli çalıştığından sabah ilişki oldu ama misafirim gelceğinden anca 15 dk yatabildim ve 2 kat evi sildim süpürdüm sizce spermler yerine gitmişmidir yoksa boşamı gitti çalışma
canım kasıklarım çok ağrıor yoksa bende acaba diyeceğim ama kasıklarım adet olacaksın diyor..hayırlısı
kızlar merhaba..şuan kimse yok forumda ama söylemek istiyorum ben yinede.hamileyimmmmmmm.şükürler olsun gördük dün akşam çift çizgiyi:)testin fotosunu çektim ama buraya nasıl yükleniyo bilmiyorum
kızlar merhaba..şuan kimse yok forumda ama söylemek istiyorum ben yinede.hamileyimmmmmmm.şükürler olsun gördük dün akşam çift çizgiyi:)testin fotosunu çektim ama buraya nasıl yükleniyo bilmiyorum
öncelikle uzun bir aradan sönra hepinize merhaba.çarşamba günü test yaptım pozitif çıktı.ama kahverengi leke geliyordu.sonuçtan emin değildim.bugün biraz kanamam oldu dra gittim 4 haftalık hamileyim ama düşük tehlikem var.dualarınıza ihtiyacım var.kalp atışlarını henüz göremedik 2 günde 1 kandan takip edilicek.umarımrabbim hepinize bu sene bebek verir.ve umarım sizde böyle sorun yaşanmaz.eyvahedigeldismile
Kızlar
hamıle kalmadan once bayanların adetlerı duzensızlesıyormus
buda belırtıymıs
-3 +3 sonrasında bebıs gelıyormus
benım adet saatlı resmen
28 gun sonra oglen 2 de oluyorum
Kızlar selam nasılsınız
iyi sen aslında biraz kötüyüm yumurtlama tarihimi bilmiyorum vücu ısımı ölçüyorum adetin ilk gününden itibaren hep 36.1 di adetin 10 gününden itibaren 36.4 acaba yumutluyommu akıntı yok ne yapçamı bilmiyorum eşimde grip olmuş antibiyotik kullanıyo şimdiden umudumu kaybettim bu ay hamiş kalmayı çok istiyorum eğer kalırsam kızımla aynı gün doğcak kardeşi of çok moralim bozuk
Canim ya niye moralini bozuyorsun bak bir kizin var herseyin bir zamai var allahin izniyle o da gelicek sen takvimi bosver bakarsin olmustur bile