Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hayır yok. hamile kalmak istiyorum. geçen yıl birkaç ay denedik, sonra eşimin ameliyatı, taşınmamız baya bi ara verdik. eylülden beri yeniden deniyoruz. sen?

hayır yok. Hamile kalmak istiyorum. Geçen yıl birkaç ay denedik, sonra eşimin ameliyatı, taşınmamız baya bi ara verdik. Eylülden beri yeniden deniyoruz. Sen?

benimde ilk olacak beklemedeyiz temmuzdan beri diyebilirim haziran ayında korunmayı bıraktığımdan beri deniyoruz. Bakalım bebişlerimiz ne zaman gelecek?

inşallah en kısa ve hayırlı zamanda gelir hepimizin bebeği. bi sorun varmı doktora gittiniz mi. eşimde varikosel var. hareket problemimiz var

inşallah en kısa ve hayırlı zamanda gelir hepimizin bebeği. bi sorun varmı doktora gittiniz mi. eşimde varikosel var. hareket problemimiz var

canım korunmayı bıraktıktan sonra gittik sadece bana baktı herşey normal dedi
8 ay deneyin olmazsa görüşelim dedi.
bende şubat ayında gitmeyi düşünüyorum tekrar dr a.
benim de son tarihim 31 aralıktı bende merak ediyorum acaba bu ay oldu mu ki diye?

inşallah müjdeli haberleri veririz. bu ay olmasa da en kısa zamanda. ben doktora ilk gittiğimde sperm testi istedi. varikosel tespit edildi aslında ameliyat dediler de bi fırsat olmadı işte. bu ay da olmazsa bi daha sperm örneği verip ameliyat şartsa olcak mecbur.

inş. Canım
bizim dr istemedi test falan bende anladım
dediğim gibi şubatta gidip öğrenmek istiyorum
beklemek yorucu oluyor

merhaba kızlar napıyonuz bizde misafir var çok sık giremiyorum çalışmalar devam etmeye çalışyoz bakalım hayırlısı inşallah olur bu ay....

HoŞgeldınız eda ve kvrck
ben ıŞyerındeyım ÇalıŞıyorum
sızler ne yapıyorsunuz
mısafırler ıÇın allah kolaylık versın tatlım

HoŞgeldİnİz eda ve kvrck
ben İŞyerİndeyİm ÇalıŞıyorum
sİzler ne yapıyorsunuz
mİsafİrler İÇİn allah kolaylık versİn tatlım
nolsun canım ya haftasonu tıkıldık kaldık eve işte allahtan eşim lost5. sezonu aldı ona bakıcaz da ben önceden bi gireyim dedim napıyo bizim kızlar bakalım dedim bide dünden beri fena belim agrıyo ya bacaklarım bile sızlıyor

ay aysel seninde doğru dürüst bi tatilin yok ya nerde çalışıyosun bugünde tamgün değilmi

ay aysel seninde doğru dürüst bi tatilin yok ya nerde çalışıyosun bugünde tamgün değilmi

evet tam gün canımmm
bizim işyerinin kolu çok o yüzden iş bitmiyor tatlım
stajım bitene kadar sabrediyorum sonra durmam burda çok yoruyorlar beni
akaryakıt gıda otel otobüs işletmeciliği halı saha inşaat sektörü
ne ararsan var

ben pek iyiyim iğnenin etkisi mi nedir bilmem arasıra adet olcak gibi kasığımda batma oluyo onun dışında iyiyim bizde evdeyiz ama k.validemgil burda olunca misafirlerimiz çok geliyo senin ağrılarında nedendir acaba .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…